Kumipinnoitteinen Levypaino 20kg, 30mm Rautainen Levypaino Otekahvoilla, Sininen
Tuotetiedot add

30mm Kumipinnoitteinen Levypaino 20kg

Gorilla Sportsin kumipinnoitteinen levypaino. Levypainon keskireikä on halkaisijaltaan 31mm, joten se sopii kaikkiin 30mm halkaisijan levytankoihin. Painoja on helppo käsitellä kolmen oteaukon avulla. Paino on painatettuna levyn pintaan.

Mistä syystä valita kumipinnoitteiset levypainot

  1. Levypainoista löytyy kantoreiät (Tri grip) = painojen käsittely on helppoa.
  2. Sisämateriaali on valurautaa eli levypainojen kestävyys on taattu.
  3. Levypainojen kumipinnoite suojelee lattioitasi eikä painot aiheuta meteliä.

Harjoittelu


Levypainoilla voi harjoitella joko laitteilla tai ilman. Etenkin olympiapainoista löytyvien ergonomisten kantoreikien (Tri grip) ansiosta levypainoista saa hyvän otteen, jolloin vapaa harjoitukset ovat helppo suorittaa turvallisesti. Levypainomme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman erilaisia käyttötarkoituksia.

Yhteensopivuus levypainoihin


Levypainomme ovat monipuolisia ja tarjoavat siksi laajan valikoiman erilaisia käyttötarkoituksia. Etenkin olympiapainoista löytyvien ergonomisten Tri grip -kantoreikien ansiosta levypainoista saa hyvän otteen, jolloin kehonpainoharjoitukset suoriutuvat turvallisesti, tankokäytön lisäksi.

Säilytys


Riippumatta painolevyn reiän halkaisijasta - levypainot ovat helppo säilyttää turvallisesti ja tilaa säästävästi, millä tahansa levypainotelineellä. Erilaiset säilytysvaihtoehdot varmistavat järjestyksen.

Ominaisuudet

Materiaali
Valurauta kumipinnoitteella

Paino
20kg


Väri
Sininen

Reiän halkaisija
31 mm


Halkaisija
40cm

Paksuus
4,5cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kumi kuluu puhki holen kohdalla

Eipä kunnon kiekoissa mitään moittimista ole.

Mitä voin sanoa, levy tuli erittäin nopeasti ja painaa 20 kg. Erittäin hyvä käyttää ja myös yksittäisten levyjen harjoituksissa!

30mm tankoon oivat painot millä tangon saa oikealle korkeudelle esim. maastavedossa. Keskiosa kuluu kovassa käytössä aika nopeasti, tuote vaikutti hieman viimeistelemättömältä kumiosaltaan. Yksittäisiksi lisäpainoiksi valmiiseen settiin nämä ovat hyvä valinta.

Kolmen viikon testin jälkeen vaikuttavat kestäviltä ja laadukkailta levypainoilta. Kumipinnoite on kestävän tuntuinen ja käytössä levypainot ovat todella hiljaiset. Sopii todella hyvin kerrostaloonkin kun nämä eivät tosiaan pidä minkäänlaista ääntä. Plussaa myös 44 cm halkaisijasta joka mahdollistaa maastavedon ja muut liikkeet "oikealta" korkeudelta. Kahvareiät tekevät painojen käsittelystä helppoa ja näitähän voi käyttää vaikka yhden käden soutuun tai muihin vastaaviin liikkeisiin. Tulee varmasti hankittua useampikin saman tyypin levypaino omalle kotisalille. Et varmasti pety jos tämmöisiä ostat

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kumipinnoitteinen Levypaino 20kg, 30mm Rautainen Levypaino Otekahvoilla, Sininen

100613-00009-0025
TARJOUS
TÄNÄÄN!
144,95 €
89,95 € Säästä 55,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 89,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 1 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!