Suojamatto 4-osaa kumi
Tuotetiedot add

Tukeva suojamatto on kuntosaliharjoittelun perusta. Suojamatto on loistava sinulle, joka harrastat lajeja lattiaa vasten. Hyvällä matolla mahdollisuutesi ovat rajattomat ja voit käyttää sitä missä haluat; kotona, toimistolla, kuntosalilla, jumppatunnilla.. Kova alusta ei ole koskaan hyvä selälle ja jaloille, varsinkaan, kun harrastat esimerkiksi pilatesta tai joogaa. On tärkeää, että sinulla on kaikki tarpeellinen tuki ympärilläsi ennen kuin alat treenaamaan. Maton käyttäminen helpottaa myös muiden harjoitusten tekemistä, esimerkiksi jos tykkäät hyppiä narulla. Tässä pakkauksessa on Gorilla Sportsin suojamaton palasia 6 kappaletta, joita voit käyttää joko erikseen, tai yhdessä. Voit asettaa ne juuri siihen muotoon mikä on sinulle sopiva.

Treenaa kotona hyvän pohjan päällä

Kotitreenaaminen on sekä hauskaa, että tehokasta. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa erikseen kuntosalikortista, kun sinulla on oikeat välineet jo kotona. Oikeat valinnat ovat todella tärkeitä kun alat treenaamaan, jotta treenisi olisi tarpeeksi tehokasta ja toimivaa. Tähän myös vaikuttaa sinun omat päämääräsi. Kunnon matto suojaa selkääsi, tukee sinua, auttaa tasapainossa ja tekee treenaamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Tämä asia pätee mihin tahansa harjoitteluun mitä teet, oli se sitten joogaamista, pilatesta tai voimaharjoittelua.

Hyvään harjoitusohjelmaan kuuluu myös hyvä venyttely sekä ennen, että jälkeen treenin. Tähänkin tarvitset kunnon alustan. Gorilla Sportsin suojamatot sopivat sekä venyttelyyn että itse treenaamiseen. Se on tasapintainen, pysyy hyvin lattiaa vasten joten et riskeeraa itseäsi seisoessasi sen päällä tai kun teet tasapainoa vaativia harjoituksia. Tällä tavoin teet treenaamisestasi turvallisempaa.

Joudutko tekemään pitkiä päiviä toimistolla? Kehosi vaatii vastapainoksi syvien lihasten treenaamista, venyttelyä ja liikkumista. Tästä voi tehdä helppoa hankkimalla suojamatot, jotka on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Jos olet aktiivisempaa tyyppiä ja tykkäät haastaa kehoasi, kannattaa hankkia nämä Gorilla Sportsin suojamatot. Mahdollisuudet ovat lukemattomat ja voit ostaa näitä niin monta settiä kuin haluat, niin isolle alueelle kuin toivot. Tee treenistäsi vaivatonta!

Tekniset tiedot:

  • Suojamatto koostuu 4:stä neliöstä + 8 päätypalasta
  • Mitta ilman päätypaloja: 58,5 x 58,5cm 
  • Suojaa tehokkaasti lattiaa ja on helppo puhdistaa
  • 61cm x 61cm
  • Paksuus: 1,2cm
  • Kumin paksuus 2mm ja EVA vaahto 10mm
  • Kokonaispinta-ala n. 1,5m2
  • Materiaali: kumi + vaahtomuovi

  • Ei suositella asennettavaksi lattialle, jossa on lattialämmitys

Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 23.06.2021

Mahtavat! Suosittelen.

Kirjoittaja: 06.10.2020

Kumipinnoitettu, ei tule painoista jälkiä. Pitää hyvin ja suojaa lattiaa. Ainoa miinus on että on melko pieni pinta-ala suhteessa hintaan, muualta olisi saanut suuremman pinta-alan samaan hintaan, mutta tuli samalla kertaa nyt ainakin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Suojamatto 4-osaa kumi

101123-00085-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
105,82 €
69,95 € Säästä 35,87 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16