Säädettävä plyobox
Säädettävä plyobox
Säädettävä plyobox
Säädettävä plyobox
Säädettävä plyobox
Säädettävä plyobox
Tuotetiedot add

Gorilla Sportsin Plyobox

Säädettävä Plyoboxi sopii kaikenkokoisille ja tasoisille treenaajille. Se on säädettävissä 45cm - 65cm korkeuteen, eli haastetta löytyy jokaiselle. Säädettävissä viiteen eri korkeuteen. Vankka rakenne ja kumitassut jaloissa pitävät boxin paikoillaan kovassakin treenissä. Taso päällystetty kumilla, joten kengät eivät liu'u! Käyttäjän maksimipaino 300kg. Tämä on ehdoton hankinta kun haluat jalkoihisi ja pakaroihin voimaa sekä kokoa.

Plyobox treenejä:

  • Boxikyykky: Voit tehdä tämän liikkeen joko kahvakuulan kanssa tai ilman. Ota kahvakuulasta kiinni molemmin käsin. Asetu boxin eteen hartioiden levyiseen asentoon, muista hyvä keskivartalon tuki. Aloita kyykkäys työntämällä lantiota taaksepäin, ja tämän jälkeen laskeudu alas niin, että pylly koskettaa boxia. Boxille ei ole tarkoitus jäädä istuskelemaan, mutta tarkoituksena on että jokainen liike lähtee pysähdyksestä.
  • Jalan nosto: Astu toisella jalalla Plyoboxille, nouse toisella jalalla voimakkaasti ponnistaen ja nosta polvi ylös. Toista molemmilla jaloilla. Voit tehostaa liikettä esim. bodypump tangon kanssa. Tai vaihtoehtoisesti painoliivin kera.
  • Bulgarialainen kyykky: Aseta toisen jalan varpaat boxille. Vie toinen jalka niin eteen, että kyykätessä polvi ei tule varvaslinjan yli. Kyykkää hitaasti alas ja ponnista ylös voimakkaasti. liikkeen lopussa supistaen pakaraa. Jos et millään pysy tasapainossa, ota seinästä tukea. Tässäkin liikkeessä voi käyttää lisäpainoa, jos tuntuu ettei omasta kehosta ole tarpeeksi vastusta.

Tiedot:

  • Mitat (P*L*K) 59 x 50 x 45-65cm
  • 5-tason korkeussäätö 45 - 65cm
  • Kumitassut
  • Kumipäällysteinen taso
  • Painoraja 300kg!!

Tuotearvostelut

2 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 12.03.2020

Ottaen huomioon, että tuote on terästä ja ei ole boxin muodossa. Kannattaa varoa jalkoja, ne eivät säily kolauksilta reunoihin ja "boxi" ei ole stabiilein asia johon pompata. Ei jatkoon.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Säädettävä plyobox

100862-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
202,80 €
192,80 € Säästä 10,00 €

Alkaen 9.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16