Kuntopyörä

100527-00029-0001

-110.2€

149,75 €

Normaalisti:259,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Kuntopyörän osto-opas

Kuntopyörä on yleensä yksi suosituimmista kotikuntolaitteista. Pyörä auttaa kuluttamaan kaloreita tehokkaasti ja on ystävällisempi jalan nivelille. Se on mainio valinta monille, jotka haluavat laihtua ja parantaa terveyttään ja kuntoaan. Joistain treenaajista saattaa tuntua että kuntopyörä ei ole aivan yhtä hyvä kuntoiluväline, kuin muut tutut kuntoilumuodot. Jokaisessa tuotteessa on kuitenkin hyvät ja huonot puolensa. Siispä kerromme teille syyn miksi kuntopyörä on yksi tuotteista, joita suosittelemme kaikille.

Syy valita kuntopyörä

Kotona harjoittelu on joskus parempaa kuin kuntosaleilla treenaaminen. Esimerkiksi voit säästää suuria summia salijäsenyyksistä treenaamalla kotona omaan tahtiisi. Ihmisille, joilla on ongelmia nivelten kanssa, kuntopyörä on mahtava kuntoiluväline. Kuntopyörää on helppo ja vaivaton käyttää, se on tehokas kestävyysharjoitteluun sekä mukava ja turvallinen. Kuntopyöräily parantaa jalkojen toimintaa sekä terveyttäsi.

Erityyppiset kuntopyörät

Kuntopyöriä on kolmea eri tyyppiä, perus kuntopyörä, nojapyörä ja spinningpyörä. Näistä löydät varmasti sinulle sopivimman laitteen.

Perus kuntopyörä muistuttaa rakenteeltaan perinteisiä polkupyöriä. Siihen kuuluu korkea ja pieni istuin, siinä ei ole selkätukea, joten polkemisasento on etunojassa. Pyörän polkimet ovat alhaalla (eli jalka suoristuu jokaisella polkaisulla kokonaan) Kokeneet kuntoilijat suosivat tämän tyyppistä pyörää, koska liikkeen kontrolli ja luonnollisuus ovat avainasemassa. Seisten polkeminen voi tuoda jännitystä treeniin. Tämän tyyppisellä pyörällä treenaaminen on kaiken kaikkiaan hieman vapaampaa kuin muilla malleilla treenaaminen. Hinta on kohtuullinen verrattuna muihin vastaavanlaisiin tuotteisiin. Se sopii siis tiukempaankin laitebudjettiin. Pyörän rajoituksia saattavat olla istuimen mahdollinen epämukavuus pidemmällä pyöräilyllä. Vanhemmalle väelle pyörä voi siis olla väärä valinta, mikäli henkilö kärsii kroonisesta selkäkivusta tai muista alaselän ongelmista. Tällöin kannattaa perehtyä muihin vaihtoehtoihin.

Muutamia tärkeitä asioita jotka tulee ottaa huomioon kuntopyörää hankkiessa

Koska markkinoilla on monia eri kuntopyörämalleja, on hyvä olla perillä tuotteesta kunnolla. Ihmiset ajattelevat pääasiassa muutamia seikkoja, jotka johtavat ostopäätökseen. Takuu, hinta, tehokkuus, asiakaspalvelu jne. Kallis tuote ei välttämättä tuo haluttua lopputulosta. Jotta osto olisi onnistunut, suosittelemme miettimään hankinnassa näitä asioita:
• Treenitavoitteesi
• Pyörän ominaisuudet
• Takuu
• Hinta

Tärkeimpiä asioita mallin valinnassa on se, miten usein aiot kuntopyörää käyttää ja mitkä ovat tavoitteesi.

Kunnollinen pyörä sisältää useita hyviä ominaisuuksia. Esimerkiksi vastuksen eri tasot, säädettävyys ja mukava istuin. Jos prioriteettisi on mukavuus, leveä istuin tai topatut pyöräilyhousut ovat hyvä apu siihen. Leveät polkimet ovat käytännölliset, sillä luonnollisesti ihmisten jalat ovat hyvinkin erikokoisia. Polkimessa on hyvä olla hihna, joka pitää jalan kunnolla paikallaan koko treenin ajan. Pyörän käyttöäänet on myös otettava huomioon, mikäli asut asunnossa ja on vaara, että naapurisi voivat häiriytyä kovasta treenimelusta. Viimeiseksi tärkeäksi asiaksi kannattaa ottaa huomioon pyörän vakaus ja paino, sillä painavampi laite on vakaampi.

Tarpeeksi pitkä takuuaika on tärkeä mahdollisissa korjaus- ja huoltotilanteissa. Edes vuoden takuu on hyvä olla olemassa yllättävien tilanteiden tai valmistuvirheiden varalta. Ei ole suositeltavaa ostaa pyörää, jolla ei ole mitään takuuta. Kaikilla Gorilla Sportsin tuotteilla on 2 vuoden takuu!

Ominaisuudet

Monipuolinen ja varmatoiminen kuntopyörä edulliseen hintaan! Kuntopyörässä on myös mittari, joka kertoo kulutetut kalorit, sykkeen, ajan ja nopeuden.

 •     Ergonominen
 •     Voidaan käyttää sekä istuen että pystyssä!
 •     Harjoitustietokone
 •     Integroitu sykemittari
 •     Voidaan harjoittaa samanaikoisesti käsiä ja jalkoja
 •     Satulan korkeus säädettävissä
 •     Säädettävä vastus
 •     Pehmeä istuintyyny
 •     Käyttäjän maksimipaino: 110 kg
 •     Väri : hopean harmaa
 •     Sisältää Asennus-ja käyttöohjeet
Tämä kuntopyörä on paras valinta kaikille, jotka haluavat parantaa aerobista kuntoa! Tämä sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille, ikää tai sukupuolta katsomatta!

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.17.09.2018 (Kuntopyörä) :
(4/5

Ihan hyvä pyörä, hieman äänekäs kuitenkin. Helppo polkea ja tulee hiki pintaan nopeastikin, kun treenaa samalla käsiä. Hyvä intervalliin.

Kirjoittaja Pvm.22.08.2018 (Kuntopyörä) :
(4/5

Toimii niin kuin luvattukin. Hinta / laatusuhde oli tässäkin tuotteessa kunnossa.

Kirjoittaja Pvm.27.10.2017 (Kuntopyörä) :
(5/5

Loistava hinta/laatu/suhde! Tukevan tuntuinen laite.
Iso + kun pystyy myös käsiä kuntouttamaan jalkojen ohella.
Kiva lisä, kun on infoa kuntoilusta ja laitteista osto-opas!
Satulassa oli pieni vika pakkauksen yhteydessä tullut, mutta
asiakaspalvelu hoiti asian kiitettävästi.
Palaan asiakkaana jälleen kun tarvetta on.

Lataa