Gripperit
Gripperit
Tuotetiedot add

Voimatreenaaminen keskittyy usein suuriin lihasryhmiin ja tukilihaksiin. Ajan kuluessa olisi myös hyvä treenata pieniä lihaksia, sillä niiden heikkous saattaa estää sinua edistymästä.

Sormipuristin on suunniteltu juuri tätä varten. Treenaaminen sormipuristimella antaa sinulle voimakkaammat sormet ja kämmenet. Jokapäiväisessä elämässämme joudumme nostamaan tavaroita, joten kämmenlihasten harjoittaminen on erityisen tärkeää myös sen vuoksi. Sormipuristemalla on helppo treenata ja se on myös erittäin tehokasta. Se ei vie paljoa tilaa ja voit käyttää sitä missä tahansa, vaikka ruuhkassa odotellessasi. Treenatessa puristat sormia toisiaan vasten yhteen, jousi on vastuksenasi. Otekahvat on päällystetty pehmeällä vaahtomuovilla. Ote on mukava ilman, että menetät tuntumaa kunnon harjoitteluun.

Treenaaminen sormipuristimella

Voimatreenaamisessa on monia harjoituksia, jotka saattavat rajoittua siihen, että sinulla on liian heikko ote tai liian heikot käsivarret. Käsien ja käsivarsien lihakset eivät koskaan tule olemaan yhtä vahvat kuin kehon muut lihakset (luonnollisestikaan), mutta voimme tehdä sen eteen jotain kohottamalla niidenkin kuntoa.

Kun treenaat voimaa, otteesi ei tulisi olla liian heikko. Sen lisäksi, että et voi tehdä osaa harjoituksista ollenkaan, niin toisissa liikkeissä saatat epäonnistua nostoissa, jotka muiden voimiesi perusteella kyllä onnistuisivat. Kun treenaat enemmän puristimella, pystyt myös nostamaan enemmän painoa ja se myös näkyy käsivarsissasi sekä nostamisen helppoudessa.

Maastavedot ovat treeni, jossa joudut nostamaan monta kertaa käsilläsi. Jalat ja selät ovat vahvemmat kuin kädet, ja tämä saattaa aiheuttaa epävakautta nostaessa. Voit korjata tätä ongelmaa käyttämällä käsissäsi ns. vöitä ja siteitä, jotka antavat hetkellisesti paremman voiman käsiisi. Mutta, tällä tavoin et kuitenkaan vahvista sormiesi nostovoimaa.

Käytä sormipuristinta saadaksesi sormiin ja käsivarsiin lisää voimaa ja näin pystyt luopumaan siteistä ajan myötä. Sisällytä sormipuristin myös treeniohjelmaasi. Myös päivittäiset aktiviteetit vaativat sormien ja käsivarsien puristusvoimaa, joten et varmasti heitä tähän käytettyä aikaa hukkaan.

Tekniset tiedot

• Käytetään vahvistamaan käsien ja kyynärvarren lihaksia
• Kromatut jouset
• Kädensijat päällystetty pehmeällä vaahdolla
• Väri: Musta / Oranssi

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 12.03.2020

Tällä saa kyynervarret hyvin valmiiksi tulevaa treeniä varten ja hintakaan ei ollut päätähuimaava!

Kirjoittaja: 02.10.2019

Hyvä ja käytännöllinen laite käsi- ja käsivarsilihasten vahvistamiseen

Kirjoittaja: 02.10.2019

Ihanteellinen lämmittelyväline ennen raskaita rautoja.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Gripperit

100195-00043-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
33,95 €
24,95 € Säästä 9,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16