Krominen painosetti 100kg
Krominen painosetti 100kg
Krominen painosetti 100kg
Krominen painosetti 100kg
Tuotetiedot add

Tämä levypainosetti tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia voimatreenaukseen. Saat itsellesi suoran käytännöllisen 150cm tangon. Lisäksi kaksi lyhyempää käsipainotankoa avustavat tekemään treeneistä entistäkin monipuolisepia. Nämä painolevyt tarjoavat todella paljon mahdollisuuksia, aina aloittelijoista kokeneemmillekin tekijöille. Voit käyttää tämän setin levypainoja kaikkiin mukana tuleviin tankoihin. Levyjen painot vaihtelevat 1,25kg-15kg, antaen sinulle mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivan painon. Helppokäyttöiset ja turvalliset lukot takaavat mukavan käytön. Koska mukana tulee 6 lukkoa, voit käyttää kaikkia tankoja ilman suurempaa häslinkiä. Tämän setin painoilla on elegantti kaunis ulkonäkö, joka on viimeistelty kiillotetulla kromilla.

Treenaaminen tällä setillä

Voit treenata tällä setillä lukemattomilla eri tavoilla, riippuen ihan siitä, mikä on päämääräsi. Aloittelijan on hyvä aloittaa treenaminen rauhallisesti, pienillä painoilla. Keskity tekniikkaan ja kun se on hyvin hallussa, voit lisätä painoa. Tämä setti tarjoaa mahdollisuuksia koko vartalon treenaamisen.

Aloittaessasi voimaharjoittelun, kiinnitä huomiota siihen, että toiset treenit ovat helpompia kuin toiset. Yksi helppo ja yksinkertainen treenustapa on kyykyt.

Kyykyt keskittyvät kerralla useampiin lihasryhmiin. Se harjoittaa erityisesti selkä- ja jalkalihaksia. Liikettä tehdessä joudut kuitenkin käyttämään myös syviä lihaksia pitääksesi selän oikeassa asennossa. Huomioi, että kyykkyjen idea on juuri siinä, että se tehdään oikeassa asennossa. Keskity siis oikeanlaiseen tekniikkaan, jotta saat kaiken mahdollisen liikkeestä irti.

Aseta tanko niskasi taakse, olkapäiden ”päälle”, venytä olkapäitäsi hiukan taaksepäin. Seiso niin, että jalkasi ovat lantiosi leveydellä, varpaat hiukan ulospäin suuntautuneena. Jännitä vatsalihaksiasi hiukan pitääksesi ryhdin. Koukista polviasi ja vie koko kehoasi alaspäin lattiaa kohden, aivan kuin istuisit penkille. Varmista, että polvesi osoittavat samaan suuntaan kuin varpaasi. Laskeudu alaspäin kunnes olet samalla korkeudella kuin penkin istuin, ja nouse takaisin ylös. Jos et ole täysin varma oikeasta korkeudesta, pidä takanasi tuolia jotta näet milloin olet oikeassa kohdassa. Voit jatkossa lisätä painoja pikkuhiljaa, ja mennä alemmas ja alemmas liikkeessä.

Paketti sisältää:

• 6 x Levypaino 1,25 kg
• 6 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Levypaino 5 kg
• 2 x Levypaino 10 kg
• 2 x Levypaino 15 kg
• 1 x Suora tanko 170 cm
• 2 x Tanko 35 cm 2,5 kg
• 8 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kiillotettu krominen viimeistely kaikissa levyissä
• Artikkelinumero: 10000057

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Krominen painosetti 100kg

100057-00004-0048
TARJOUS
TÄNÄÄN!
383,94 €
343,74 € Säästä 40,20 €

Alkaen 15.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16