Valurautainen EZ-tankosetti 35kg
Valurautainen EZ-tankosetti 35kg
Valurautainen EZ-tankosetti 35kg
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

EZ-tankoa käytetään usein ojentajien ja hauisten treenaamiseen. Tällä setillä on kuitenkin mahdollista saada huomattavasti laajempi treeni. Koko keho voidaan saada hyvään kuntoon tällä rautaisella EZ-tangolla ja painosarjalla. Painot on tehty laadukkaasta raudasta ja ne on hiottu viimeistelyksi. Löydät pakkauksesta kaiken mitä tarvitset kokonaisvaltaiseen treeniin, olit sitten kokenut painonnostaja tai vasta-alkaja. EZ-tanko on kätevä 120cm mittainen. Sen lisäksi saat useita painolevyjä 1,25kg – 5kg. Kun käytössä on kaikki 4 kappaletta 5kg painoja, haastetta riittää kyllä kokeneellekin tekijälle. Kaikki painot lukittuvat mukana tulevilla kierrelukoilla helposti ja turvallisesti. Ota huomioon, että EZ-tanko itsessään painaa jo 7,5kg.

Treenaaminen rautaisella EZ-tangolla ja painoilla

Rautainen EZ-tankosetti on erityisesti suunniteltu ergonomista treenamista varten. Muun muassa ranteisiin kohdistuva rasitus on pienempi tällä tangolla treenatessa. Yksinkertaistettuna EZ-tanko on paras vaihtoehto ojentaja ja hauistreeneihin. Voit käyttää sitä tietysti myös moniin muihin treeneihin. Monet lihasryhmät hyötyvät EZ-tangosta paremmin. Kun olet aloittelija, kannattaa aloittaa pienemmillä painoilla, yleensä ihan aluksi vain pelkästä tangosta. Ojentajaharjoitteita voidaan tehdä monella eri tapaa tällä rautaisella EZ-tangolla. Jotkin harjoitukset, kuten hauiskäännöt, tarvitsevat myös jotain muuta kuin ainoastaan tämän painosarjan. Sinun kannattaa siis tilata myös hauispenkki tehdäksesi hauiskääntöjä mahdollisimman tehokkaasti. On olemassa silti paljon harjoituksia joita voit tehdä pelkästään tangon avustuksella, esimerkiksi ojentajakääntöjä tai käänteisiä ojentajakääntöjä. Näiden ero on vain siinä, miten pidät kättäsi; onko kämmenselkä ylös- vai alaspäin.

Treeniohjelmassa olisi hyvä olla aina harjoituksia useammalle eri lihasryhmälle. Tästä syystä on mahdollista käytää rautaista EZ-tankoa myös selkä- ja vatsalihasharjoitteisiin. Kyykkyjä tehdessä tankoa voidaan pitää myös etupuolella: aseta tanko kyynäriesi korkeudelle ja pidä kädet rinnan päällä.

EZ-tangolla voidaan tehdä monia yksinkertaisia ja helppoja harjoituksia. Mitä jos käyttäisit sitä vaikka vastuksena kun teet istumaannousuja? Tai treenaa alaselkääsi, jalkojasi, selkääsi erilaisilla deadlift-variaatioilla. Jos et ole varma mitä harjoituksia ja treenejä sinun kannattaisi tehdä, kysy apua joltakin joka on sinua kokeneempi.

Paketti sisältää:

• 2 x Levypaino 1,25 kg
• 2 x Levypaino 2,5 kg
• 4 x Levypaino 5 kg
• 1 x EZ-tanko 120 cm
• 2 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Jauhemaalattua valurautaa
• Väri: Vaalea / Harmaa
• Artikkelinumero: 10000073

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 07.02.2016

Hyvä Mutkatanko edullisesti! Ainakin minulle hyvin sopivat kulmat tangossa. Lukot pysyy hyvin kiinni.

Kirjoittaja: 25.04.2015

Todella toimiva ja hyvä tuote!!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvää rautaa edullisesti! Gorilla on parasta!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Valurautainen EZ-tankosetti 35kg

100073-00002-0036
TARJOUS
TÄNÄÄN!
145,13 €
138,46 € Säästä 6,67 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16