Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Puinen Plyobox
Tuotetiedot add

Puinen Plyobox

Parhaat harjoitteluvälineet kotiin ovat sellaisia, joita ei edes huomaa ja jotka voi tarvittaessa ottaa nopeasti esiin - varsinkin jos kotona ei ole kuntosalin veroista tilaa. Puisen Plyoboxin avulla olet varustautunut vaativaan crosstrainingiin.

Hyppyboxin korkeutta on helppo säätää kääntämällä sitä. Vahvistetun sisäpuolen ansiosta laatikko on riittävän vakaa kestämään kovimmankin harjoittelun ja tarjoaa sinulle monipuolisen ja ennen kaikkea suorituskykyä parantavan harjoittelun. 

Plyoboxin avulla kehität ala- sekä keskivartalosi lihaksia helposti ja tehokkaaksi. Plyboxilla voit tehdä hyppyharjoituksia jotka vilkastuttavat aineenvaihduntaa, joka omalta osalta edesauttaa laihtumista. Voit myös tehdä monia vatsalihas-, jalka- ja punnerrusliikkeitä hyppyjen lisäksi. 

Plyoboxin parhaat ominaisuudet

  1. Vahvistettu rakenne takaa vakaan hyppyalustan
  2. Korkeuden säätö laatikkoa kääntämällä - et tarvitse useita hyppyboxeja
  3. Korkealaatuiset materiaalit

Kehittäminen


Kokonaiskunnon parantamisessa, olipa kyse sitten voimasta tai kestävyydestä, pomppiminen on olennainen tekijä. Se on tärkeä nopeusvoiman mittari, joka kuuluu eri voimatyyppien joukkoon voiman kestävyyden, reaktiivisen ja maksimivoiman lisäksi. Siksi pomppimisvoiman lisääminen vaikuttaa merkittävästi henkilökohtaiseen urheilumenestykseen.

Treenaaminen


Hyppyvoiman lisäämiseksi ei tarvita suuria laitteita. Korokkeen avulla voidaan tehdä plyometrisiä harjoituksia helposti kotoa käsin. Harjoitteita, kuten hyppykyykkyjä, korkeahyppyjä, loikkia tai laatikkokyykkyjä, voi tehdä sekä sisällä että ulkona.

Korkeus


Eri korkeudet tuovat vaihtelua harjoitteluun ja lisäävät nopeasti hypyn korkeutta. Siinä voidaan työskennellä erilaisilla hyppymekanismeilla ja hyppytekniikoilla. Korkeutta voidaan helposti vaihdella kääntämällä laatikkoa tai käyttämällä tukevia tappeja.

Ominaisuudet

Mitat
60 x 50,5 x 75,5 cm

Materiaali
Vaneri (mänty, poppeli)


Paino
24 kg

Max. kuormitus
200 kg


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 09.03.2020

Tuote sopii siihen minne tarkoitettu, ei moitittavaa. Ruuvit on kyllä vähän laaduttomia, kannattaa puhtaista, ennen kuin kasaat.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Puinen Plyobox

100652-00011-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
239,95 €
164,95 € Säästä 75,00 €

Alkaen 8.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16