Leveä painonnostopenkki

100110-00045-0001

-33.84€

146,11 €

Normaalisti:179,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Leveä painonnostopenkki

  • Yhtenäinen ja vakaa rakenne
  • Kumipinnoitetut tassut jaloissa antavat lisävakautta
  • Leveys painotelineessä: 122cm
  • Pehmusteosan mitat: 110cm x 29cm
  • Kokonaispaino: 30kg
  • Runko valkoinen, tyynyn väri musta
  • Sopii vähintään 125cm pituisille tangoille
  • Korkein sallittu paino 300kg
  • Tankopidikkeiden etäisyys penkistä 88cm

 

Tuotetiedot

Tämä leveä painonnostopenkki on hyödyllinen väline treenatessa. Se tuo treeniin monia uusia mahdollisuuksia. Yleisimmin tätä penkkiä pidetään lähinnä penkkipunnerrusvälineenä/telineenä, mutta sitä voidaan helposti käyttää myös kaikkeen muuhunkin treenamiseen. Tämä penkki on erittäin tukeva ja suunniteltu kestämään paljon painoa; kun treenaat, yhteispainoa voi olla jopa 300kg. 
Penkin jaloissa on lisäksi kumitassut, jotka lisäävät penkin vakautta ja tukevuutta entisestään. Tätä penkkiä voidaan käyttää sekä käsipainojen että tangon kanssa. Jotta tanko mahtuisi penkissä olevaan telineeseen, tarvitsee sen olla vähintään 125cm pitkä. 
Penkin runko on valkoinen ja pehmuste on musta. Tämä antaa penkkiin neutraalin, mutta tyylikkään ulkonäön.

Treenaaminen leveän painonnostopenkin kanssa

Penkissä on teline tankoa varten, joka tekee penkkipunnerruksesta huoletonta. Penkillä on mahdollisuus tehdä sekä kapean että leveän otteen harjoitteita, riippuen täysin siitä mitä lihasryhmiä haluat treenata. Monipuolisen treenin tulisi sisältää molempia. 

On kuitenkin olemassa monia harjoituksia, joita voit tehdä ainoastaan tämän painonnostopenkin avustuksella. Voit esimerkiksi treenata käyttäen omaa kehon painoasi vastuksena. Voit tehdä esimerkiksi seuraavaa askelharjoitusta: nouse penkin päälle nostaen päälle ensin oikea jalka, sitten vasen. Tule takaisin samalla tavoin. Toista vasemmalla jalalla. Tämä on hyvä harjoitus saada syke hiukan korkeammalle, sekä saada treenatut jalat ja takapuoli.

Jos sinulla on käsipainoja, voit käyttää myös niitä harjoitellessasi tällä penkillä. Voit varioida todella monia erilaisia harjoituksia, riippuen siitä mitkä ovat omat tavoitteesi.

On siis todellakin mahdollista tehdä todella monia erilaisia harjoituksia tällä extraleveällä penkillä. Jos et ole varma mitkä treenit sopisivat sinulle parhaiten, kannattaa kysyä apua joltakin kokeneemmalta treenaajalta.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Leveä painonnostopenkki) :
(4/5

Jämäkkä penkki penkkipunnerrukseen. Miinuksena, että se on melko tilaavievä.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Leveä painonnostopenkki) :
(4/5

Yllättävän tukeva penkki, miinuksena vaan että tanko jää aika alas telineillä kun ei oo säätö varaa

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Leveä painonnostopenkki) :
(4/5

hyvä peruspenkki, saisi olla vähän tukevampi mutta hintaansa nähden ajaa asiansa vallan mainiosti. raudan pito tangot heiluvat tankoa takaisin laittaessa mikä aiheuttaa pientä paniikkia mutta hyvinhän tuo on kestänyt

Lataa