Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Pro-sarjan säädettävä vinopenkki
Tuotetiedot add

Pro-sarjan säädettävä vinopenkki

Gorilla Sports Pro-sarjan säädettävässä vinopenkissä on monipuoliset säätömahdollisuudet. Vankassa metallirungossa on nykyaikainen, kaareva muotoilu. Selkänoja voidaan säätää 6 eri kaltevuuteen tasapenkistä 90 asteen suorakulmaan. Myös istuinosaa voidaan säätää 5 eri asentoon. Löydät siis varmasti sopivan asennon joka liikkeeseen. Istuin ja selkänoja on päällystetty kestävällä keinonahalla.

Yleisimpiä harjoitteita, jota tällä penkillä voidaan tehdä ovat penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, pystypunnerrus, ojentajapunnerrus sekä hauiskääntö. Selkänojan pystyy asettamaan pystysuoraan asentoon, jonka ansiosta voit tehdä esim. pystypunnerruksia olkapäille selkä hyvin tuettuna.

Pro-sarjan vinopenkin parhaat ominaisuudet

  1. Ammattilaistason laatu
  2. Vankka metallirunko
  3. Kumiset jalakset
  4. 5 eri asentoon säädettävä istuin
  5. 6 eri asentoon säädettävä selkänoja

Säädettävyys

Penkki on säädettävissä moneen eri asentoon ja sitä voidaan säätää yksittäisen harjoituksen tai kehon koon mukaan. Riippuen penkin asennosta selkänojan saa kuuteen eri kallistuskulmaan.

Pehmuste

Mustat pehmusteet on valmistettu korkealaatuisesta tekonahasta, joten mukavuus varmistetaan myös voimaharjoittelun aikan suurilla painoilla. Lisäksi päälliset ovat vettä ja hikeä hylkiviä.

Vakaus

Luistamatoomat jalat takaavat tukevan ja vakaan pidon. Jalkojen päädyt on viimeistelty mustilla kumitassuilla. Turvallisen vakauden lisäksi ne suojaavat myös lattiaa ja estävät vaurioita. Lisänä myös rullat helpottamaan siirtämistä

Ominaisuudet

Mitat
140cm x 72,5cm x 54-138cm

Mitat selkänoja
90cm x 33/27cm x 4cm


Mitat istuin
29cm x 36cm x 4cm

Materiaali
metalli, keinonahka


Paino
noin 30kg

Väri
Musta


Max. kuormitus
noin 1462kg

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 29.10.2020

Muuten vaikutti OK penkiltä, vaikka penkin laatu oli odotettua huonompi. Pehmusteet olivat vinot ja valmiiksi nirhautuneet reunoista. Palautan penkin sillä se ei vastannut odotuksiani.

Kirjoittaja: 16.04.2019

Tuotteen rakenne on vakaa, mutta selkä- ja istuintynyt olisivat voineet olla korkeampia. Mielestäni penkin laatu näkyy vasta hetken käytön jälkeen.

Kirjoittaja: 15.01.2019

Meirän klopit kasas tuon heleposti Lego -autojensa ohes. Nopsa säätää ja liikuttelu kätevää ilman penkkipunnerrusta. Kestää tosiaan aikuusta miestä ja vähä rautaaki. Hinta ja laatu kohtaa. Pajalle seuraavia terveisiä: Tehkää istuinosan lattiajalasta edes 40cm leveä, niin voidaan kokonaisuutena puhua tukevasta penkistä. Selkänoja pystyssä penkillä istuen, melko pieni sivuttainen voima kaataa penkkiä.

Kirjoittaja: 01.03.2018

Tukeva penkki, ei nitise eikä natise. Hintaansa nähden varsin laadukas eikä muuta naristavaa kuin, että kokoaminen ei sujunut ongelmitta syystä, että keskellä kohdassa missä istuinosa ja selkänoja yhdistyvät eivät saranan reiät kohdanneet. Meinasin melkein luovuttaa mutta riittävästi väkivaltaa käyttäen homma hoitui... Kaikinpuolin vakuuttava tuote muuten.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Pro-sarjan säädettävä vinopenkki

100834-00001-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
464,95 €
324,95 € Säästä 140,00 €

Alkaen 14.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: