Nilkka- ja Rannepainot 2 x 0,5 - 2 kg
Nilkka- ja Rannepainot 2 x 0,5 - 2 kg
Nilkka- ja Rannepainot 2 x 0,5 - 2 kg
Nilkka- ja Rannepainot 2 x 0,5 - 2 kg
Nilkka- ja Rannepainot 2 x 0,5 - 2 kg
Tuotetiedot add

Nilkkapainot ovat helppo tapa nostaa treenaamisen intensiivisyyttä.  Kiinnität ne vain nilkkoihisi treeniesi ajaksi. Lisäpaino saa lihaksesi työskentelemään kovemmin.  Jos käytät nilkkapainoja väärin, niistä saattaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Painoja voi myös käyttää ranteissa.

Mitkä ovat nilkkapainot?

Nilkkapainot kiinnitetään nilkkoihin antaakseen lisävastusta kun teet harjoituksia. Niitä on saatavilla monissa eri painoissa, eri kokoisina sekä eri värisinä. Yleensä paino on pehmusteiden sisällä, jotta pehmusteet suojaavat nilkkaa ja antavat sinulle mahdollisuuden liikkua normaalisti. Yleensä painot ovat muokattavia.

Nilkkapainot ovat kaikkein suositelluin keino kontrolloituun voimatreenaukseen. Nilkkapainoja ei suositella juoksemiseen tai kävelyyn. Vaikkakin lisäpaino nilkoissa kuluttaa enemmän energiaasi kun kävelet, ne rasittavat nilkkojen niveliä turhaan. Tämä saattaa nostaa riskiäsi vahingoittaa niitä.

Nilkkapainojen hyödyt

Nilkkapainot voivat kohottaa isojen jalkalihaksia, kinnerjänteitä ja pohjelihaksia. Näiden avulla voit sekä polttaa kaloreita että vahvistaa voimaasi.

Nilkkapainot ovat hyvä vaihtoehto, jos olet tottunut treenaamaan yksin eikä sinulla ole mahdollisuutta käyttää laitteita joissa käytetään vastuksia jaloille.

Suurin hyöty nilkkapainoista saadaan, kun tehdään hitaita kontrolloituja harjoituksia. Jos käytät niitä hölkkäämiseen, kävelemiseen ja juoksemiseen, asetat liikaa painetta jaloillesi, lantiollesi, lihaksillesi ja nivelillesi ja tämä saattaa aiheuttaa vakavia haittoja pitkällä aikavälillä.

Parhaat treenit nilkkapainoilla

Nilkkapainot voivat tehdä treeneistäsi haastavampia ja tehokkaampia ja niissä mukaan pääsevät sisemmät lihakset, pakarat sekä ylä-/alajalat.

Parhaat treenit joita tehdä nilkkapainojen kanssa ovat jalkanostot, kyykyt, potkut ja etukyykyt.

Tiedot:

- 0,5 kg Pituus: 36 cm | Korkeus: 7 cm

- 1 kg Pituus: 38 cm | Korkeus: 8 cm

- 1,5 kg Pituus: 41 cm | Korkeus: 9 cm

- 2 kg Pituus: 45,5 cm | Korkeus: 10 cm

- Kiinnitys tarranauhoilla

- Peukalo aukko

- Valmistettu tukevasta polyesteristä

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 28.06.2021

Erittäin mukavat ja pehmeät. Valitettavasti tarranauha ei sulkeudu kokonaan vastakkaisella puolella, joten joskus juuttuu vaatteisiin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Nilkka- ja Rannepainot 2 x 0,5 - 2 kg

101042-00019-0094
TARJOUS
TÄNÄÄN!
29,94 €
19,94 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16