Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Monipuolinen Smith-laite
Tuotetiedot add

GorillaSportsin Smith-laite + painot

Tämä vankka ja laadukas monitoimilaite ilahduttaa massiivisella rakenteellaan. Se tarjoaa mahdollisuudet kaikkien lihasryhmien tasapainoiseen harjoitteluun kotona. Multistationin harkittu rakenne ja korkeat turvallisuusstandardit takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun, ja sen tyylikäs muotoilu sulautuu harmonisesti kotikuntosaliin.

Smith-levytanko

Smith-laitteen tärkeimpänä ominaisuutena on kiskoja pitkin kulkeva levytanko. Levytanko kulkee tukevasti kiskoja pitkin ja liikerata on tasainen. Tangosta löytyy koukut joiden avulla tangon pystyy lukitsemaan paikalleen useisiin eri kohtiin. Koukkuja löytyy koko rungon pituudelta, jonka vuoksi pystyt asettamaan tangon lähtöasennon juuri sinulle sopivalle tasolle. Treenaaminen on myös erityisen turvallista, koska voit lukita tangon paikalleen vaikka et jaksaisikaan tehdä nostoa loppuun saakka.

Kiskoilla kulkevan Smith-levytangon avulla voit puristaa lihaksistasi viimeiset tehot irti, koska voit keskittyä ainoastaan työntämiseen. Sinun ei tarvitse keskittyä tangon tasapainon pitämiseen. Smith-levytankoa käytetään erityisesti penkkipunnerruksessa, jalkakyykyssä, pystypunnerruksessa, lantionnostossa ja pohjepunnerruksessa. 

Kolme vetotaljaa

Monipuolisuuden varmistamiseksi Smith-laite sisältää myös mahdollisuuden treenata taljakahvojen avulla. Kaksi vetotaljaa löytyvät laitteen etuosasta, jotka mahdollistavat harjoittelun koko laitteen levyisellä taljakahvalla tai kahdella taljakahvalla erikseen. Kahden mukana tulevan yhden käden taljakahvan avulla voit tehdä rintalihaksia seisaaltaan tai asettua penkin päälle makuulleen. Kahdesta taljasta löytyy kiskot, joiden avulla pysty asettamaan taljakahvan lattiatasoon tai aivan laitteen korkeimpaan kohtaan. Alasennossa olevasta taljasta voit tehdä esim. hauiskääntöjä mukana tulevan suoran hauistangon avulla. Yläasennossa olevasta taljasta voit tehdä esim. ojentajapunnerruksia mukana tulevan ojentaköyden avulla. Laitteen takaosasta löytyy kätevät säilytyskoukut kaikille mukana tuleville taljakahvoille. Laitteen takana olevasta taljasta voit tehdä esim. alataljaliikkeitä tai hauiskääntöjä.

Leuanvetotanko

Smith-laitteen etuosasta löytyy erittäin monipuolinen leuanvetotanko. Leuanvetotangon monipuolisuuden ansiosta pystyt käyttämään vähintään kuutta erilaista otetta. Leuanvetoa on erittäin tärkeää treenata erilaisilla otteilla, koska ote vaikuttaa minne lihakseen harjoitus vaikuttaa. Otteen vaihto mahdollisuus on erittäin tärkeää esim. jos kärsii olkapäävaivoista. Voit etsiä juuri sinulle sopivimman ja tehokkaimman otteen. Leuanvetotangon keskiosasta löytyy myös kätevä kiinnike vastuskuminauhalle, jonka avulla voit tehdä pidempiä ja tehokkaampia sarjoja.

SMITH laitteen parhaat ominaisuudet

  1. Täydellinen kuntosalilaite koko kropan treenaamiseen kotona
  2. Mahdollistaa penkkipunnerrukset, kyykyt, leuanvedon ja paljon muita harjoituksia
  3. Sisältää kolme vetotaljaa
  4. Smith-laitteen avulla treenaat turvallisemmin
  5. Sisältää lisäksi Smith-levytangon, 2 yhden käden taljakahvaa, suoran taljakahvan
  6. Sisältää 2 painotornia, joissa kummassakin 90,5 kg painot

Ominaisuudet

Mitat
200,9 x 147,5 x 223,8 cm (PxLxK)

Materiaali
Teräs


Paino
339 kg

Yhteensopivat levypainot
51 mm


Max. kuormitus levytanko
150 kg

Max. kuormitus talja
200 kg


Max. kuormitus leuanvetotanko
150 kg

Max. kuormitus levypainoteline
100 kg


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Monipuolinen Smith-laite

101028-00049-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
5 044,95 €
3 529,95 € Säästä 1 515,00 €

Alkaen 133.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16