Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Tekniset tiedot


• Mitat: 120cm x 140cm x 130cm (LxPxK)
• Pehmusteen mitat: 27,5 cm x 120 cm x 7,5 cm
• Etäisyys penkistä painotelineisiin: 24cm (1.) 39cm (2.)
• Etäisyys lattiasta tyynyyn 47cm
• Teräsputkien paksuus 5-7cm
• Suurin kuorma: penkillä 250kg ja telineillä 200kg
• Väri: Harmaa / musta
• Paino: 40kg
• Gorilla Sports logo
• Runko yhtenäistä metallia

Tuotetiedot

Tukeva, yhtenäinen penkki joka antaa treeneillesi ammattimaisen otteen. Penkkipunnerrukset ovat erittäin käytetty harjoitus monissa eri urheilulajeissa ja treeniohjelmissa. Harjoitukset voi tehdä myös lattialla, mutta suosittelemme käyttämään penkkiä. Mikäli teet harjoitukset lattialla tai ilman telinettä, tarvitset aina kaverin joka ojentaa tangon sinulle.
Voit myös treenata muitakin lihasryhmiä rintalihasten lisäksi. Penkille on useita käyttötarkoituksia, mikäli niin vain haluat. Sitä on mahdollista käyttää suoran tangon, EZ-tangon (joihinkin harjoituksiin) tai käsipainojen kera. Tästä syystä voit räätälöidä treenisi juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Katso tätä varten myös verkkokauppamme muita tuotteita.

Treenaaminen penkkipunnerruspenkin avulla

Voit treenata tällä penkillä useita eri lihasryhmiä, mutta keskitytään nyt penkkipunnerruksiin. Oikea tekniikka on erittäin tärkeä, jotta et vahingoittaisi itseäsi. Makaa selälläsi ja pidä tankoa hiukan leveämmällä otteella kuin mitä olkapääsi ovat. Jalkasi pitäisi olla tukevasti lattiaa vasten. Et voi tehdä nostoja oikein, mikäli jalkasi eivät ole kokonaan lattiaa vasten tukevasti. Nosta tankoa ja pidä sitä tukevasti rintakehäsi yllä. Laske tankoa alas lähemmäs rintakehää ja nosta rauhallisesti takaisin ylös.
Monissa urheilulajeissa penkkipunnerrus nostaa suorituskykyä. Se johtuu siitä, että penkkipunnerrukset antavat paremman tasapainon eri nivelille ja jänteille, joka antaa muun muassa kovemman lyöntivoiman. Mutta tästä liikkeestä hyötyy myös muut kuin ammattiurheilijat. Se auttaa sinua myös muokkaamaan kehosi kuntoon, kuten päivittäin käytettäviä lihaksia.
On monia asioita joita teet päivittäin, jotka hyötyvät penkkipunnerrusten tekemisestä. Tämä harjoitus auttaa tasapainottamaan voiman niin, että käytät käsivarsiesi voimia etkä rasita selkääsi liikaa.
Näiden lihasten kehittyminen voidaan saavuttaa tekemällä penkkipunnerruksia. Niitä tehdessä kehittyy rintalihasten lisäksi olkalihakset ja käsivarsien lihakset. Kaikki tämä yhdessä parantaa voimaa, notkeutta ja koordinaatiota. Joten todellakin treeniohjelmaan lisäämisen arvoinen harjoitus. Hyvä voimatreeni tietysti sisältää myös paljon muuta.

Huom. meiltä saatava 170cm tanko ei sovi penkkiin!

Tuotearvostelut

3.6 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 28.08.2015

Tukeva, mutta liian kapea Penkki. Joutuu tuunaamaan jatkopalat jotta penkkaaminen onnistuu. Pettymys

Kirjoittaja: 15.04.2015

Jykevä penkki isoille pojille..

Kirjoittaja: 15.04.2015

hyvä mutta tilaavievä kampe

Kirjoittaja: 15.04.2015

Tarpeeksi tukeva.

Kirjoittaja: 10.11.2014

Tukevan oloinen penkki, mutta telineet ovat varmasti liian lähinnä leveällä otteella punnertavalle. Entisenä yleisurheilijana tottunut suht. kapeaan otteeseen, jolloin tämä penkki toimii hyvin. Hinta-laatusuhde kohdallaan!

Kirjoittaja: 26.09.2014

Ei valittamista, hyvä penkki.

Kirjoittaja: 16.06.2014

Taitaa olla aikaisemmalla kommentoijalla leveämmät hartiat, kun itse saan tehtyä hyvin myös leveämmällä otteella :) Tukeva penkki isommillekin painoille. Tyytyväinen! Itselle myös tuo korkeampi painojen pitopaikka on sopivalla korkeudella mutta säädettävä olisi tietysti parempi. Kuitenkin hintaisekseen hyvä!

Kirjoittaja: 31.01.2014

Jos haluaa penkata niin tämä tuote ei ole sinulle. kapeaa penkkiä pystyy tehdä ja siinäpä se. Hartioita leveämpi ote ja molemmat tolpat ovat juuri siinä missä käsien pitäisi olla. Pitää itse hitsata tolpat leveämmällle jos huolii oikeasti jotain tehdä.

Kirjoittaja: 05.09.2013

Kestää isältä pojalle!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Penkkipunnerruspenkki Heavy Duty

100128-00045-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
347,94 €
247,94 € Säästä 100,00 €

Alkaen 11.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16