Kuminen EZ-tankosetti 70kg
Kuminen EZ-tankosetti 70kg
Kuminen EZ-tankosetti 70kg
Kuminen EZ-tankosetti 70kg
Kuminen EZ-tankosetti 70kg
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Musta, kumipinnoitettu EZ-tankosetti on lähestulkoon kokonainen kotikuntosali. Settiin kuuluu EZ-tanko ja kaksi käsitankoa. Näiden tankojen lisäksi saat hyvän määrän levypainoja jotka mahdollistavat hyvät treenit sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Musta, kuminen EZ-tanko setti ei trenaa ainoastaan ylävartalollesi. Valitse sopivat harjoitteet ja alavartalosi alkaa myös saamaan kunnon treeniä. Levypainot ovat 1,25kg - 10kg. Yhteensä setin mukana tulee 14 painolevyä. EZ-tanko antaa hyvän ergonomisen otteen ja säästää ranteitasi treeneissä, kuten esimerkiksi hauiskäännöissä. Koska tangossa on ”mutkia”, voit lisätä painoja huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi suoraan tankoon. Mukana tulee 6 kpl lukkoja joita on helppo ja turvallinen käyttää. Voit helposti vaihtaa levyjä tangosta toiseen, tai vaikka pistää jokaiseen tankoon painoja ja vaihdella niitä treenien välillä. Kaikissa painolevyissä on musta kumipäällyste, joka estää lattioiden vahingoittumisen.

Treenaaminen tällä painosetillä

Kun painoissa on tarpeeksi  eri painoisia vaihtoehtoja, saat enemmän hyötyä setistäsi. Aloittelijalle suosittelemme aloittamista kevyemmillä painoilla. 

Voit aloittaa myös EZ-tankosetistä, jossa on paino 35kg.

EZ-tanko on loistava harjoitteisiin kuten hauiskääntöihin, ojentajatreeneihin ja deadlifteihin. Tangon muoto suojelee ranteitasi venähdyksiltä treenin aikana. Hauiskääntö on yksinkertainen treeni ja sen voit suorittaa missä tahansa. Seiso niin, että tanko on kädessäsi, kämmenselkä ylöspäin. Kädet ovat suorana. Nosta tankoa ylös aina rintakehällesi saakka. Liikkeen tulisi olla kontrolloitu sekä rauhallinen.

Voit myös tehdä ojentajaharjoitteita makuullaan. Makaa selälläsi, koukista jalat, jalkapohjat tukevasti lattiaa vasten. Pidä tankoja käsissäsi, olkapäiden leveydellä. Venytä käsiäsi niin, että tanko on kattoa kohden. Lukitse olkapääsi ja koukista kyynäriäsi. Tämän jälkeen laske käsi takaisin alas, ja toista.

Suurin osa harjoitteista jotka teet EZ-tangolla, voit myös tehdä käsipainoilla. On järkevää vaihdella näiden välillä. Se tarjoaa paremman treenin ja haastaa useampia lihaksia. Sen lisäksi käsipainot ovat hyviä kun teet hartiapressejä, kyykkyjä (painot rintakehää vasten), etunojia jne.

Paketti sisältää:

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 4 x Levypaino 5 kg
• 2 x Levypaino 10 kg
• 1 x EZ-tanko 120 cm
• 2 x Tanko 35 cm
• 6 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kumiset levypainot
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000096 

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 02.05.2019

Hyvä tuote, toimii :-)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuminen EZ-tankosetti 70kg

100096-00008-0046
TARJOUS
TÄNÄÄN!
306,17 €
295,97 € Säästä 10,20 €

Alkaen 13.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Saapumispvm ei tiedossa
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16