MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
MAXXUS Crosstrainer CX 6.1
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

MAXXUS Crosstrainer CX 6.1

MAXXUS® crosstrainer CX 6.1 on varustettu elliptisellä liikkeellä sekä kaksoiskiskoilla, jotka tarjoavat tasaisen ja optimaalisen liikkeen!

Harjoittelu CX 6.1 on erityisen mielyttävää, koska harjoittelu tapahtuu neljän pyörän päällä ja kromatut kulutuspinnat tukevat harjoittelua. CX 6.1 on erityisen vakaa massiivisen takaosan ansiosta, joka on valmistettu metallista - ei muovista kuten tavanomaisten crosstrainereiden takaosat

Crosstrainer CX 6.1 on loistava koko kehon harjoittelulaite vapaa-ajan urheilijoille. Tasaisessa ellipsissä on n. 19 cm kaltevuus ja läpimitta on n. 58cm.

Tietokone on varustettu LCD näytölläm, jossa on sininen taustavalo. Näytöstä näet yhdellä silmäyksellä harjoitusajan, poltetut kalorit, matkan, nopeus km /h, pyörän pyörimisnopeuden,  watit ja sykkeen. Näyttö on selkeästi jäsennelty, joten näytön seuraaminen harjoittelun aikana on helppoa.

Ohjelmat:

 • Pikakäynnistys
 • 3 manuaalista
 • 12 valmiiksi tehtyä
 • 1 palautuspulssin mittaus
 • 4 syke perusteista
 • 1 vapaa
 • 1 watti pohjainen

Bluetooth yhteyden avulla voit ohjata crosstraineria kuvakkeiden ja app avulla älypuhelimella tai tabletilla. Sovellus on ladattavissa ilmaikseski Google playsta ja App storesta. Crosstrainerin tietokoneen liittäminen vaatii nykyistä Bluetooth versiota 4.0. Crosstrainerin tietokoneen käyttö onnistuu mukavasti myös ilman älypuhelinta / appia.

Valmiiksi ohjelmoidut sekä manuaalisesti tehtävät ohjelmat tarjoavat erilaisia harjoittelua, joten saat monipuolista harjoittelu ja harjoittelu ei käy tylsäksi. Sykeohjelmissa on mahdollista laittaa automaattinen vastuksen ohjaus sykkeen mukaan. Tällöin tarvitaan lisäosa saatavana oleva sykevyö. Voit määrittää halutun harjoitteluajan tai etäisyyden harjoituksen tavoitteeksi tai yksinkertaisesti harjoitella ilman määrityksiä. Käyttäjäohjelmassa voidaan luoda ja tallentaa erillinen profiili. Palautuspulssiohjelma antaa sinulle tietoja nykyisestä kuntotilasta.

Käsianturit mittaavat pulssin nopeasti ja voit hallita sykettäsi harjoittelun aikana helposti.

Crosstrainerin tietokone on varustettu POLAR®-yhteensopivalla vastaanottimella. Yhdessä tämän koodattoman sykevyön kanssa on mahdollista mitata syke ja seurata sykettä. CX 6.1 tietokoneen näyttö on iso 85 x 153mm ja se mahdollistaa helpon ja nopean käytön.  LCD-näyttö on hieman kaareva, joten näytön seuraaminen on helppoa harjoittelun aikana. Sininen taustavalo näytössä mahdollistaa harjoittelun myös hämärässä.

Crosstrainer CX 6.1 on varustettu kitkattomalla, kulutusta kestävällä, erittäin hiljaisella ja tasaisella elektronisesti ohjatulla magneettijarrujärjestelmällä. 16 eri vastustatasoa voit säätää sähköisesti ja harjoitteluohjelmat ovat tietokoneohjattuja.

Crosstrainer CX 6.1f ssä on panostettu ergonomiseen asentoon, jotta vältyt turhilta rasituksilta nivelille ja jänteille. Crosstrainer on suunniteltu niin, että liike on luonnollinen. Harjoittelu tuntuu luontevalta ja hyvältä ensimmäisistä harjoittelukerroista lähtien. Polkimien paikat ovat myös harkittu tarkoin, jotta ergonominen säilyy.

Rungossa on kuljetuspyörät, joten laitteen siirtäminen on vaivatonta. Laitteessa on kuusi säädettävää jalkaa, jotta saat crosstrainerin aina suoraan riippumatta harjoittelupinnan tasaisuudesta.

MAXXUS CX 6.1:n 9kg:n vauhtipyörä on elektronisesti tasapainotettu ja sen ansiosta polkimet toimivat tasapainosesti ilman tärinää sekä ääntä. Vauhtipyörän massa on n. 29kg

CX 6.1 on myös varustettu erittäin korkeatasoisella liikevoimajärjestelmällä, jota kutsutaan poly-V-hihnaksi. Tämä järjestelmä mahdollistaa 1:10 välityssuhteen ja sen ansiosta täydellisen voimansiirron ilman suorityskyvyn menettämistä.

CX 6.1 on moderni ja ajaton muotoilu. Ohjausyksikkö on yksinkertainen ja selkä, joten harjoittelu onnistuu koko perheeltä. Sykkeen mittaaminen onnistuu myös käsisensoreiden avulla ja voit mitata pulssin milloin tahansa harjoituksen aikana. Käsikahvoissa on myös lisäpainikkeet, jolloin sinun ei tarvitse harjoittelun aikana painella ohjausyksikköä.

CX 6.1 on varustettu massiiivisella rungolla, jonka putken halkaisija on 40mm. Vakaan rungon ansiosta harjoittelu on mielyttävää. Kromatut kulutuspinnat ovat helppo puhdistaa ja voidella.

Pedaalien kulutuspinnat ovat erittäin suuret, 14 x 36,5cm, jolloin isommatkin jalat mahtuvat pedaaleille. Poljin etäisyys on vain n. 7cm. Polkimien liike on ihanteelisen elliptinen eli askelpituus on suuri ja askelkorkeus on matala pituuteen verrattuna. Askelpituus on 580mm - yleisesti tämä arvo on vain ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa,  ja askelkorkeus on 190mm.

Liikkuvat käsitangot ovat pitkät, joten jokainen löytää oman harjoitteluasennon. Käsitankojen etäisyys on n. 670mm

Tiedot:

 • Magneettijarrujärjestelmä
 • Helppokäyttöinen tietokone, jossa harjoitusohjelmat
 • Elliptinen ja luonnollinen liike.
 • Hiljainen ja mielyttävä käyttö optimaalisilla rulla ja raidemateriaaleilla
 • Tabletti pidike ja USB latausliitäntä
Näyttö
LCD-näyttö 85 x 153mm
Matriisi näyttö kyllä 8x10pistettä
Harjoitusaika kyllä
Kokonais harjoitusaika kyllä
Matka kyllä
Pyörän kierrokset minuutissa kyllä
Nopeus km / h kyllä
Kalorikulutus kyllä
Pulssi / syke * Kyllä
Watti-näyttö ** Kyllä
Vastustasot kyllä
Ohjelmat ja profiilit
Pikaohjelmat 1
Manuaaliset ohjelmat 3
Harjoitusohjelmia 12
Sykeohjelmia * 4
Kuntotestaus Kyllä
Käyttäjän ohjelmat 1
Pulssi / sykkeen mittaus *
Käsipulssisensorit kyllä
Sykevastaanotin sisäänrakennettu Kyllä
Lisävarusteena saatavana sykevyöhihna
Tekniikka
Jarrujärjestelmä Elektroninen magneettijarrutusjärjestelmä
Jarrujen säätö Sähköisesti
Max. teho 660 Wattia ( tasolla 16/100 rpm)/td>
Jarruvoiman säätö 16 eri vastusta
Virtalähde Verkkovirta
Sähköisesti tasapainotettu vauhtipyörä kyllä
Vauhtipyörä n. 9 kg
Vauhtipyörän paino noin 29kg
Hihna poly-V-uritettu hihna
ergonomia
Mitat ja painot
Mitat - kasattuna (PxLxK) noin 1954x670x1678mm
Pakkauksen mitat (laatikko 1) n. 1180x540x750mm
Pakkauksen mitat (laatikko 2) noin 1460x515x145mm
Nettopaino n. 91kg
Suurin käyttäjän paino 160 kg
Poljin etäisyys (keskeltä keskelle) noin 255 mm
Poljinetäisyys (sisäpuolella) noin 70 mm
Etäisyys lattiasta polkimeen noin 320mm
Korkeus ellipsissä (polkimesta polkimeen) noin 190mm
Ekstrat
Kuljetuspyörät 2
Kotikäyttöön kyllä
Takuu 24kk

Mikä on magneettivastus ?
Jos haluat hiljaisen crosstrainerin, silloin magneettivastuksella varustettu crosstrainer sopii tarpeisiisi paremmin. Jarrujärjestelmä on toteutettu magneeteilla, jotka luovat vastuksen vauhtipyörässä. Ehdoton etu magneettijärjestelmässä on kulumattomat osat, koska magneettijärjestelmässä ei ole suoraa kitkaa tai kosketusta osien välillä.

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

MAXXUS Crosstrainer CX 6.1

MX-600002-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
1 857,00 €
1 299,90 € Säästä 557,10 €

Alkaen 50.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: