Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (valkoinen)
Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (valkoinen)
Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (valkoinen)
Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (valkoinen)
Tuotetiedot add

Tämä on muunnelma tavallisesta levytankotelineestä. Siihen on yhdistetty levytankotelineen lisäksi paikat käsipainoille, ja levypainoille.  Voit säilyttää siinä yhteensä kuutta tankoa. Tämän lisäksi siihen sopii levypainoja 7 pinkallista, eli helposti aina 200kg saakka. Telineen avulla sinun ei tarvitse säilyttää levytankojasi maassa, jossa ne voivat esimerkiksi naarmuttaa lattiaa. Lisäksi levytankojen tai painojen säilyttäminen maassa on vaarallista, koska niihin saattaa kompastua ja ne vievät paljon tilaa.

Telineessä on tarkasti taitetut teräskannattimet ja muotoilut, jotka tukevat minkä tahansa vakiomallisen tangon holkkeja tai varsia. Tätä telinettä on ostettu niin hotellien saleihin, kotisaleihin ja yksityisiin kuntosaleihin.

Levytankotelineen ominaisuudet:  

 • Teräs kannattimet levytangoille, yhteensä 8 kannatinta, joilla saa kannateltua yhteensä 4 tankoa
 • Seitsemän pidikettä levypainoille
 • Tukeva rakenne, painot pysyvät hyvin paikoillaan
 • Muovisuojat pohjassa, mikä tekee siitä lattiaystävällisen
 • Säilytysyksikkö 30/31mm levypainoille ja tangoille
 • Vahvistettu vankalla suorakulmaisella teräsputkirungolla

Levytankotelineen tekniset tiedot:

 • 7 levypainopidikettä painoille 0,5-20kg
 • Soveltuu käsipainoille joiden kädensijan pituus on yli 12cm
 • Levypainopidikkeiden pituus 20cm
 • Käsipainoteline on 120cm pitkä, 25cm leveä
 • Yksikön syvyys 50cm
 • Kokonaispituus 120cm
 • Yksikön korkeus 96cm
 • Suurin kuormitus 350kg
 • Kokonaispaino 30 kg
 • Väri: Valkoinen
 • Huom: painot ja tangot eivät sisälly pakettiin

Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 21.06.2021

Vakaa, helppo koota - erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Valitettavasti muutama hilseilevä maali kohta - todennäköisesti saanut kolhuja kuljetuksen aikana. Lisäsin myös alumiinikotelon pienille osille (tähtilukot jne.).

Kirjoittaja: 11.01.2018

Levypainopidikkeiden halkaisija on 33 mm, mutta sitä ei mainita tuotteen kuvauksessa. Jos sinulla on painoja joiden reiän halkaisija on tätä pienempi - kuten minulla - joudut rakentamaan ohuemmat jatkoviritykset. Ellet halua käyttää telinettä pyykin kuivaamiseen.

Kirjoittaja: 11.10.2017

Todella hyvä painoteline kotisaliin. Tukeva ja tilaa säästävä. Käsipainoille tarkoitetussa tasossa olisi hyvä olla stopparit molemmissa päädyissä, varmistaisi ettei perheen pienokaiset saa pyöriteltyä käsipainoja pois telineestä.

Kirjoittaja: 10.01.2017

Tukeva ja tilava teline kotigymille. Suosittelen. Yhdestä painotapista oli kierteet hävinneet mutta hyvän asiakaspalvelun ansiosta uusi tappi tuli pikimiten postissa. Kiitoksia!

Kirjoittaja: 30.07.2015

Todella tukeva teline, soveltuu hyvin myös 50mm levyille. Harmittava miinus kuljetuspakkauksessa olleista rikkoutumista jotka rahtifirmassa myönnettiinkin ja reikiä oli teipattu, ei tosin kaikkia, kasaustarvikkeita kuten prikkoja oli heilunut pakkauksen sisällä muttei onneksi ollut kadonnut, vaikka onhan noita useimmilla itelläkin hyllyssä. Harmillisin kuljetusvaurio on käynyt itse telineille joista oli lohjennut pieniä paloja kaikkien tarvikkeiden hilluessa pahvilaatikossa edes takaisin kun mitään fyllejä ei oltu käytetty, osa vaurioista toki peittyy levyjen taakse mutta kuitenkin kun priimaa on ostamassa.. Toki näitä voisi vaihdella uusiin ja toivoa seuraavan rahtauksen onnistuvan mutta kun toimitusaika on päiviä ja lomat sekä aikaa vähemmän niin enpä viitsinut ronklata. Tukeva ja hyvä teline kaikesta huolimatta ja erittäin hyvä hintalaatusuhde kun katselin mm. käytettyjä ja muiden myyjien tuotteita.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Tukeva ja käytännöllinen teline. Hieman lyhyet tapit levypainoille jos on paljon painoja, mutta paksummalla putkella voi pituutta vähän jatkaa. :)

Kirjoittaja: 03.02.2015

Tukeva ja käytännöllinen teline. Kokoaminen oli helppoa. Teline on yllättävän kestävä. Omassani ollut ajoittain ylipainoa ja hyvin on kestää nököttänyt romut niskassaan toista vuotta. Tangoille on riittävän monta paikkaa. Pintahan tästä valkoisesta kuluu käytössä, etenkin noista painotapeista, mutta se lienee itsestään selvyys, eikä itseäni haittaa tippaakaan.

Kirjoittaja: 26.05.2014

ok

Kirjoittaja: 02.04.2014

Todella hyvä teline, varsinkin hintaansa nähden. On tukeva ja siihen saa kyllä riittävästi painoja ja tankoja mahtumaan. Jokaisen kotisaliin lähes pakko-osto. Suosittelen lämpimästi!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Teline levy- ja käsipainoille sekä levytangoille (valkoinen)

100194-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
188,18 €
178,18 € Säästä 10,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16