Reklamaatiot ja takuu

Kuinka teen reklamaation? 

Voit tehdä reklamaation jos saamasi tuote on saapunut rikkinäisenä, se ei ole tilaamasi tuotteen kaltainen tai siitä puuttuu osia. Reklamaation voi tehdä myös takuuaikana rikkoutuneista tuotteista. Voit tehdä reklamaation sähköpostitse lähettämällä viestiä info@gorillasports.fi.

Reklamaatiota varten tarvitsemme kuvan jossa näkyy selkeästi virheellinen tai rikkoutunut osa. Reklamaatiopyyntöä tehdessäsi selitäthän myös mahdollisimman tarkasti reklamaation syyn. Jos mahdollista, lisää reklamaatioon myös rikkoutuneen osan osanumero, jonka löydät tuotteen manuaalista.

Ilmoitathan aina reklamaatiopyynnöissä nimen ja sähköpostin jolla tilaus on tehty, sekä tilauksen viitteen. Reklamaatiopyyntöön vaadittavat tiedot löydät sähköpostiisi tulleesta tilausvahvistuksesta.

Huolella tehty reklamaatiopyyntö nopeuttaa reklamaatioprosessia!


Sain paketin, mutta se oli vaurioitunut kuljetuksessa. Mitä nyt? 

Älä kieltäydy vastaanottamasta pakettia, vaikka se olisi vaurioitunut. Jos pakettia toimitettaessa huomaat paketin olevan vaurioitunut, ota paketista kuva ja ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiin info@gorillasports.fi.

Sisällytä viestiin tilauksen viite, sekä nimi jolla tilaus on tehty, ja laita viestin liitteeksi kuva paketista. Hoidamme tämän jälkeen mahdollisen tuotteen vaihdon tai palautuksen, mikäli tuote on vaurioitunut.


Onko tuotteilla takuu? 

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu, jota voi tuotteen arvostelemalla pidentää 2 vuoteen. Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvat viat sekä tuotteiden hajoamiset. Takuu ei kata käytöstä johtuvaa tuotteiden normaalia kulumista, eikä virheellisestä käytöstä tai asennuksesta aiheutuneita vaurioita.

Tuotteiden normaalia kulumista on esimerkiksi taljan vaijerin, tai kuntopyörän vetohihnan rispaantuminen käytössä.


Jäikö sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Laskutusosoite: (ei myyntiä tai tuotteita esillä) Gorilla Sports
Aleksanterinkatu 26 A
15140 Lahti
Suomi

Soita:
0341092922

Asiakaspalvelun aukioloajat:
klo 12-16

info@gorillasports.fi

Ota meihin yhteyttä

valinnainen
valinnainen