Spinningpyörä

100618-00049-0001

-140.2€

299,75 €

Normaalisti:439,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!


Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Oman spinningpyörän omistaminen siirtää kotitreenaamisen sinut uudelle tasolle. Pyörät ovat mahtavia kestävyystreeniin, etsitpä laitetta nykyiseen tahtiisi tai uutta ulottuvuutta kotitreeniin.

Saadaksesi kaikki irti uudesta spinningpyörästäsi, etsi malli, joka on rakennettu säädettävistä materiaaleista. Säädettävät asetukset, laitteeseen ohjelmoidut harjoitusohjelmat ja kurssit, sekä helppokäyttöiset ohjauspaneelit helpottavat treeniäsi. Hae boostia treeniin pyörän vastusta säätämällä.

Tee fitness -matkastasi omanlaisesi. Tutustu aina tuotteeseen tarkasti ja pyydä käyttäjäkokemuksia, kun olet ostamassa uutta pyörää. Tuotetiedoista löydät tiedot mitoista, laitteen kapasiteetista ja käyttöohjeita.

Gorilla Sportsin spinningpyörä on tunnettu designistaan, laitteen rakenteesta sekä tuntumasta. Gorilla Sports pyrkii parhaiden mahdollisten spinningpyörien tekoon ja myymiseen. Pitkän tuotekehityksen jälkeen tarjoamme markkinoille hienoimmat spinningpyörät. Et löydä hinta- / laatusuhteeltaan parempaa laitetta sisäpyöräilyyn kotoniin tai saleille. Siksi urheilijat ja fitness ammattilaiset valitsevat pyörämme kerta toisensa jälkeen! 

Laatua joka kestää

Ostitpa pyörän salille tai olohuoneeseesi, haluat varmasti pyörän, joka on tehokas ja kestävä mihin treeniin tahansa. Monet sisäpyöräilijät käyttävät useita tunteja kuntolaitteitaan joka viikko, joten on todella tärkeää, että laitteet kestävät. Sisäpyörämme ovat tunnettuja laadustaan ja valmistamme ne parhaista materiaaleista. Spinningpyörä on sijoitus joka maksaa itsensä takaisin varmasti.

Modernia designia

Kuntopyörämme on valmistettu mukavaan ja tehokkaaseen ajoon. Ne tuntuvat aidolta polkupyörältä ja tunnet olevasi yhtä pyörän kanssa, sillä pyörissämme kaikki on oikealla paikallaan. Sulavat linjat, pehmeät pinnat ja helpot säädöt varmistavat, että tunnet olevasi ohjaksissa aina. Kun hyppäät pyörän selkään, tunnet eron heti. Nämä pyörät eivät vain näytä hyvältä, vaan tuntuvat mahtavalta ja saavat sinut haluamaan treenaamaan joka päivä.

Säädettävissä kaikille pyöräilijöille

Ei ole kahta samanlaista pyöräilijää. Jokaisella on omat uniikit tarpeensa ja mieltymyksensä, joten ymmärrämme miten tärkeää on, että laitteessa olla monia mahdollisuuksia treenin kustomointiin. Jokainen kuntopyörämme on varusteltu satula- ja ohjaustangon säädöillä mukavuuden, säädettävyyden ja suorituksen maksimoimiseksi. Jos tarvitset vähän tilaa vievän kuntopyörän, joka mahtuu yksiöösi tai olohuoneeseesi, löydät meiltä oikean vaihtoehdon.

Valmistamme kuntopyöriä kaikille, olitpa ohjaaja, ammattiurheilija tai vain parantamassa kotitreeniäsi. Pyörämallistomme on pullollaan eri vaihtoehtoja säädettävyydeltään ja suorituskyvyltään.

Spinning takuu

Kun ostat spinningpyörän, saat täyden 2 vuoden takuun

Vauhtipyörän vastus

Eteen sijoitettu juoksupyörä spinningpyörässä liikkuu polkiessasi. Mitä suurempi vauhtipyörän paino on, sitä sujuvampaa on like. Yleisesti kotikäyttöön tarkoitetuissa kuntopyörissä vauhtipyörän paino on n. 13kg.

Spinningpyörän runko

Runko on tärkeä osa spinningpyörää. Suuret jalat ja tukeva, voimakas runko ovat tärkeitä. Voi olla vaikea määrittää millainen on hyvä runko, etenkin mikäli ostat pyörää netistä. Kaikissa Gorilla Sportsin kuntopyörissä on vahva runko, mutta mikäli kysymyksiä laitteista herää, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuntopyörä vai spinningpyörä?

Mitä eroa on spinningpyörällä ja kuntopyörällä? Suurimmaksi osaksi molempia nimitetään kuntopyöriksi. Nimenmuutos on saanut alkunsa lähinnä yrityksestä, joka teki spinningistä tavaramerkkinsä. Siispä muut valmistajat joutuivat vaihtamaan 2010 vuoden paikkeilla spinningpyöriensä nimen kuntopyöräksi tai raceriksi.

Rungon säädöt: eri pyörissä on erilaiset säätösysteemit ja säätörajat. Suosittelemme Spinningpyörän valintaa tarkoilla säädöillä, jolloin voit säätää laitteen, ei pelkästään oikealle korkeudelle vaan myös oikealle etäisyydelle mukavan treenin saavuttamiseksi.

Tyylikäs ja hiljainen kuntopyörä ketjulla.

Säädöt:
Satula: 11-portainen,
Ohjaustanko: 5-portainen

Suurin kuorma: 120kg
Kuntopyörän kokonaispaino: 37kg
Vauhtipyörä: 13kg
Polkimen kierteen koko: 9/16" (Voi asentaa erikseen lukkopolkimet)

Mitat (KATSO TUOTEKUVA):

A                B            C           D             E            F            G            H            I            J           L           M            N          O
80cm     105cm     98cm     43,5cm     88cm     98cm     47cm     13cm     46cm     46cm     57cm     30cm     20cm     10cm

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.22.08.2018 (Spinningpyörä) :
(5/5

Olen ollut tyytyväinen. Kasaamisessa meni hetki mutta sen jälkeen ollut helppo käyttää :)

Kirjoittaja Pvm.28.12.2017 (Spinningpyörä) :
(4/5

Tosi hyvä ostos. Tukeva rakenne ja ketjuvetoiseksi vähämeluinen.
Tangon heilumisenkin sai helposti eliminoitua tunkemalla sopivan paksusisen muovilevyn palan putkien väliin neliön yhdelle sivulle.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Spinningpyörä) :
(4/5

Vakaa ja laadukkaan oloinen pyörä. Ainoa miinuspuoli on se, ettei sarvia saa nostettua tarvittaessa kovin ylös (jos ajoasentoa haluaisi joskus säätää pystymmäs). Ulkonäöllisesti pyörä on tosi hieno! Hinta-laatu-suhde erittäin hyvä.