Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Nyt voit treenata ylä- ja alaruumiin lihasryhmiä Gorilla Sports -penkillä ja 100kg painoilla. Polta kaloreita helposti, laihduta ja kiinteytä lihaksia penkillä ja painoilla. Vahvasta teräksestä valmistettu penkki kestää painoa jopa 200 kiloon asti. Tankoihin käyvät myös kaikki peruskokoiset ja keskikokoiset painolevyt. Penkin kokoaminen on helppoa ja vaivatonta. Pääset parantamaan kestävyyttäsi ja voimaasi todella nopeasti.

Painonnostopenkin tekniset tiedot:

• Pehmustettu penkki voidaan taittaa alas istumaannousuja varten
• Korkeussäädettävä levytankoteline
• Helppo taittaa kokoon, helppo säilyttää
• Pituus: 125cm
• Leveys: 57cm
• Enimmäiskorkeus levytankotelineelle: 99cm
• Minimi korkeus: 78cm
• Suurin kuorma: 200kg
• Paino: 30 kg
• Pehmusteen mitat: 111cm x 25cm x 4cm

Täydellinen vinyyli Tri Grip painosetti 100kg

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 4 x Levypaino 5 kg
• 4 x Levypaino 10 kg
• 1 x EZ-tanko 120 cm
• 1 x Suora tanko 170 cm
• 2 x Tanko 35 cm
• 8 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Erittäin tukeva ja hyvin rakennettu
• Väri: Musta

Painonnostopenkki ja painot - kuntosali pienessä tilassa

Painosarjojen ostaminen on uskomattoman suosittua. Painonnostopenkki ei tee tässä poikkeusta, koska sillä pystytään harjoittelemaan useita eri lihasryhmiä pienessä tilassa. Joustavuutta lisää, että painot on integroitu mukaan monitoimilaitteeseen.

Painonnostopenkki ja erilaiset painot

Kuntomarkkinat tarjoavat kiinnostuneille laajan valikoiman erilaisia ​​painnonnostopenkkejä, joita täydentävät eri kokoiset painot. Harjoittelutottumuksesi vaikuttavat suuresti siihen, mikä painnonnostopenkki kannattaa valita. Korkealaatuisille malleille on ominaista paitsi suuri painojen valikoima sekä yksilölliset säätömahdollisuudet. Esimerkiksi, jos valitset painonnostopenkin, jossa penkin kallistuskulmaa voidaan säätää, pystyt harjoittelemaan mm. rintaa säätämällä selkänojan asentoa. Painonnostopenkkejä on saatavilla myös perusversioina, jotka koostuvat penkista ja pienestä painosarjasta.

Painonnostopenkki – monipuolisuutta kotisalille

Painonnostopenkin toinen etu on, että erityisesti suurissa malleissa saa helposti säilytettyä myös painolevyt ja -tangot. Painot ja tangot pysyvät näin siististi järjestyksessä kotisalilla. Näin pystytään estämään myös mahdollisia loukkaantumisia.

Mitkä lisävarusteet ovat hyödyllisiä painonnostopenkin kanssa?

Kun painonnostopenkki ja painot on yhdistettu sarjaksi, sinun ei tarvitse huolehtia lisäpainojen ostamisesta. Saat harjoitteluusi paljon joustavuutta pienimmilläkin painnonnostopenkin mukana tulevilla painoilla. Muihin painonnostopenkin lisävarusteisiin kannattaa kuitenkin tutustua. Treenihanskat ja suojamatot ovat erityisen suosittuja. Suojamatot mm. suojaavat lattiaa ja ovat siksi erittäin järkevä sijoitus.

Mitä on hyvä huomioida painonnostopenkin ja painojen ostossa?

Vaikka painonnostopenkkien periaate on sama, eri malleilla on omia erityipiirteitä. Ostaessasi sinun kannatta kiinnittää huomiota seuraaviin tekijöihin:

  • Painonnostopenkin ja sijoituspaikan mitat
  • Mukana toimitettujen painojen paino
  • Painojen lukumäärä
  • Käytetty materiaali (klassinen teräs / muovi)
  • Yksilölliset säätömahdollisuudet

Jos päätät ostaa enemmän yksittäisiä painoja, on hyvä varmistaa, että ne sopivat yhteen painonnostopenkkisi kanssa. Huomio kannattaa kiinnittää maksimikuormaan ja tangon pituuteen. Riittävä pituus varmistaa, että tangot voidaan säilyttää turvallisesti painonnostopenkillä niille varatussa tilassa.

Treeni penkki ja painot paketilla

1.  Hartiat taakse:

Kun teet penkkipunnerrusta, hartioidesi tulisi olla vetäytyneessä asennossa. Tämä saattaa vaatia harjoittelua aluksi mikäli et ole tottunut siihen. Seiso normaalisti kädet seinää vasten. ota askel taakse. Taivuttamatta lantiota työnnä kätesi eteen niin kauas kuin pystyt ja yritä koskettaa seinään.

Tämä on siis eteenpäin työntynyt asento. Vetäytynyt asento tehdään siten, että vedät kätesi niin taakse kuin mahdollista taivuttamatta kyynärpäitä. Tavallaan puristat lapaluitasi yhteen. Harjoittele päivittäin 5 minuuttia muutaman päivän ajan niin opit sen todella nopeasti. Tässä asennossa kätesi ja hartiasi ovat turvallisimmillaan penkkiprässissä.

2. Käytä jalkojasi:

Pidä jalkasi tukevasti maassa äläkä nosta niitä kertaakaan liikkeen aikana. Niiden ei myöskään pitäisi liikkua ympäriinsä. Tämän avulla pohja on vakaa, joka tekee penkkipunnerruksesta voimakkaampaa. Koko kehon tulee olla vakaa koko liikkeen ajan ja jalat ovat tärkeä osa sitä.

Lisäksi: Kun harjoittelet penkkipunnerrusta, saatat oppia työntämään jaloillasi lisävoiman saamiseksi. Yritä tätä normaalien rintalihasharjoitustesi aikana kunnes opit sen, ja opit käyttämään sitä penkkipunnerruksen lisäapuna.

3. Visualisoi:

Ennen jokaista voimaharjoittelua, sinun on kuviteltava itsesi tekemässä liikettä. Etenkin onnistumassa siinä. Tämä saattaa vaatia hieman harjoittelua, mutta sinun pitäisi pystyä näkemään itsesi tekemässä onnistuneen treenin. Kuvitellessasi liikettä, yritä ”tuntea” paino ja käsien sekä rintasi jäykistys painoa liikuttaessasi. ”Tunne” paino käsissäsi, ”kuule” salin äänet. Mene liikkeet läpi kirjaimellisesti ennen oikeaa suoritusta, tällöin liike ei tule olemaan shokki.

4. Purista mehusi:

Keskivertonostajalle tämä tekniikka on yleensä tuntematon. Kehosi on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki, treenaamalla heikkouksiasi parannat kehosi vakautta ja helpotat liikkeen suoritusta. Saat enemmän voimaa irti ja tulet yllättymään miten tehokas tämä tekniikka voi olla.

5. Löydä oikea ote:

Riippuen vahvuuksistasi ja heikkouksistasi, haluat ehkä kokeilla eri otteita penkkipunnerrukseen. Esimerkiksi mikäli olkalihaksesi on yleensä vahvempi, kokeile kaventaa otettasi. Leveämpi ote taas auttaa mikäli olkalihaksesi ovat heikommat.

Leveä ote, kapea ote..

Oli miten oli, on tärkeää muistaa että milloin vaihdat otettasi, saattaa tuntuma muuttua oudoksi alkuun. Kehosi kuitenkin tottuu uuteen nopeasti ja mikäli otteen vaihto oli tarpeen, se tulee tukemaan treeniäsi paljon. On hyvä muistaa, että leveämpi ote harjoittaa paremmin rintalihaksia. Kapeampi ote saa harjoitteen tuntumaan paremmin käsivarsien ojentajalihaksissa.

Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 50 tuotearvostelua

5 tähteä20 kpl

4 tähteä21 kpl

3 tähteä7 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 14.04.2020

Hyvä ja tukeva penkki, helppo kasata. Laadukas punttisarja. Tri-Grip levyt on helppoja käsitellä, mutta isokokoisia. Kokonaisuutena laadukasta ja levyt painavat tarkalleen minkä pitää. 5kg levyt ovat isoja käsipainoihin, joten käsipunteista saa useimpiin liikkeisiin max 12,5kg painoiset, ellei hanki jostain pienempiä levyjä. Toimitus kesti koronahässäkän takia ja asiakaspalvelu vastaili kun kerkesi.

Kirjoittaja: 19.02.2018

Tukeva sekä kompakti penkki - sopii 190 cm / 90 kg harrastajan tarpeisiin erinomaisesti. Vino istuimen asento mahdollistaa monipulisen treenaamisen. Toimii myös pelkällä 120 cm tangolla, jos tilat on rajalliset

Kirjoittaja: 04.01.2017

Toimiva,näppärä paketti.Levyjen kiristyksistä huolehdittava usein.Toimitusesta Kiitos!

Kirjoittaja: 28.12.2016

Komkpakti paketti , vähän kevyenlainen pekki, mutta hinta/ laatusuhde on kohdillaan, suosittelen harrastajalle

Kirjoittaja: 30.11.2015

Postin lakkoilun vuoksi hieman hidas toimitus. Mutta itse tuote hyvä ja varsinkin tangot ovat hyvälaatuiset. Suosittelen!

Kirjoittaja: 09.11.2015

Hyvin toimiva painon-nosto ratkaisu, mahtuu pieneen tilaan ja on jämpti.

Kirjoittaja: 11.08.2015

Tosi hyvät tangot ja painot! Paremmat kuin, mitä odotin. Penkki on ehkä hiukan kevytrakenteinen, mutta menee jonkin aikaa kotikäytössä. Voi olla, että etsin vankempitekoisen jossain vaiheessa.

Kirjoittaja: 23.07.2015

Hinta ja laatu kohtaavat.

Kirjoittaja: 28.04.2015

Erittäin toimiva kokonaisuus

Kirjoittaja: 22.04.2015

Hyvä aloittelijalle! Hintalaatusuhde erinomainen, tähän ei pety

Kirjoittaja: 21.04.2015

Hyvä

Kirjoittaja: 19.04.2015

Materiaali (vinyyli) hieman heikkoa mutta muuten erittäin näppärä ja monipuolinen treenisarja.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvä setti aloittelijoille. Huono tehdä kapeetapenkkiä.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Aloittelijalle hyvä setti. Laadukas penkki ja helppo säätää korkeutta. Toimii.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Tämä on hyvä kokonaisuus aloittelijalle, penkin pieni koko yllätti. Muuten tosi hyvät vehkeet vasta-alkajalle.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvä setti voi treenata monipuolisesti kaikkia lihaksia mutta penkin leveys voisi olla leveämpi

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä perussetti eritoten aloittelijoille. Erinomainen hinta/ -laatusuhde.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä setti, näillä saa kaikki lihakset käytyä lävitse oikein hyvin! riittävästi painoja ja laadukas tuotesarja! suosittelen.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä treenisetti kotiin alottelijoille!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä ja laadukas tuote

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä laite. Kaikki lihasryhmät voi harjoittaa tällä paketilla, edullinen hinta. Laadukas tuote.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä laite. Kaikki lihasryhmät voi harjoittaa tällä paketilla, edullinen hinta. Laadukas tuote.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Levytangot on hyvät ja sopivan kokoiset, painonnostosetti on kotioloihin riittävä. Vinopenkki,dippikahvat ja vatsalihasremmi on vähän turhaa tässä laitteessa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Painosarja on muuten ok, paitsi lukkojen löystyminen ja kuuluva rapina painoista nostaessa on vähän häiritsevää.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Painosarja on muuten ok, paitsi lukkojen löystyminen ja kuuluva rapina painoista nostaessa on vähän häiritsevää.

Kirjoittaja: 15.04.2015

- penkki on turhan kapea, mutta ajan kanssa tottuu. - penkki on huteran oloinen varsinkin kun laittaa painot telineeseen niin aika kovasti heiluu. -

Kirjoittaja: 15.04.2015

Todella toimiva tuote ja jämäkkä

Kirjoittaja: 15.04.2015

Todella toimiva tuote ja jämäkkä

Kirjoittaja: 15.04.2015

Vankan näköinen ja välillä,kun tarkistaa ruuvien kireyden,niin voi treenata tehokkaasti.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Nätti setti mil saa lihakset kasvaan.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hieno ja toimiva setti jokaiseen kotiin.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kaikenkaikkiaan hyvä tuote, ajaa asiansa! :) Painojen lukitusrinkuloita joutuu välillä kiristämään ahkerastikin.. Johtuneeko käyttäjän liian heikosta habasta :D

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hinta kohdallaan.Ok tuote.

Kirjoittaja: 15.04.2015

ihan hyvä, mutta olisin toivonut ennmmän kestävyyttä ja paljo muuta kivaa

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä hintaansa nähden. Kovassa käytössäkin tuntuu kestävän.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Erittäin hyvä ostos.penkki vähän rimpula,mutta muuten toimiva kokonaisuus.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Itseltä löytyy kysyinen setti ja hyvin on saanu paikat jumiin kotonakin! Painoista ruvennu ajan saatossa sisukset karkaan.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Loistava kotisetti :)

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä setti, hinta kohdillaan!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan hyvä penkki koti käyttöön!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan .vähän kapea.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan .vähän kapea.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan ok. Hiukan hutera, mutta ajaa asiansa. Vaativampaan painonnostoon hiukan liian heeppoinen.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hinta laatu suhde hyvä!

Kirjoittaja: 26.01.2015

Toimiva kokonaisuus kotikäyttöön. Hinta- laatusuhde erittäin kohdallaan.

Kirjoittaja: 19.11.2014

Ei mennyt rahat ainakaan hukkaan!

Kirjoittaja: 04.08.2014

Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen (hinta/laatu kunnossa) ja asiakaspalvelun ripeään ja ystävälliseen toimintaan vaurioituneen tuotteen suhteen.

Kirjoittaja: 02.02.2014

Toimiva setti

Kirjoittaja: 10.12.2013

Toimiva setti ja hinta ei huimaa

Kirjoittaja: 03.12.2013

Hyvä setti kuntoilun aloittamiseen. Hinta/laatu suhde omaa luokkaansa. Suosittelen

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painonnostopenkki ja painot 100kg Tri Grip

✓ 75kg levypainoja

✓ 170cm suoratanko

✓ 120cm mutkatanko

✓ 2x35cm käsipainotangot

✓ Painonnostopenkki

TARJOUS
TÄNÄÄN!
489,95 €
349,95 € Säästä 140,00 €

Alkaen 15.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: