Tuotearvostelut
Levypainot
(4,2/5)

Perustuu 317 tuotearvosteluun

Levypainot

Suosituimmat Levypainot:

Tehokas voimaharjoittelu levytangoilla  ja käsipainoilla ei ole mahdollista, ellei sinulla ole oikeanlaisia painoja. Tämän takia sinun on varmistettava, että sinulla on sopiva valikoima levypainoja valmiina kuntoiluasi varten. Gorilla Sports auttaa sinua valtavalla valikoimallaan painoja, jotka voidaan toimittaa suoraan kotiovellesi.

Gorilla Sportilta löydät valtavasti levypainoja, joiden reiän halkaisijat ovat joko 30mm tai 50mm. Lisäksi valikoimastamme löytyy paljon erilaisia olympialevypainoja

Olympialevypainoissa sekä Bumper plate levypainoissa on 50mm reiän halkaisija, joten niitä voidaan käyttää vain olympiatankojen kanssa. Olympialevypainot ovat erittäin vakaita, monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää myös raskaiden painojen nostamiseen. Bumper Plate levypainot sopivat erinomaisesti esim. Crossfit -tyyliseen harjoitteluun, siitä syystä että kaikki levypainot ovat halkaisijaltaan 45cm. Eli ei ole merkitystä mitkä levypainot ovat tangossa, niin tanko on aina samalla korkeudella esim. maastavetoa harjoittaessa.

Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima levypainoja 30mm reiän halkaisijalla. Näiden levypainojen kanssa on käytettävä levytankoja joiden halkaisija on 30mm. Valikoimastamme löytyy niin suoria tankoja, kuin mutkatankoja sekä ojentajatankoja ja käsipainotankoja.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisistä levypainoista pidät eniten, löydät monipuolisen valikoiman kokoja täältä Gorilla Sportsilta. Edullisena vaihtoehtona löydät valurautaiset levypainot. Kumisissa levyissä on kumipäällys, joka suojaa painoja kulumiselta. Vinyyliset levyt ehkäisevät lattioiden kulumista ja vähentävät melua. Meillä on myös kestäviä, ammattitasoisia ja laadukkaita kromisia painoja.

Jos haluat olla varma, että pystyt helposti nostamaan ja käsittelemään painoja, sinun kannattaa harkita Tri Grip -tyylisiä levyjä. Näiden levyjen keskelle on leikattu kolme reikää, jotta voit kietoa kätesi niiden ympärille ja liikuttaa niitä helpommin.

Kaikki Gorilla Sportsin levypainot ovat korkealaatuisia, mutta silti kilpailukykyisiä hinnallaan. Näin voit säästää rahaa. Voit hankkia levypainojamme yksittäin tai paketeissa, kumpi sopii tarpeisiisi paremmin. Käytä yllä olevia linkkejä ostaaksesi levypainoja tyypin mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitse neuvoja levypainon tyypin valitsemisessa.

Levypainot

30mm levypainot vai 50mm levypainot?

Jos et ole varma millaiset levypainot haluat tai tarvitset, lue seuraavat ohjeet joissa kerrotaan levypainomallien eroista.

Levypainoista ei voida puhua mainitsematta levytankoja, joiden kanssa painoja käytetään. 50mm levypainoja varten tarvitaan 50mm halkaisijan levytangot. Näitä näkee yleisillä saleilla ja ne poikkeavat 30mm halkaisijan tangoista kahdella tavalla: niiden paino-osat ovat 50mm paksuja ja ne on laakeroitu. 30mm tangot ovat yhtä paksuja otekahvan kohdalta, joten käytettävyydessä ei ole eroa. 50mm suorat tangot ovat myös usein pitempiä.

50mm Olympia levypainojen edut

Gorilla Sportsin 50mm painot on päällystetty kestävällä kumipinnoitteella. Painojen sisus on valurautaa, joka yhdessä pinnoitteen kanssa tekee painoista äärimmäisen kestäviä ja sopivia kaikkiin painonnostoliikkeisiin. Painot on värikoodattu painon mukaan ja paino on myös painatettu painon pintaan. Painoissa on myös otekahvaleikkaukset, joten niitä on helppo käsitellä.

50mm painot sopivat kaikkiin tavallisiin 50mm levytankoihin, joten voit täydentää painoille jo olemassa olevaa painosarjaasi.

30mm Olympia levypainot

30mm painot ovat identtiset 50mm painojen kanssa, ainoana erona 30mm halkaisijan reikä.

Vinyyliset levypainot

Vinyylipintaiset painot ovat suosituin valinta kotikäyttöön. Painoja on saatavilla pienistä 1,25kg 15kg levyihin asti. Tyylikkääseen mustaan pintaan on painatettu gorilla sports teksti ja levyn paino. Vinyylipinta on erinomainen valinta kotiin, sillä se estää lattioiden naarmuuntumista. Vinyylipainojen sisuksessa käytetty seos on kestävää, eikä se murene tai hajoa iskuista. Vinyyliset painot ovat valikoimamme edullisimmat, mutta hieman muita malleja leveämpiä kooltaan.

Vinyyli Tri Grip levypainot

Ovat ominaisuuksiltaan vastaavat kuin vinyyliset painot, mutta lisänä niissä on käsittelyä helpottavat otekahvaleikkaukset.

Valurautaiset levypainot

Ovat rehellistä rautaa. Tyylikäs pulveripinnoite viimeistelee valetut painot. Valurautaiset painot ovat käytännöllisiä pienen kokonsa vuoksi – saat mahdutettua useampia valurautaisia levyjä käsipainotankoon kuin esimerkiksi vinyylisiä levyjä. Valurautaisten painojen kanssa suositellaan lattian suojamattoa tai erikseen kuntoiluun varattua tilaa, jossa lattia ei pääse naarmuuntumaan.

Kromiset levypainot

Ovat tyylikkäällä kromisella pinnoitteella viimeistellyt painot. Kooltaan ja ominaisuuksiltaan kromiset painot vastaavat valurautaisia painoja.

Kumiset levypainot

Ovat valurautaa sisältä ja päällä on paksu kuminen pinnoite. Kumi on todella kestävää ja pehmeytensä vuoksi estää hyvin naarmujen syntymistä.