Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Spinningpyörä
Tuotetiedot add

Oman spinningpyörän omistaminen siirtää kotitreenaamisen sinut uudelle tasolle. Pyörät ovat mahtavia kestävyystreeniin, etsitpä laitetta nykyiseen tahtiisi tai uutta ulottuvuutta kotitreeniin.

Saadaksesi kaikki irti uudesta spinningpyörästäsi, etsi malli, joka on rakennettu säädettävistä materiaaleista. Säädettävät asetukset, laitteeseen ohjelmoidut harjoitusohjelmat ja kurssit, sekä helppokäyttöiset ohjauspaneelit helpottavat treeniäsi. Hae boostia treeniin pyörän vastusta säätämällä.

Tee fitness -matkastasi omanlaisesi. Tutustu aina tuotteeseen tarkasti ja pyydä käyttäjäkokemuksia, kun olet ostamassa uutta pyörää. Tuotetiedoista löydät tiedot mitoista, laitteen kapasiteetista ja käyttöohjeita.

Gorilla Sportsin spinningpyörä on tunnettu designistaan, laitteen rakenteesta sekä tuntumasta. Gorilla Sports pyrkii parhaiden mahdollisten spinningpyörien tekoon ja myymiseen. Pitkän tuotekehityksen jälkeen tarjoamme markkinoille hienoimmat spinningpyörät. Et löydä hinta- / laatusuhteeltaan parempaa laitetta sisäpyöräilyyn kotoniin tai saleille. Siksi urheilijat ja fitness ammattilaiset valitsevat pyörämme kerta toisensa jälkeen! 

Laatua joka kestää

Ostitpa pyörän salille tai olohuoneeseesi, haluat varmasti pyörän, joka on tehokas ja kestävä mihin treeniin tahansa. Monet sisäpyöräilijät käyttävät useita tunteja kuntolaitteitaan joka viikko, joten on todella tärkeää, että laitteet kestävät. Sisäpyörämme ovat tunnettuja laadustaan ja valmistamme ne parhaista materiaaleista. Spinningpyörä on sijoitus joka maksaa itsensä takaisin varmasti.

Modernia designia

Kuntopyörämme on valmistettu mukavaan ja tehokkaaseen ajoon. Ne tuntuvat aidolta polkupyörältä ja tunnet olevasi yhtä pyörän kanssa, sillä pyörissämme kaikki on oikealla paikallaan. Sulavat linjat, pehmeät pinnat ja helpot säädöt varmistavat, että tunnet olevasi ohjaksissa aina. Kun hyppäät pyörän selkään, tunnet eron heti. Nämä pyörät eivät vain näytä hyvältä, vaan tuntuvat mahtavalta ja saavat sinut haluamaan treenaamaan joka päivä.

Säädettävissä kaikille pyöräilijöille

Ei ole kahta samanlaista pyöräilijää. Jokaisella on omat uniikit tarpeensa ja mieltymyksensä, joten ymmärrämme miten tärkeää on, että laitteessa olla monia mahdollisuuksia treenin kustomointiin. Jokainen kuntopyörämme on varusteltu satula- ja ohjaustangon säädöillä mukavuuden, säädettävyyden ja suorituksen maksimoimiseksi. Jos tarvitset vähän tilaa vievän kuntopyörän, joka mahtuu yksiöösi tai olohuoneeseesi, löydät meiltä oikean vaihtoehdon.

Valmistamme kuntopyöriä kaikille, olitpa ohjaaja, ammattiurheilija tai vain parantamassa kotitreeniäsi. Pyörämallistomme on pullollaan eri vaihtoehtoja säädettävyydeltään ja suorituskyvyltään.

Spinning takuu

Kun ostat spinningpyörän, saat täyden 2 vuoden takuun

Vauhtipyörän vastus

Eteen sijoitettu juoksupyörä spinningpyörässä liikkuu polkiessasi. Mitä suurempi vauhtipyörän paino on, sitä sujuvampaa on like. Yleisesti kotikäyttöön tarkoitetuissa kuntopyörissä vauhtipyörän paino on n. 13kg.

Spinningpyörän runko

Runko on tärkeä osa spinningpyörää. Suuret jalat ja tukeva, voimakas runko ovat tärkeitä. Voi olla vaikea määrittää millainen on hyvä runko, etenkin mikäli ostat pyörää netistä. Kaikissa Gorilla Sportsin kuntopyörissä on vahva runko, mutta mikäli kysymyksiä laitteista herää, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuntopyörä vai spinningpyörä?

Mitä eroa on spinningpyörällä ja kuntopyörällä? Suurimmaksi osaksi molempia nimitetään kuntopyöriksi. Nimenmuutos on saanut alkunsa lähinnä yrityksestä, joka teki spinningistä tavaramerkkinsä. Siispä muut valmistajat joutuivat vaihtamaan 2010 vuoden paikkeilla spinningpyöriensä nimen kuntopyöräksi tai raceriksi.

Rungon säädöt: eri pyörissä on erilaiset säätösysteemit ja säätörajat. Suosittelemme Spinningpyörän valintaa tarkoilla säädöillä, jolloin voit säätää laitteen, ei pelkästään oikealle korkeudelle vaan myös oikealle etäisyydelle mukavan treenin saavuttamiseksi.

Tyylikäs ja hiljainen kuntopyörä ketjulla.

Tekniset tiedot:

  • Satula: 11-portainen,
  • Ohjaustanko: 5-portainen
  • Suurin kuorma: 110kg
  • Kuntopyörän kokonaispaino: 37kg
  • Vauhtipyörä: 13kg
  • Polkimen kierteen koko: 9/16" (Voi asentaa erikseen lukkopolkimet)

Ominaisuudet

Mitat
120 x 50 x 108 cm

Paino
37 kg


Max. käyttäjän paino
110 kg

Max. käyttäjän pituus
150 - 190 cm


Istumakorkeus
80 - 108 cm

Ohjaustangon korkeus
88 - 98 cm


Istuimen vaakasäätö
0 - 8 cm

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 22 tuotearvostelua

5 tähteä12 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: 02.07.2022

Pyörä tuli muutamassa viikossa ja helppo kasattava muutamilla osilla. Huono puoli, pyörä pitää yllättävän kovaa ääntä ja vastuksen toiminta ei toimi joustavasti. Hinta/laatu suhde ok en kyllä enempää pyörästä maksaisi. 168 pituus joten pyörän säädöt ovat sopivat.

Kirjoittaja: 04.05.2022

Excellent home-use spinning bike. This was super easy to build. Thank you for including all the tools needed for this. The wheel spins easily and I can add tension with ease. The bike does move at all while I am using it and I do drive hard. Very good devide for a home gym. Takes little space and is easy to move around for storage.

Kirjoittaja: 12.02.2022

Pyörän toimitusta oli helppo seurata. Pyörä toimitettiin kotiovelle kahdessa paketissa. Saapumisen jälkeen pyörä ollut lähes päivittäisessä käytössä. Hinta/ laatusuhde kohdillaan

Kirjoittaja: 05.02.2022

Tuote on hyvä ja toimiva, mutta toimitusaika venyi hyvin pitkäksi.

Kirjoittaja: 28.01.2022

Nyt muutaman kerran polkenut ja hyvältä vaikuttaa, tykkään! Oli helppo kasata.

Kirjoittaja: 22.01.2022

Minulle tulleessa pyörässä polkimen ja kammen kierteet on huonot/väljät, jonka takia poljin pitää häiritsevää kolinaa polkiessa. Toivottavasti saan takuuseen uudet osat.

Kirjoittaja: 25.06.2021

Moikka. Pyörä tuli eilen ja on hyvä ja napakkaa. Huomenna pääse testiin t Juha

Kirjoittaja: 21.06.2021

Toimitettiin kahdessa paketissa, on helppo koota. Pyörä on vakaa ja korkealaatuinen.

Kirjoittaja: 18.11.2020

Periaatteessa pyörä vaikuttaa ihan jämäkältä ja nykyisin tässä on mukana juompullotelinekin. Omassani vastuksen säätönuppi ei kääntynyt mihinkään. Purin säätösauvan ja säätöruuvi olikin ruostunut kiinni sauvaan. Sain sen toki irrotettua ja puhdistettua - mutta ei ehkä varsinaisesti herättänyt luottamusta kapineen laatuun. Vastuksen löysäys vetämällä nuppia toimii huonosti, kun vastusta on enemmän. Toivottavasti kestää kotikäytössä. Hassu yksityiskohta on myös pyörät, ne on asennettu aika voimakkaasti yläviistoon. Pyörää joutuu nostamaan perästä aika lailla liikuttelua varten, eikä tämä ole kovin näppärää. Ei niin haittaa itseäni, kun en pyörää joudu jatkuvasti siirtelemään, mutta kannattaa huomioida, jos jatkuva siirtely on tarpeen.

Kirjoittaja: 29.10.2020

Kerrankin hinta ja laatu kohtaavat, ja vielä siten että laatua on vielä pykälän verran enemmän kuin hintaa!! Erityisesti plussana kunnollinen satula, jolla voi heittää pidempääkin settiä ilman että takapuoli puutuu, eikä vaadi pyöräilyhousuja jalkaan. Ehdottomasti voin suositella kaikille kuntoiluharrastajille näihin pimeneviin ja sateisiin iltoihin!!

Kirjoittaja: 29.08.2020

Eeppisen hieno, kestävä, hinta-laatusuhde Ok ..

Kirjoittaja: 28.04.2020

Pyörä tuli tarpeelliseksi onnettomuuden jälkeiseen kuntoutukseen ja toimitus osui koronaviruksen pahimpaan hetkeen. Tästäkin huolimatta tilaus, yhteydenpito ja toimitus vastasi odotuksia ja pyörä ehti hyvin mukaan kuntoutuksen tueksi.

Kirjoittaja: 22.08.2018

Olen ollut tyytyväinen. Kasaamisessa meni hetki mutta sen jälkeen ollut helppo käyttää :)

Kirjoittaja: 28.12.2017

Tosi hyvä ostos. Tukeva rakenne ja ketjuvetoiseksi vähämeluinen. Tangon heilumisenkin sai helposti eliminoitua tunkemalla sopivan paksusisen muovilevyn palan putkien väliin neliön yhdelle sivulle.

Kirjoittaja: 12.02.2017

Pyörän hinta-laatusuhde oli hyvä. Helppo ja nopea oli koota ohjeita katsomattakin. Ainut miinus tangon korkeus: Tangon maximi säätökorkeus lantiolle asti minulla! (olen vähän päälle 170cm pitkä. Olisin tarvinnut sen 1-2 säätötappia korkeammalle, jotta voi välillä vaihdella tangon korkeutta selän takia. ) Kotikäytössä nyt menee kuitenkin. Ja kun hinta alle 300e , niin ei hirveästi ole risuja antaa.

Kirjoittaja: 06.10.2016

Penkin kiinnitys ei ole kuvan mukainen. Ei lainkaan jämäkkä. Penkki ja nojatanko heiluu. Pitää polkiessa ärsyttävää ääntä ja tärisee. Hieman pettymys, mutta ajaa asian kuntoilun puolesta mikä onkin asian ydin.

Kirjoittaja: 17.08.2016

Varsin laadukkaan oloinen kuntopyörä. Väsyneenä tosin meni tovi ennen kuin tajusin mistä vastusta lisätään. Ainut selkeä miinus tulee tangosta, jota ei voi nostaa omiin tarpeisiin tarpeeksi korkealle JA tanko on myös heiluvainen. Heiluvuutta voi selvästi vähentää käyttämällä esimerkiksi jeesusteippiä tiivisteenä. Kaikkiaan tanko on melko erikoinen kömmähdys muuten varsin laadukkaalta laitteelta, mutta ei se tämän pyörän käyttökelpoisuutta pahasti alenna. Itse olen noin 185cm pitkä.

Kirjoittaja: 06.04.2016

Hinta/laatusuhde kohdillaan. Juomapulloteline olisi ollut vielä plussaa!

Kirjoittaja: 18.02.2016

Tosi hyvä spinningpyörä. Tukeva ja vastusta löytyy. Laatu-hinta suhde hyvä. Juomapullotelineen kun itse vielä lisää niin sitten voi vaan antaa rullata ja hikoilla :)

Kirjoittaja: 10.02.2016

Loistava ostos, hintaansa nähden laatua. Loistava pyörä spinningin harrastukseen, tasosta riippumatta. 5/5

Kirjoittaja: 15.04.2015

Siisti ja laadukkaan oloinen pyörä

Kirjoittaja: 26.01.2015

Vakaa ja laadukkaan oloinen pyörä. Ainoa miinuspuoli on se, ettei sarvia saa nostettua tarvittaessa kovin ylös (jos ajoasentoa haluaisi joskus säätää pystymmäs). Ulkonäöllisesti pyörä on tosi hieno! Hinta-laatu-suhde erittäin hyvä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Spinningpyörä

100618-00049-0001

- Sopii 150-190cm pituisille käyttäjille

- Mitat: 120 x 50 x 108 cm

- Kuntopyörän paino: n. 37kg

- Vauhtipyörän paino: 13kg

- Enimmäiskuorma: 110kg

TARJOUS
TÄNÄÄN!
658,76 €
389,95 € Säästä 268,81 €

Alkaen 16.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: