Painonnostopenkit

39 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 39 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Punnerruspenkki

Punnerruspenkki

133,23 € (167,94 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(29)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -23%
Punnerruspenkki Valkoinen

Punnerruspenkki Valkoinen

129,20 € (167,94 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(4)

date_range Ennakkotilaus 14.11.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Monitoimipenkki

Monitoimipenkki

283,94 € (383,94 €)

Alkaen 13.95 €/kk

(15)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -21%
Treenipenkki 5in1

Treenipenkki 5in1

244,11 € (311,94 €)

Alkaen 11.95 €/kk

(8)

date_range Ennakkotilaus 28.09.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -13%
Vinopenkki ja vatsapenkki

Vinopenkki ja vatsapenkki

156,31 € (179,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(6)

date_range Ennakkotilaus 14.10.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -12%
Tasapenkki pyörillä

Tasapenkki pyörillä

135,94 € (155,94 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(1)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -19%
Vinopenkki PRO 2.0

Vinopenkki PRO 2.0

327,94 € (407,94 €)

Alkaen 14.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus 14.11.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -16%
Monitoimipenkki (E-sarja)

Monitoimipenkki (E-sarja)

130,79 € (155,94 €)

Alkaen 7.95 €/kk

(2)

date_range Ennakkotilaus 05.10.2020

painonnostopenkki

Oppaan sisältö

 1. → Painonnostopenkki
 2. → Treenivinkit
 3. → Penkin valinta
 4. → Valitse oikea painosarja

Painonnostopenkki

Paljon nousee penkistä? Penkkipunnerrus on klassinen tapa harjoittaa rintalihaksia ja se on ollut vuosikymmeniä voimaharjoittelun ydin. Penkkipunnerrus on erittäin suosittu harjoite saleilla ja usein joudut odottamaan kunnes penkki on vapaana. Tässä on yksinkertainen ratkaisu sinulle: osta omasi kotiin ja harjoittele silloin kun sinulle sopii!

Gorilla Sportsin valikoimasta löytyy painonnostopenkit niin kotiin kuin ammattisalillekkin. Valmistajana tarjoamme ammattimaiset tuotteet määrätietoiseen harjoitteluun, joiden avulla voit saavuttaa omat tavoitteesi.

Oikeaoppinen penkkipunnerrustekniikka

Ennen penkkitreenien aloittamista kannattaa opetella oikea tekniikka. Oikeaoppinen tekniikka varmistaa, että harjoitus kohdistuu sinne minne pitääkin. Lisäksi se estää väärän tekniikan aiheuttamat loukkaantumiset ja mahdollistaa pitkäaikaisen kehityksen treeneissä. Youtubesta löytyy paljon hyviä tekniikkavideoita, joiden pohjalta kannattaa lähteä harjoittelemaan. Videoista suosittelemme katsottavaksi ainakin seuraavan (englanninkielisen) videon: Dave Tate's Bench Press

Millaisen painonnostopenkin tarvitsen?

Painonnostopenkki on tärkeä hankinta jokaiselle kotona treenaavalle. Painonnostopenkkimallin valinta riippuu paljon painoharjoittelua varten käytössäsi olevista tiloista.

Säädettävä painonnostopenkki - kokoontaitettava painonnostopenkki

Painonnostopenkki säädettävillä telineilläKapean rakenteensa vuoksi säädettävä painonnostopenkki sopii erinomaisesti erillisen kotisalin lisäksi myös normaaleihin sisätiloihin. Kokoontaitettava penkki on helppo laittaa pieneen tilaan ja säilöä pois näkyvistä. Edullisesta hinnastaan huolimatta penkki kestää 200kg kuorman, joka on riittävä käytänössä kaikille peruskuntoilijoille.

Tämä penkki poikkeaa yleisesti saleilla nähtävistä penkeistä siinä, että painotelineet ovat hyvin lähellä toisiaan. Penkkipunnerrus onnistuu teknisesti kuitenkin juuri samalla tavoin, kuin leveämmissä penkeissä. Tangosta otetaan vain kiinni painotelineiden ulko- eikä sisäpuolelta.

Säädettävää painonnostopenkkiä pystyy käyttämään onnistuneesti mm. kerrostaloyksiöissä!

Kiinteärakenteinen painonnostopenkki

Kiinteä painonnostopenkkiOn kannattava valinta, mikäli sinulla on erillinen painonnostoa varten käytettävä tila. Raskaan sarjan Heavy Duty -painonnostopenkki kestää maksimissaan 350kg kuormituksen. Kiinteärakenteisten penkkien telineet ovat leveämalliset, jolloin paino jakaantuu laajemmalle alalle ja on siten vakaampi myös kevyemmillä painoilla.

Tarkista tuotetiedoista penkkien ja niiden telineiden mitat, jotta löydät varmasti itsellesi sopivimman penkin.

 

Monipuolinen treeniasema

monipuolinen treeniasemaOn paljon muutakin, kuin pelkkä painonnostopenkki. Jos haluat koko kehon treenit mahdollistavan kuntokeskuksen, on monipuolinen treeniasema oikea valinta. Treeniasemalla onnistuu rintaliikkeistä perinteinen penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus ja dipit. Treeniasema mahtuu suhteellisen pieneen tilaan ja on harkitsemisen arvoinen valinta, mikäli haluat treenata kotona kaikkia kehon lihaksia.

 

 

Mikäli suunnittelet kokonaisvaltaista kotisalia

KyykkyhäkkiEsimerkiksi autotalliin, saat parhaan vastineen rahoillesi rakentamalla salin kyykkyhäkin ympärille. Tasapenkki ja säädettävä vinopenkki yhdessä kyykkyhäkin kanssa mahdollistavat käytännössä kaikki perusharjoitteet.

 

Painonnostopenkki ja painot

Valikoimasta löydät painonnostopenkkejä painosarjan kanssa. Kaikkiin penkkeihin on saatavilla vinyyli-, valurauta, kromi- ja kumisia painosarjoja. Painosarjan avulla saat helpon aloituspaketin ja lihasmassan kasvaessa voit lisätä levypainoja

30mm vai 50mm painosarja painonnostopenkkiin?

Suurin osa valikoimamme painosarjoista on 30mm halkaisijalla. 30mm levytankojen otepaksuus on sama kuin 50mm olympia tankojen otepaksuus, joten varsinaista käyttöeroa ei tankojen välillä ole.

30mm painosarjoihin kuuluva suora levytanko on 170cm pitkä, eikä sovi pituudeltaan käytettäväksi heavy duty -painonnostopenkin kanssa. 50mm olympia tanko on 218cm

30mm painot ovat materiaalista riippuen pienikokoisempia ja täten helpompia käsitellä. Suosituimman vinyylisarjan painot on päällystetty lattiaystävällisellä vinyylillä, joten niitä voidaan huoletta käyttää sisätiloissa.

Jos sinulla on ennestään 50mm levypainoja tai aiot harjoitella voimannostoa olympialiikkein, kannattaa valita 50mm painosarja.

Ota painonnostopenkin seuraksi myös nämä!

 1. → Levytankosarja
 2. → Levytanko
 3. → Levypainot

Mitä tekijöitä tulisi ottaa huomioon ostaessaan painonnostopenkkiä?

Painonnostopenkkiä valitessa tulee ottaa huomioon käyttäjän odotukset ja harjoittelukäyttäytyminen. Jos haluat harjoitella joustavasti, on paras valinta painonnostopenkki, jossa on mukana säilytystilaa painoille. Usein näitä malleja on saatavilla myös yhdessä käsipainojen kanssa. Jos haluat treenata paitsi ylävartaloasi myös jalkojen lihaksia, voit valita mallin, jossa on integroitu reisikoukistuslaite. Enää ei siis löydy tekosyitä skipata jalkapäivä. Lisäksi on tietysti myös tärkeää, että painonnostopenkki voidaan integroida optimaalisesti kotikuntosalille. Tämä tarkoittaa, että tilan on sallittava sopivien laitteiden rakentaminen ja joustava käyttö ilman, että ne rajoittaisivat harjoituksia. Erityisesti riittävän suuri turvallisuusetäisyys muihin harjoituslaitteisiin tai seinään on kaiken a ja o.

Muita tekijöitä, jotka tekevät kustakin mallista erilaisen ovat:

 •    Suurin sallittu kokonaispaino
 •   Rakenteen monimutkaisuus
 •   Mahdolliset lisävarusteet
 •   Säilytysvaihtoehtojen määrä
 •   Yksittäiset säätömahdollisuudet

 

Kenelle painonnostopenkki on hyödyllinen?

Painonnostopenkit ovat ihanteellisia peruspainoharjoitteluun kuin urheilijoiden monipuolisempaan ja vaihtelevaan painoharjoitteluun. On selvää, että näiden hyödyllisten laitteiden avulla voit nauttia paremmasta järjestyksestä kotikuntosalilla. Jos haluat pysyä mahdollisimman joustavana harjoittelun suhteen, on parasta valita heti suurempi painonnostopenkki, johon mahtuu useita erikokoisia painoja.