Vinopenkki PRO 2.0
Vinopenkki PRO 2.0
Vinopenkki PRO 2.0
Vinopenkki PRO 2.0
Vinopenkki PRO 2.0
Vinopenkki PRO 2.0
Vinopenkki PRO 2.0
Ominaisuudet add

OMINAISUUDET: Vinopenkin selkänojasta löytyy yhteensä 7 eri asentoa. Eri asentojen ansiosta voit tehdä penkillä harjoituksia juuri sinulle sopivassa kulmassa. Selkänojan pystyy asettamaan pystysuoraan asentoon, jonka ansiosta voit tehdä esim. pystypunnerruksia olkapäille selkä hyvin tuettuna. Vinopenkin istuinosan kulmaa pystyy myös säätämään yhteensä 3 eri asentoon. Tämä säätömahdollisuus on ehdoton vinopenkille. Vinopenkkiä tehdessä istuinosan täytyy olla hieman yläviistossa, että pysyt tukevasti penkin päällä harjoituksen aikana.

MONIKÄYTTÖISYYS: Vinopenkki säädettävä on 2in1 penkki, koska sitä voidaan käyttää vinopenkin lisäksi myös tasapenkkinä. Sen avulla voit suorittaa kaikki yleisimmät ylävartaloharjoitteet. Yleisimpiä harjoitteita, jota tällä penkillä voidaan tehdä ovat penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, pystypunnerrus, ojentajapunnerrus sekä hauiskääntö. Suosittelemme kokeilemaan hauiskääntöä hieman kallistetulla penkillä. Tälläisessä asennossa hauikseen kohdistuu tehokas venytys liikkeen alaosassa ja liike menee täydellisesti perille oikeaan lihakseen

TOIMINNALLISUUS: Voit käyttää vinopenkkiä monipuolisesti voiman lisäämiseen. Sen avulla voit lisätä treenien intensiivisyyttä sekä kohdistat liikkeet oikeille lihasryhmille.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU: Erittäin vakaa ja tukeva protason vinopenkki ja sen kunniaksi tarjoamme tuotteelle 24kk täystakuun! Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen isoon säädettävään steppilautaan, mistä tahansa syystä, on sinulla 14 päivän palautusoikeus! Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä :)

KOKO: Pituus 148 cm, leveys 56 cm & korkeus 44,5 cm - 123 cm. Suurin sallittu kokonaiskuorma 4288 kg.

Tuotetiedot add

Vinopenkki PRO 2.0

Vinopenkin selkänojasta löytyy yhteensä 14 eri asentoa. Eri asentojen ansiosta voit tehdä penkillä harjoituksia juuri sinulle sopivassa kulmassa. Vaikka nimi on vinopenkki niin pitäähän penkkiä pystyä käyttämään myös tasapenkkinä. Penkin säädöt pystyy asettamaan niin, että vinopenkki muuttuu täysin tasapenkiksi.   

Yleisimpiä harjoitteita, jota tällä penkillä voidaan tehdä ovat penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, pystypunnerrus, ojentajapunnerrus sekä hauiskääntö. Selkänojan pystyy asettamaan pystysuoraan asentoon, jonka ansiosta voit tehdä esim. pystypunnerruksia olkapäille selkä hyvin tuettuna.

Vinopenkin parhaat ominaisuudet

  1. Vankka teräsrunko
  2. Selkänojan säätö 7 eri asentoon
  3. Istuinosan säätö 3 eri asentoon
  4. Luistamattomat jalat

Pehmuste

Mustat pehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, joten mukavuus varmistetaan myös voimaharjoittelun aikana suurilla painoilla. Lisäksi päälliset ovat vettä ja hikeä hylkiviä.

Vakaus

Luistamattomat jalat takaavat tukevan ja vakaan pidon. Jalkojen päädyt on viimeistelty mustilla kumitassuila. Turvallisen vakauden lisäksi ne suojaavat myös lattiaa ja estävät vaurioita.

Erikoisuudet

Eri suunnitteluvaihtoehdot tarjoavat erilaisia kohokohtia. Tässä penkissä on rullat ja kahva helpottamaan liikuttamista sekä suuri maksimikuorma.

Ominaisuudet

Mitat selkänoja
90,5cm x 27cm x 6cm

Mitat istuin
40cm x 27cm x 6cm


Materiaali
teräs, keinonahka

Paino
30kg


Väri
Musta

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 15.12.2021

Hyvä ja tukeva Vinopenkki

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Vinopenkki PRO 2.0

101025-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
599,95 €
419,95 € Säästä 180,00 €

Alkaen 18.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16