Rekumbentti kuntopyörä

100819-00054-0001

-140.2€

439,75 €

Normaalisti:579,95 €

Tuotetta ei ole varastossa

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Rekumbentti on uudenlainen kuntopyörä kuntoutukseen ja jalkojen harjoitteluun.

GorillaSportsin rekumbentti kuntopyörässä on erityisen pehmeä poljintuntuma sekä tukeva runko, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti kuntosalille, fysioterapeuteille tai kotiin. Sen ergonomiassa on huomioitu kaikenkokoiset käyttäjät sekä erityisesti kuntoutuspotilaat. Rekumbentin suunnittelussa on huomioitu rungon mataluus, jonka vuoksi sen päälle on helppo nousta. Penkin asentoa voidaan säätää erittäin monipuolisesti vaakasuunnassa, joka mahdollistaa sopivat säädöt kaiken pituisille käyttäjille. Istuimen selkänoja muotoutuu täysin käyttäjän selän muotojen mukaan, joten siinä voi istua pitkään kokematta epämukavuutta.

Rekumbentin vastuksen säätäminen tapahtuu rungosta löytyvän pyöritettävän säätövastuksen avulla. Voit säätää juuri sinulle sopivan vastuksen riippuen siitä minkälaiseen harjoitukseen haluat käyttää sitä. Vastuksen saa säädettyä erittäin alas, jonka vuoksi se sopii erityisen hyvän alakropan kuntouttamiseen. Vastuksen saa tarvittaessa säädettyä myös erittäin raskaaksi, jolloin se sopii jopa lihasvoiman harjoitteluun. Rekumbentti kuntopyörä sisältää monipuolisen ja helppolukuisen elektronisen mittariston, jonka avulla voit seurata mm. sydämen sykettä.

Rekumebentin etuosassa on pyörivät renkaat, joiden avulla kuntopyörän liikuttaminen onnistuu ilman selälle raskasta nostelua. Takaosasta löytyy tukeva nostokahva, jonka avulla voit nostaa perää hieman ja sen jälkeen liikutella kuntopyörää työntämällä sitä edessä olevien rullien avulla. Kuntopyörä seisoo lattialla tukevien jalkojen varassa, jonka pohjaosat on valmistettu kumista. Kumi varmistaa, että laite pysyy varmasti paikallaan käytön aikana.

Rekumbentti kuntopyörän edut:

Rekumbentti kuntopyörä poikkeaa normaalista kuntopyörästä sen rakenteen vuoksi. Rekumbentti muistuttaa hyvin vahvasti nojapyörää. Matalan rungon korkeuden vuoksi fysioterapeutit suosittelevat sen käyttämistä potilailleen apuna kuntoutuksessa. Normaalin kuntopyörän satula on erittäin korkealla ja kuntoutuspotilailla sen päälle nouseminen voi olla vaivalloista. Rekumbentin ergonomisen istuimen päälle on helppo mennä myös rullatuolin päältä. Polkemisetäisyyttä voidaan säätää erittäin monipuolisesti riippuen käyttäjän pituudesta ja haluamastaan poljinkulmasta. Istuimen vierestä löytyy myös tukevat otekahvat sykkeen mittauksella, joka luo käyttäjälle turvallisuuden tunnetta istuessaan istuimella.

Tekniset tiedot:

  • Käyttäjän max. paino: 120kg
  • Tukeva runko
  • Monipuolisesti säädettävä ergonominen istuin
  • Pehmeä ja hiljainen voimansiirto
  • Vastuksen säätö: Manuaalinen 10-portainen
  • Vauhtipyörä: 3kg, magneettisella kaksisuuntaisella järjestelmällä
  • Vauhtipyörän keskipakoismassa: 0.0385KG/m²
  • Elektroninen mittaristo sykkeenmittauksella (Sisältää AA 1.5V paristot)
  • Jarruttaminen onnistuu nopeasti säätävällä vastusta isommalle

Mikä on magneettivastus ?

Jos haluat hiljaisen rekumbentin, silloin magneettivastuksella varustettu rekumbentti sopii tarpeisiisi paremmin. Jarrujärjestelmä on toteutettu magneeteilla, jotka luovat vastuksen vauhtipyörässä. Ehdoton etu magneettijärjestelmässä on kulumattomat osat, koska magneettijärjestelmässä ei ole suoraa kitkaa tai kosketusta osien välillä.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Rekumbentti kuntopyörä) :
(5/5

Tukevaa tekoa ja lähes äänetön sopii hyvin vaikka kerrostaloon.

Lataa