Valurautainen EZ-tankosetti 70kg
Valurautainen EZ-tankosetti 70kg
Valurautainen EZ-tankosetti 70kg
Valurautainen EZ-tankosetti 70kg
Tuotetiedot add

Kyseessä on 35kg rautaisen EZ-tangon isoveli! Ero on vain siinä mitä saat mukana. Rautainen EZ-tanko painosarja 70kg sisältää kolme erilaista tankoa, EZ-tangon ja käsipainotangot. Painolevyt sopivat kaikille aloittelijoista kokeneempiin. Mukana tulee yhteensä 14 kappaletta painolevyjä, joiden painot vaihtelevat 1,25-10kg välillä, joiden lisäksi itsessään tangot painavat muutaman kilon; EZ-tanko painaa 7,5kg ja käsipainotangot painavat 2,5kg. Vaikka EZ-tankoa käytetään useimmiten ojentajille ja hauisharjoitteisiin, sitä voidaan myös käyttää muiden kehonosien treenaamiseen. Kun yhdistät tämän tangon, sekä käsipainotangot, sinulla on käsissäsi rajaton määrä variaatiota treeneille. Kaikki sarjan osat ovat kiinteätä ja kestävää rautaa, joissa on hiottu viimeistely. Kierrelukot lukitsevat painolevyt turvallisesti tankoon.

Treenaaminen EZ-tangolla ja painolevysarjan kanssa

Näiden tankojen ja painolevyjen kombinaatio antaa sinulle paljon variaatioita treenihin ja mahdollistavat hyvän kehittymisen. Usein EZ-tangolla keskitytään tekemään ojentajia ja hauiksia, mutta sitä voidaan käyttää todella paljon muuhunkin. Käsipainot tarjoavat monia erilaisia mahdollisuuksia harjoituksiin. 

Kun treenaat, sinun pitäisi aina fokusoida kunnolla tekniikkaan. Tästä syystä suosittelemme, että aloittelijat tekisivät harjoituksia ensin kevyemmillä painoilla oppiakseen oikean tekniikan. Kun opettelee uusia liikkeitä, on viisasta harjoitella ne peilin edessä. Tällä tavoin pystyt tarkkailemaan pysyykö kehosi oikeassa asennossa ja saat paremmin pidettyä ryhdin oikeana. Vaikka olisitkin kokeneempi tekijä, kannattaa silti tasaisin väliajoin tarkastaa onko asentosi oikea.

EZ-tankoa voidaan käyttää erityyppisiin harjoitteisiin, joilla treenataan käsiä ja olkapäitä. Voit esimerkiksi valita erilaisten ojentajaharjoitusten tai hauistreenien väliltä tai teetkö leveällä vai kapealla otteella. Mahdollisuuksien määrä on rajaton. Tankoa voidaan myös käyttää alaselkään, selkään ja jalkoihin. Voit tehdä sillä myös etukyykkyjä tai maastavetoja.

Käsipainoja voit käyttää sellaisiin harjoituksiin, joita ei jostain syystä voi suorittaa EZ-tangolla. Käsipainot sopivat myös moniin harjoitteisiin koko keholle.

Tekniset tiedot:

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 4 x Levypaino 5 kg
• 2 x Levypaino 10 kg
• 1 x EZ-tanko 120 cm
• 2 x Tanko 35 cm
• 6 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Jauhemaalattua valurautaa
• Väri: Vaalea / Harmaa
• Artikkelinumero: 10000074

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Valurautainen EZ-tankosetti 70kg

100074-00002-0046
TARJOUS
TÄNÄÄN!
258,65 €
248,45 € Säästä 10,20 €

Alkaen 11.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16