Tuotearvostelut
Kuntosalimatto
(4,2/5)

Perustuu 34 tuotearvosteluun

Kuntosalimatto 

Kuntosalimatto: Osto-ohjeet

Kuntosali- ja kuntoiluvälineiden pitää olla vankkaa tekoa kestääkseen käyttöä. Koska raskaat laitteet ja painonnostovälineet saattavat vahingoittaa kuntosalisi lattioita, on niiden alla hyvä olla kuntosalimatto. Kumilattioiden ammattilaiset ovat kehittäneet kuntosaleille omanlaisensa suojamaton. Meidän suojamattomme tarjoavat korkealuokkaista tärinän estoa, äänenvaimennusta, pitkäkestoisuutta ja lattiasi suojausta. Suojamatto estää lattian hajoamisen tai liian nopean kulumisen, jota painavat kuntoiluvälineet aiheuttavat.

Suojamatto

Salimatto – yleinen suoja nykypäivän saleilla

Jos menet koittamaan mitä tahansa julkista kuntosalia nykyään, on erittäin todennäköistä että näet siellä laittioiden olevan jonkinlaisen suojamaton suojaamia. Tämä johtuu siitä, että laitteet ovat todella painavia ja hankaavia. Koska laitteet ovat tehty kovista materiaaleista, kuten metallista ja muovista, niiden aiheuttama vahinko lattioihin saattaa olla erittäin suuri. Jos laitteen alla ei ole mattoa, laite saattaa tehdä jälkiä puulattiaan, aiheuttaa halkeamia. Niitä voi olla yleensä melko kallista korjata. Sama riski on myös levypainojen kanssa.

Sen lisäksi, että laitteet saattavat vahingoittaa lattia, ne saattavat myös itsessään vahingoittua mikäli eivät ole kuntosalimattoa vasten. Kun juoksumatto tai stepperi saattaa aiheuttaa puulattian halkeamisen, laite saattaa myös itsessään kärsiä vahinkoa halkeamien tai murtumien muodossa. Kuntoilulaitteet ovat kallis investointi muutenkin, eikä kenenkään kannattaisi käyttää hirveitä summia niiden korjaamiseen jopa korvaamaan laite kokonaan. Nämä ongelmat voidaan estää suojamaton käytöllä.

Kuntosalimatto kestää

Suojamatot ovat hyvin kestäviä ja pitkäikäisiä. Kuntosalimatto, joka on tehty kumista on erittäin joustava, se on suojattu UV-säteiltä, otsonilta, vedeltä ja muilta kuluttavilta elementeiltä. Kumimatto on edullinen hankinta pitääksesi lattiasi ja kuntoiluvälineesi kunnossa. Kestävä kumimatto tarjoaa suojaa kuntosalisi lattioille ja ennaltaehkäisee laitteidesi hajoamisen tai kalliin korjaamisen.

Jotkin suojamatot on tehty kierrätetystä kuidusta. Tämän tyyppinen kumi on yleensä saatu autonrenkaista. Se tarjoaa kolminkertaiset hyödyt kuntoilualueellesi. Ensinnäkin, kierrätetty kumi on edullista toisin kuin synteettiset kumiosat. Toisena, se on ekologinen, joka siis vähentää planeettamme saastuttamista. Kolmanneksi, ehkä tärkeimpänä, se on erittäin kestävää sillä autojen rengaskumi on tarkoitettu erittäin kovalle fyysiselle rasitukselle. Nämä kolme syytä ovat lähiaikoina tehneet kierrätetystä kumista tehdyistä suojamatoista erittäin suosittuja, eikä ainoastaan kuntosalin suojamattoina vaan myös muihin tuotteisiin.

Yleensä tilanne on se, että laitteesta tuleva tärinä aiheuttaa lattialle vahinkoa. Kumimatto estää tärähtelyä ja tärinää helposti, sillä kumissa on luonnostaan hyvä joustavuus ja elastisuus. On parempi metallille tai muoville, että se tärähtää kumia vasten. Kumi on tarpeeksi pehmeä tarjotakseen laitteelle ns. pehmusteen. Suojamatto estää ja minimoi aktiivisen laitteen tärinän. Aseta suojamatto laitteesi alle estääksesi sitä tärisemästä lattiaa vasten, joka saattaisi ajansaatossa rikkoa sen.

Kuntosalimatto vaimentaa melua

Melu on aina huolenaihe kun puhutaan kuntosalilaitteista. Äänenlähde on joko sinä tai laite. Tai se voi olla myös molempia. Tömähdys, hurina, tärinä, kaikki nämä voivat olla kiusa. Jos olet kerrostalossa ja et halua häiritä naapureita, käytä kuntosalimattoa laitteidesi alla välttääksesi äänen kantautumista tehdessäsi kovia harjoitteita ja käytät kuntoilulaitteita.

Gorilla Sportsin suojamattovalikoima

Tarjoamme kuntosalimattoja eri paksuuksilla, tyyleillä ja muodoilla jotka antavat sinulle mahdollisuuden valita sellainen matto, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Harkitsetko mattoa kotiisi vai yleiselle kuntosalille? Meidän ammattilaisemme voivat auttaa sinua ja ohjeistamaan valitsemaan oikean tuotteen tehdessäsi ylimääräisestä huoneestasi kuntosalin. Selaa läpi tuotteitamme tai soita asiakaspalveluumme keskustellaksesi tarpeistasi!