Juomapullo 2,2 litraa Musta

100837-00019-0138

19,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Jättikokoinen 2,2 litran juomapullo! BPA-vapaa muovi ja ei sisällä flataatteja!

Oletko koskaan tuskaillut salilla pienen juomapullon kanssa, joka täytyy täyttää vähintään kerran treenin aikana? Enää sinun ei tarvitse ottaa salille mukaan kuin jättikokoinen 2,2 litran juomapullo ja pärjäät sen avulla yli hikisemmänkin treenin. Kätevän kahvan avulla pystyt kantamaan pulloa helposti sekä juomaan isosta pullosta myös yhdellä kädellä. Vesipullon korkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korkki on kiinnitetty pulloon mustalla nauhalla, jonka vuoksi korkki pysyy tallessa. Vesipullon muotoilussa on kiinnitetty huomiota siihen, että pullo on käytännöllinen ja kaiken lisäksi upeannäköinen kaikessa sen massiivisuudessaan.

Monipuolisuuden ansiosta jättikokoista juomapulloa voidaan käyttää treenaamisen lisäksi muihinkin tarkoituksiin. On tarpeellista juoda vettä säännöllisesti pitkin päivää. Tämän vuoksi voit täyttää juomapullon aamulla täyteen ja juoda pullon tyhjäksi pikkuhiljaa pitkin päivää. Tämän avulla olet täysin varma kuinka paljon nestettä olet juonut päivän aikana. Juomapullon tilavuus on riittävä kattamaan normaalin ihmisen päivittäisen vedentarpeen. Massiivisen tilavuuden vuoksi tätä voidaan käyttää myös hyvin apuna retkillä, joissa tarvitaan ylimääräistä vettä esim. käsien pesuun. Juomapullo kulkee kätevästi repussa tai sen voi kiinnittää kahvasta reppuun. Tämän vuoksi sinulla voi olla aina mukana 2,2 litraa raikasta vettä.

Tämä vesipullo on saatavilla myös sinisenä.

Tekniset tiedot:

  • Tilavuus: 2,2 litraa (73oz)
  • Materiaali: Muovi (PETG)
  • Korkeus: 26cm
  • Halkaisija: 12cm
  • Väri: Musta
  • BPA-vapaa
  • Ei sisällä flataatteja
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki, joka on kiinni pullossa mustalla nauhalla
  • GorillaSports painatuksella

 

HUOM! Ei ole sovellu kuumille nesteille tai astianpesukonepestäväksi.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Juomapullo 2,2 litraa Musta) :
(5/5

Hyvä ostos, pullosta riittää vettä koko treenin ajaksi ja vielä palautusjuomaankin! Tämän avulla on tullut myös juotua töissä kerrankin tarpeeksi vettä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Juomapullo 2,2 litraa Musta) :
(5/5

Töissä pidän tätä työpöydällä vierellä ja tulee muuten juotua helposti koko pullollinen. Salilla menee monesti toinenkin, varsinki kunnon kyykkyreenin aikana. En ole ikinä oikein muistanut vettä juoda tarpeeksi, aivan ehoton ostos vaikka vain sitä varten.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Juomapullo 2,2 litraa Musta) :
(5/5

Kerrankin tullut juotua tarpeeksi vettä päivän aikana pullon ansiosta, pullollinen menee helposti päivän aikana, jos ei toinenkin. Ehdottomasti suosittelen.