E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta
E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta
E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta
E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta
E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta
E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta
Tuotetiedot add

Korkeussäädettävä tasapenkki

Useita lihaksia voi harjoittaa myös ilman kalliita lisävarusteita. Pelkällä tasapenkillä voi tehdä hyvin monipuolisesti liikkeitä ja siksi säädettävä tasapenkki on usein alku pitkälle kuntoilu-uralle. Monipuolisuutensa vuoksi säädettävä tasapenkki soveltuu sekä kehityyneelle urheilijalle että ensikertalaisille. 

Penkillä voi tehdä esimerkiksi perhosliikettä. Ota kumpaankin käteesi sopiva käsipaino. Makaa selkä penkkiä vasten ja venytä kätesi 90° sivuille. Liike tapahtuu vetämällä kädet takaisin rinnan yläpuolelle.

Penkin parhaat ominaisuudet

  1. Pehmuste nahkapäällisellä
  2. Iso maksimikuormitus: 200 kg
  3. Korkeus säädettävissä - 3 eri tasoa

Pehmuste

Mustat pehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, joten mukavuus varmistetaan myös voimaharjoittelun aikana suurilla painoilla. Lisäksi päälliset ovat vettä ja hikeä hylkiviä.

Vakaus

Luistamattomat jalat takaavat tukevan ja vakaan pidon. Jalkojen päädyt on viimeistelty mustilla kumitassuila. Turvallisen vakauden lisäksi ne suojaavat myös lattiaa ja estävät vaurioita.

Erikoisuudet

Eri suunnitteluvaihtoehdot tarjoavat erilaisia kohokohtia. Tässä penkissä on moninkertainen korkeudensäätö sekä kevytrakenteinen suunnittelu.

Ominaisuudet

Mitat
112 x 26 x 44 - 56 cm (P x L x K)

Materiaali
Nahka / metalli


Paino
10 kg

Väri
Musta


Max. kuormitus
200 kg

Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Harjoittelu kun tapahtuu lähinnä käsipainoilla ja kehon omalla painolla,niin ihan sopiva muutenkin pieniin tiloihin.

Tukeva penkki.

Ihan ok penkki, vastasi odotusta ja hintalaatusuhde kohdillaan. Ei kuitenkaan kunnon heavy käyttöön. Hidas toimitus varastolta Saksasta: tilasin 4.1, tuli 26.1, myöhässä. Asiakaspalvelu ystävällistä, mutta posteihin vastaaminen huonoa. Vähän harhaanjohtava 'ilmainen toimitus' tarkoittaa lähimpään schenkerin noutopisteeseen, ei kotiin. Kuluttajasuojan vastainen ikuinen ale myös vähän harhaista - taitaa olla alalla yleinen käytäntö. Todella vaikea lähettää tämä arvostelu, palvelu tökkii paljon!

Hyvältä ja tukevalta tuntuu. Toimitus oli nopeampi kuin odotin ja kaikki tuli samalla kertaa pihaan!

Erinomainen hinta-laatusuhde. Täyttää ehdottomasti vaatimukset. Laitteessa ei ole mitään vikaa.

Erittäin hyvälaatuinen, vakaa ja säädettävällä korkeudella. Se on täydellinen harjoitteluun. Toimitus oli melko nopeaa.

Penkillä hyvä laatu, valitettavasti välikappaleet eivät kuitenkaan ole täydellisiä.

Penkki toimitettiin saksasta, mistä ei ollut mitään mainintaa, ennenkuin tuote oli maksettu. Toimitus kesti viikon. Saapuessaan penkin yksi kulma oli murjottu hajalle, penkin jalat oli valmiiksi sisältä ruosteessa ja kasaaminen koetteli mukavasti hermoja, kun ruuvien paikat oli porattu tehtaalla nätisti muutaman millin pieleen. Penkin pinta on lmeisesti tarkoituksella liukas, jottei siihen jää makoilemaan liian pitkäksi aikaa - ja puntteja nostellessa kehittyy samalla myös tasapainoaisti. Penkki on E-sarjaa, mikä luultavasti on lyhennös sanasta Excrement. Laatu on umpisurkea. Itse en kehtaisi moista myydä. Kolme pistettä siitä, että esim. käsipainopunnerruksia voi tuon penkin avulla tehdä, eli kyllä se hommansa hoitaa. Toinen hyvä puoli on se, että se on halpa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

E-Sarja Korkeussäädettävä Tasapenkki 112x26x44-56cm Max. 200kg Musta

GN023-00064-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
129,95 €
89,95 € Säästä 40,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 89,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 6 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!