Rannevahvistin

100600-00019-0001

-7.78€

22,17 €

Normaalisti:29,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Monet ihmiset kärsivät siitä, etteivät meinaa saada tarpeeksi voimaa käsivarsiinsa. Rannevahvistin on ratkaisu; se on yksinkertainen väline, joka auttaa kehittämään otevoimaa, käsivartta ja rannetta. Tämä ei ehkä ole paras mahdollinen treeniväline heille, jotka eivät ole vielä treenanneet aiemmin – mutta jos olet jo kokenut treenaaja – KYLLÄ, tämä on sinulle! Otepinnan koko on 15cm molemmin puolin. Kaapeli (sisältäen koukun) on pituudeltaan 111cm. Se antaa tarpeeksi pituutta juuri sellaiselle treenille, jonka sinä haluat. Ranteenpyöritin on tehty yhtenäisestä materiaalista ja voit käyttää sitä aina kerta toisensa jälkeen ilman mitään ongelmia. Huomaa, että korkein sallittu paino on 18kg. Tämä saattaa kuulostaa vähältä, mutta tässä myös treenataan pienempiä lihaksia. Kannattaa ostaa useita painolevyjä kehittymistä varten, löydät sopivat painolevyt meidän verkkokaupastamme.

Treenaaminen ranteenvahvistimella

Ranteenvahvistin on sellainen kuntolaite, jota voisi kutsua erikoislaitteeksi. Tällä saat muokattua käsivarsiasi. Jos sinulla on hyvä mielikuvitus voit myös keksiä muita uusia tapoja käyttää laitetta, mutta muista aina oikea tekniikka.

Paras asento käyttää laitetta on seisten. Pidä laitetta käsissä kämmen alaspäin asennossa. Jalkojesi tulisi olla olkapäidesi leveydellä. Nosta käsiäsi kattoa kohden (niiden tulisi olla suorassa), kunnes kätesi ovat samassa linjassa lattian kanssa / olkapäiden korkeudella. Muista, että kaapelin ei tulisi olla kiertyneenä kapulaan. Pidä koko kehosi rentona, neutraalissa asennossa. Tämä on asento, joka sinulla tulisi olla koko liikkeen ajan.

Kun olet oikeassa asennossa, aloita treeni. Käännä rannettasi ylöspäin niin, että naru alkaa kiertyä kahvaan. Sitten tee sama liike toisella ranteella. Toista tätä kunnes levy on noussut kokonaan ylös /naru kokonaan kiertynyt kapulaan. Tämän jälkeen tee liike toiseen suuntaan ja laske painolevy takaisin alas asti.

Rannevahvistin antaa sinulle hyvän lisän ranteiden ja käsivarsien treenaamiseen. Heikot käsivarret tekevät treenistäsi helposti tehottoman etkä pysty kehittymään.

Tekniset tiedot

• Narun pituus: noin 105cm
• Kirjaaminen painot: noin 16.5cm
• Kokonaispituus (ilman kahvaa): n 128cm
• Kahva halkaisija: noin 3cm
• Kahvan leveys noin 38cm
• Oteleveys 15cm per sivu
• Maks. 18kg

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.02.05.2019 (Rannevahvistin) :
(5/5

Erittäin hyvä. Kumpa painoa voisi lisätä, mutta 80kg on ok.

Kirjoittaja Pvm.23.04.2019 (Rannevahvistin) :
(5/5

Erittäin hyvä tuote. Toivoisin kuitenkin, että painoa lisättäisiin hieman. 18 kuitenkin ok.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Rannevahvistin) :
(3/5

Forkut kuntoon. Painot joutuu ostaa lisäksi