Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Kuminen EZ-tankosetti 35kg
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Tämä setti tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Musta, kumipinnoitettu EZ-tankosetti on käytännöllinen moniin eri harjoitteisiin. Se ei myöskään vie paljoa tilaa. Tämän setin avustuksella voit helposti harjoitella kotona omassa rauhassa. Painot eivät kumipinnoitteen ansiosta tee jälkiä lattioihin. Mukana tulee EZ-tanko ja useita painolevyjä. Painolevyt ovat 1,25kg, 2,5kg ja 5kg. Suurimillaan voit nostaa 35kg, kun kaikki painolevyt ovat paikallaan. Tällä setillä voit haastaa itsesi, olit sitten aloittelija tai pidempään treenannut. EZ-tangon ansiosta aiheutat vähemmän painetta ranteellesi verrattuna normaaliin suoraan tankoon. Tässä setissä tulee mukana kaksi kierrelukkoa, jotka ovat helppoja ja turvallisia käyttää.

Treenaaminen EZ-tangolla

Tämä setti sopii kaiken tasoisille ja päämääräisille treenaajille. Voit käyttää painoja tai tankoa erikseen tai yhdessä. Aloittelijoille suosittelemme luonnollisesti pienempiä painoja. Tangon erityinen muoto mahdollistavat ergonomisen otteen. Tämä suojelee ranteitasi treenatessasi.

On olemassa useita eri harjoitteita, jotka toimivat EZ-tangon kanssa loistavasti. Yksi näistä on hauiskääntö. Se ei ainoastaan helpota ranteeseen kohdistuvaa painetta, vaan saatat myös käyttää hiukan enemmän painoa (enemmän kuin suoralla tangolla). Hauiskääntö on helppo liike, jonka voit tehdä missä tahansa. Kannattaa tehdä ensimmäiset kerrat peilin edessä jotta voit seurata ryhtiäsi. Seiso sivuttain, jotta näet sivuprofiilisi. Pidä tankoa niin, että kämmenselkäsi on ylöspäin. Taivuta kyynärestäsi niin, että tanko liikkuu reideltäsi rintakehällesi.

EZ-tankoa voidaan halutessasi käyttää myös alavartalon tai selän treenamiseen. Tanko on esimerkiksi loistava valinta deadliftejen tekemiseen. Deadliftit vaikuttavat koko selkääsi, jonka lisäksi vatsalihaksesi ovat aktiivisena kun teet nostot oikein. Jos haluat treenata etupuoltasi, rintapressit ovat sinulle sopiva harjoite.

Paketti sisältää:

• 2 x Levypaino 1,25 kg
• 2 x Levypaino 2,5 kg
• 4 x Levypaino 5 kg
• 1 x EZ-tanko 120 cm
• 2 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kumiset levypainot
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000094

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Kuminen EZ-tankosetti 35kg

100094-00008-0036
TARJOUS
TÄNÄÄN!
167,94 €
157,74 € Säästä 10,20 €

Alkaen 8.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16