Joogavyö
Joogavyö
Joogavyö
Tuotetiedot add

Paranna lihastesi joustavuutta joogavyöllä, ja nauti paremmasta liikkuvuudesta!

Valitettavasti joogavyön käyttöön liittyvät hyödyt usein aliarvioidaan monien aloittelijoiden ja kokeneempienkin lajin harrastajien toimesta. Joogavyö voi auttaa sinua suoriutumaan monista haastavistakin liikkeistä tehokkaammin ja paremmalla ryhdillä. Näistä syistä monet lajin harrastajat pitävätkin joogavyötä lähes pakollisena välineenä. Aloittelevat lajin harrastajat eivät ole ainoita, jotka voivat hyötyä sen tarjoamista hyödyistä. Lukemattomat vuosia lajia harrastaneet joogaintoilijat yllättyvät yhä uudelleen siitä, kuinka paljon oikeanlaiset välineet voivat helpottaa elämää.

Tekniset tiedot:

  • Useita värejä joista valita (ruskea, keltainen, vihreä, oranssi, violetti, pinkki, punainen, musta, turkoosi, sininen, harmaa)
  • Voi auttaa sinua venyttämään kehoasi hellävaraisesti
  • Kaksi D-muotoista metallisolkea pituuden säätämiseen
  • Helpottaa asennoista suoriutumista
  • Mittasuhteet: 260 x 3.8 cm - helppoa kuljettaa
  • Paino: 120 g
  • Logo painettu synteettiselle nahalle
  • 100% puuvillaa - ihoystävällinen
  • Helppoa huoltaa: konepestävä

Joogavyön hyödyt ja käyttötarkoitukset

Nimensä mukaisesti, voit käyttää tätä vyötä tehostaaksesi jooga osaamistasi. Joogavyön käyttötavat riippuvat olennaisesti siitä, minkä tyyppisiä harjoituksia teet, ja minkälaisia tuloksia haluat harjoittelulta. Haluaisitko esimerkiksi pystyä venyttelemään paremmin, pidempään ja mukavammin? Siinä tapauksessa joogavyötä kannattaa käyttää klassisena kädenjatkeena, ja käyttää sitä joustavuuden kasvattamiseksi pikkuhiljaa.

Etenkin aloittelevat joogit tietävät miten turhauttavaa on, kun ei kykene suorittamaan vaativampia harjoituksia. Joogavyön kanssa sinun ei tarvitse ottaa paineita, vaan vyö auttaa sinua pääsemään haluttuihin asentoihin hellävaraisesti suojaten loukkaantumisilta. Loppujen lopuksi on tärkeää muistaa, että joogan kuuluu olla hauskaa!

Joogavyö voi auttaa sinua suoriutumaan jo hallitsemistasi liikkeistä paremmin. Vyön avulla voit pysyä asennoissa pidempään ja vastaavasti parantaa harjoittelun tehokkuutta. Jos pysyt kärryillä ja hyödynnät joogavyötä harjoittelussasi, siitä tulee epäilyksettä osa jokapäiväistä elämääsi yhdessä paremman ja terveemmän ryhdin kanssa.

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Joogavyö

101048-00030-0219
TARJOUS
TÄNÄÄN!
23,94 €
7,94 € Säästä 16,00 €

Alkaen 2.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16