MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö
Tuotetiedot add

MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R

4.2 kuntopyörä on varustettu sähköisellä magneettijarrujärjestelmällä ja laadukkailla materiaaleilla, joten se sopii hyvin joka päiväiseen käyttöön. Yksi erityisominaisuus 4.2:ssa on matala korkeus. Henkilöiden, joilla on esim. liikumisvaikeuksia, on helppo nousta ja poistua pyörän päältä. Matalasta korkeudesta huolimatta kuntopyörä 4.2 ei kärsi ohjaustangon tai yleisestä vakauden puutteesta, kuten muut vertailukelpoiset tuotteet saattavat kärsiä.

Näyttö on suuri monivärinen LCD näyttö, jossa on sinen taustavalo. Näyttöä on helppo ja nopea lukea harjoittelun ohessa. Kaikki harjoitusarvot ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä: aika, kalorien kulutus, etäisyys, kokonaismatka, nopeus km / h, pyörän kierrokset minuutissa, watti ** ja pulssi tai syke. Ergonomisesti sijoitetut pulssianturit mahdollistavat nopean ja helpon tavan mitata pulssin nopeasti harjoittelun aikana.

MAXXUS rekumbentti kuntopyörä 4.2 on varustettu kitkattomalla ja siten kulumattomalla, erittäin hiljaisella magneettijarrulla. 16 eri vastustasoa voidaan säätää sähköisesti ja harjoitteluohjelmat ovat tietokoneohjattuja. Vauhtipyörä on n. 9kg ja sähköisesti tasapainotettu. Tämän ansioista nautit tärinättömästä sekä meluttomasta harjoittelusta. Rekumbentti kuntopyörä 4.2 on varustettu korkealaatuisimmalla käyttötekniikalla, joka on toteutettu uritetulla hihnalla. Tässä järjestelmällä välityssuhde on 1:10, jolloin voimansiirrossa ei tule tehon menetystä esim. hihnan liukumisesta.

Istuin on muotoiltu ergonomisesti, jotta pitkäkestoiset harjoitukset ovat mahdollisia. Tämän saavuttamiseksi istuimen kärkeä on hieman nostettu ja istuin on pehmustettu muotoituvalla vaahtomuovilla. Kangas on keinonahkaa, joka on helppo puhdistaa. Selkänoja on tehty myös muotoutuvasta vaahtomuovista. Selkänojan kaltevuus ja lannerangan kohdalla oleva kohouma antavat mukavan istuma-asennon. Istuinta voi säätää 12 eri asentoon ja säädöt sopivat henkilöille joiden askel pituus on 690 - 1010mm.

Kaksi kuljetusrullaa mahdollistaa laitteen helpon siirtelyn paikasta toiseen. Neljällä tasausjalalla saat laitteen aina suoraan riippumatta harjoittelutason epätasaisuudesta. Poljinvarsien ulkoista etäisyyttä toisistaan kutsutaan Q-kertoimeksi ja 4.2:ssa kerroin on 245mm. Tämä etäisyys on valittu ergonomiselle jalka-asennolle.

Tämän takia MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R on hyvä valinta kotiin

  1. Sähkömagneettisten jarrujen ansiosta laite on hiljainen
  2. Soveltuu kaikenikäisille ja kokoisille käyttäjille
  3. Suuri LCD-näyttö, ja kattavat treeniohjelmat
  4. Kattavat säätömahdollisuudet
  5. Ei rasita niveliä tai liikuntaelimiä
  6. Vastus säädettävissä portaattomasti
  7. Ajotietokone mittaa ja antaa tarkkaa tietoa harjoituksesta

Käyttö

Kunto- ja kestävyysharjoittelu omalla kuntopyörällä kotikuntosalilla säästää aikaa ja tarjoaa joustavuutta. Halutessasi se on satulasta kaareva ja polkimet on hiljaisella hihna- tai ketjukäytöllä. Käytännöllisten kuljetuspyörien ansiosta pyörää voi siirtää nopeasti ja turvallisesti.

Mukavuus

Sekä satula että ohjaustanko voidaan säätää ihanteellisesti henkilökohtaisen pituutesi mukaan. Korkeussäädön lisäksi joissakin pyörissä on mahdollista myös vaakasuora säätö. Lisäksi jatkuva vastus on säädettävissä yksilöllisen kuntotason mukaan.

Suunnittelu

Sisäkuntopyörät voivat vakuuttaa sinut suorituskyvyn lisäksi myös modernin muotoilunsa ansiosta.

Runko on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja polkimet tukevasta muovista. Jatkuva vastus voidaan säätää nopeasti näytöltä.

Ominaisuudet

Mitat
157 x 68 x 114 cm

Paino
62kg


Max. käyttäjän paino
160kg

Max. käyttäjän pituus
195cm


Vauhtipyörän paino
9kg

Näyttö
85 x 153mm LDC-näyttö


Vastus
16-asteinen vastuksensäätö
Sähkömagneettijarrut

Istuin
Säädettävissä vaaka- ja pystysuunnassa


Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

aika raskas koota ite. näyttö menee aika hitaasti ohjelmiin mut muuten iha tyydyttävästi toimii. kiva kapistus painaa vaa sikana

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

MAXXUS Rekumbentti Kuntopyörä 4.2R Säädettävä 9kg Vauhtipyörällä LCD-Näyttö

GSMX-600013-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
2 044,95 €
1 024,95 € Säästä 1 020,00 €

Alkaen 40.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 1 024,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!