Ristikkäistalja / Kulmatalja

100956-00019-0001

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-50€

649,95 €

Normaalisti:699,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Ristikkäistalja / Kulmatalja

Kulmatalja sopii monipuoliseen harjoitteluun ja voit harjoitella laitteella lähes kaikkia lihasryhmiä. Esimerkiksi ristikkäistalja, hauiskäänntö, soutu, sivullenosto, ylätalja, alatalja. Kahvat ovat säädettävät sekä kääntyvät, jota yksilöllinen harjoittelu onnistuu täydellisesti.

Ristikkäistalja / Kulmatalja mahdollistaa lihaksistolle parhaan mahdollisen kasvun. Laite on varustettu ylä- ja alataljalla ja se mahdollistaa haastavan ja monipuolisen harjoittelun, jolla lähes kaikkia lihasryhmiä voidaan käyttää. Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman yksilöllistä, voidaan laitetta säätää täydellisesti sopimaan omiin tarpeisiin. Tätä varten ylemmän kaapelin kahvoja voidaan säätää pyörivästi, että myös korkeussuunnassa.  Korkeussäädöt ovat 10cn välein ja käytettävissä on yhteensä 17kpl säätölovia. Lisäksi vetotaljaa voi käyttää alemman karbiiniliitännän kanssa.

Ristikkäistalja / Kulmataljaan voi ladata jopa 100kg painoja. Siinä on kaksi 20cm painotelinettä, joiden aukko on 25 tai 50mm.

50mm painoja varten mukana toimitetaan 2kpl adaptereita. Laitteeseen on myös integroitu leuanvetotanko lisämään laitteen monipuolisuutta.

Laite on erittäin vakaa ja laadukas. Se on valmistettu teräksisestä kehikosta, joka on jauhemaalattu tai kromattu. Vahvan rakenteen ansiosta laitetta ei tarvitse erikseen kiinnittää seinään tai lattiaan.

Mitat:

  • 180 x 210 x 160 cm ( L x K x S )
  • Paino: 102kg

Ominaisuudet:

  • Adapterit 50mm pakkauksessa mukana
  • Max kuorma 100kg
  • Alataljalle tukevat jalansijat
  • 17 eri korkeuden säätö mahdollisuutta
  • Vaihdettava vetotanko alataljassa
  • Erittäin vakaa rakenne


Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Lataa