Taljalaite Kattoon Ø 30/31mm Levypainoille, Max. 150kg Musta
Taljalaite Kattoon Ø 30/31mm Levypainoille, Max. 150kg Musta
Taljalaite Kattoon Ø 30/31mm Levypainoille, Max. 150kg Musta
Taljalaite Kattoon Ø 30/31mm Levypainoille, Max. 150kg Musta
Taljalaite Kattoon Ø 30/31mm Levypainoille, Max. 150kg Musta
Tuotetiedot add

Taljalaite kattoon

Kattoon kiinnitettävä taljalaite on erittäin näppärän kokoinen, joten se on helppo lisätä pienemmällekin kotisalille, ja nauttia taljan tarjoamista treenimahdollisuuksista. Taljalaitetta käytetään 31 mm levypainojen avulla, eli voit käyttää samoja painoja joita käytät tankotreeneissäsi.

Talja on varustettu suoralla taljakahvalla, mutta sitä voidaan käyttää erilaisten kahvojen ja köysien kanssa. Oikein asennettuna talja kestää jopa 150 kg kuormituksen, joten se on erinomainen treenilaite myös kokeneemmille treenaajille.

Kiinnitys


Tilaa säästävä kattokiinnitys mahdollistaa taljan lisäämisen pienemmällekkin kotisalille.

Taljakahva


Mukana taljakahva erityisesti ojentaja- tai hauisharjoituksiin. Eri kahvoilla ja köysillä paljon eri harjoitusmahdollisuuksia.

Kantokyky


Oikein asennettuna talja kestää jopa 150 kg maksimikuormituksen. Painona taljassa käytetään 30/31mm levypainoja.

Ominaisuudet

Mitat
45 x 23 x 10,5 cm

Kahvan pituus
35 cm


Yhteensopivat levypainot
31mm

Max. kuormitus talja
150 kg


Tuotearvostelut

3.3 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä7 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä2 kpl

Todella kätevä laite matalaan tilaan. Lyhyehkö vaijeri jonka vuoksi vain sopiva matatalaan tilaan

Vastasi odotuksia , mutta kiinnitys proput ja ruuvit aivan liian "mitättömiä" , isommat piti hakea rautakaupasta

edullinen, helppo asentaa ja toimiva

Miten niin ihanteellinen 2.5m kattokorkeudelle? Jos vaieri 2.1m+painoputki 0.4m -0.4 kahden rullan väli! Kahva on katossa kiinni ja painoputki roikkuu 40cm ilmassa! Lisääppä siihen painoja. 3m vaieri niin sit olis optimi 2.5m kattokorkeuteen. Viestiä tuotekehitykseen.

Itse laite on ainakin tähän mennessä ollut ihan hyvä, mutta asennusohjeet olivat surkeat ja asennus vaikeaa. Esim kattoon porattavan reiän koosta ei ollut ohjeissa minkäänlaista mainintaa. Itselläni oli apuna asennuksessa rakennusmestari, joka totesi asennuksen olevan vaikeaa. Mitenkähän ihmiset, joilla ei ole minkäänlaista tietämystä/kokemusta rakentamisesta pärjäävät...? Mukana tuleva kahva on täysin turha (liian lyhyt), ainakin selkäliikkeitä ajatellen. Erillinen ylätaljatanko on mielestäni välttämätön.

Muuten hyvä laite, mutta laakerit menivät kuukauden käytön jälkeen rikki. Laakerin kuula oli mennyt aivan soikeaksi. Ei mitään kovaa tekoa.

Aika typerää, ettei tähän tuotteeseen ole saatavilla 50 mm adapteria. Eihän kenelläkään ole mitään 30 mm painoja, yleisimmät ovat 50 mm ja 25 mm.

Hinta-laatusuhde ihan timanttia. Laitteella saa ihan käsittämättömän hyvän tuntuman, aivan eri luokkaa kun kuntosalien painopakkalaitteilla. Asennus ei helpoimmasta päästä varsinkaan kun piti varaston kattotuoleihin sovittaa, mutta ei mitään mahdotonta (ei tarvi olla mikään ammattilainen). Kotisalin liikerepertuaari kasvoi valtavasti. Myös gs.n taljakahvat tuntuvat laadukkailta. Tilasin muutaman mukana tulleen lisäksi. Suosittelen!

Edullinen tuote. Ei ole jaloissa, kun on katossa kiinni. Asennus vaatii ponnisteluja - tottakai. Helppo lisätä painoa ja tavaraa mahtuu.

helppo asennus hinta/laatu suhde avan loisiva 12

Helppo asennus, hinta/laatu suhde loistava. Kotitreenajalle loistava laite. Suosittelen!

asiansa ajava laite mutta kiinnitysten kanssa oltava tarkkana, sain toisen kiinnikkeen repeämään hitsauksesta. ei suurille painoille mutta pikku kotisaliin pieni ja vähän tilaa vielä toimiva laite.

tilasin kaks kappaletta ja pulttasin kattoon.tuli toimiva ristikkäistalja:)hyvä ja halpa!

Ihan ok laite.

Kelvollinen laite eikä vie paljoa tilaa. Luonnollisesti painot heiluvat hieman, mutta ainoa todellinen minus tulee taljakahvasta joka on liian pieni miun makuun, ei oikein onnistu mikään muu liike kuin ojentajapunnerus r(pushdown), muissa liikkeissä taljakahva osoittaui liian pieneksi kunnollisen otteen takaamiseksi. Suosittelen ostamaan erillisen kunnon taljakahvan. 3,5 antaisin, mutta 4 pyöristyy pisteet.

Asiansa ajava taljasysteemi pieneen kotisaliin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Taljalaite Kattoon Ø 30/31mm Levypainoille, Max. 150kg Musta

100293-00019-0001
69,95 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 69,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!