MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
MAXXUS Crosstrainer CX 7.5
Tuotetiedot add

MAXXUS Crosstrainer CX 7.5 - Uuden sukupolven kuntolaite kotiisi

Tehokasta kestävyysharjoittelua: MAXXUS Crosstrainer CX 7.5 on suunniteltu tarjoamaan tehokas ja monipuolinen kestävyysharjoittelu kotiin. Sen moderni ja käyttäjäystävällinen design tekee harjoittelusta nautinnollista ja tehokasta.

Edistyksellinen ja yhdistettävä näyttö: Kuntolaitteen LCD-näyttö Bluetooth-yhteydellä mahdollistaa yhteyden muodostamisen älypuhelimeen tai tablettiin. Laite on yhteensopiva ilmaisen Fitness APP iconsole+-sovelluksen kanssa, joka on saatavilla sekä Android- että Apple-laitteille.

Säädettävä ja mukautuva: Crosstrainer tarjoaa 5-portaisen säädettävän askelpituuden (42 cm - 59 cm), joka tekee siitä sopivan sekä lyhyille että pitkille käyttäjille. Tämä ominaisuus tarjoaa optimaalisen ja ergonomisen harjoittelukokemuksen.

Turvallinen ja helppokäyttöinen: CX 7.5:ssä on lapsilukko lisäturvallisuuden varmistamiseksi ja ergonomiset Handpuls-sensorit mahdollistavat helpon sykkeen seurannan harjoituksen aikana.

Laadukas rakenne: Kuntolaitteen korkealaatuiset, tukevat kuulalaakerit ja tukeva teräsrunko takaavat pitkän käyttöiän ja turvallisen harjoittelun. Kuntolaitteen maksimikuormitus on 160 kg.

Hiljainen ja mukava käyttökokemus: Kaksi erikoisvalmisteista liukurullaa takaavat hiljaisen ja mukavan käyttökokemuksen. Elliptinen liikerata on suunniteltu olemaan nivelystävällinen. Monipuoliset ohjelmat ja harjoitusprofiilit: Valitse 12 kiinteästä harjoitusprofiilista tai luo oma harjoitusohjelmasi. Lisäksi laitteessa on sykeohjelmat ja wattitasainen ohjelma.

Helppo siirtää ja säilyttää: Kaksi kätevää siirtopyörää helpottavat kuntolaitteen siirtämistä. Laite on suunniteltu olemaan helppo sijoittaa ja varastoida.

Ergonominen ja luonnollinen harjoittelukokemus: Crosstrainerin muotoilu ja pedaalien sijoittelu on suunniteltu tukemaan luonnollista ja ergonomista liikerataa, joka edistää terveellistä harjoittelua ja ehkäisee nivelvaivoja.

Täydellinen valinta: MAXXUS Crosstrainer CX 7.5 on ihanteellinen valinta terveystietoisille harrastajille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista kotikuntoilulaitetta. Sijoita terveyteesi ja hanki omasi nyt!

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

MAXXUS Crosstrainer CX 7.5

GSMX-600274-00019-0001
1 499,95 €

Alkaen 58.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 1 499,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!