Punnerruspenkki Valkoinen
Punnerruspenkki Valkoinen
Punnerruspenkki Valkoinen
Punnerruspenkki Valkoinen
Punnerruspenkki Valkoinen
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Punnerruspenkki

Nyt voit treenata sekä ylä- ja alaruumiin lihasryhmiä Gorilla Sportsin punnerruspenkillä. Polta kaloreita helposti, laihduta ja kiinteytä lihaksia tällä mainiolla ja monipuolisella punnerruspenkillä. Vahvasta teräksestä valmistettu penkki kestää painoa jopa 200 kiloon asti. Penkin pinnat on pulverimaalattu, joka parantaa niiden kestävyyttä useiden vuosien ajaksi. Penkin kokoaminen on helppoa ja vaivatonta. Pääset parantamaan kestävyyttäsi ja voimaasi todella nopeasti.

Tuote-esittelyssä punnerruspenkki

Punnerruspenkki sopii kaikille käyttäjätasoille aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan. Tällä penkillä voit harjoittaa kaikkia lihasryhmiä. Penkkin runko on pulverimaalattu ja se suojaa ruosteelta ja kulumilta. Maalauksen laatu tekee penkistä kauniin ja kestävän. Istuin on tehty laadukkaasta pehmeästä materiaalista, pehmuste on vaahtomuovia. Istuimen muoto tukee kehoa ja lievittää lihasuupumusta.

Penkki on todella vakaa ja tukeva, mutta samaan aikaan se vie myös erittäin vähän tilaa!  Sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa säädettävä penkin kulma ja dippiteline painonnostopenkin takaosassa. Tällä punnerruspenkillä voit siis tehdä sotilaspenkkipunnerruksia, normaaleja punnerruksia ja dippejä. Tämän lisäksi voit tehdä istumaannousuja kääntämällä penkin jalkaosan alas ja kiinnittämällä jalat tarranauhalla penkin yläosaan kiinni.

Painonnostopenkki on kooltaan: 118P x 54,5L x 92-112K cm. Voit säätää tankopidikkeen korkeutta, jotta tanko olisi optimaallisella korkeudella penkkipunnerrukseen. Painonnostopenkkiä voit käyttää niin 30mm levypainosarjan kanssa kuin 50mm levypainosarjankin. Punnerruspenkin penkkiosa on verhoiltu mukavasti ja täytetty hyvin tiheällä vaahtomuovilla. Painonnostopenkin suormin kuorma on yhteensä 200 kg, joka sisältää myös käyttäjän painon.  Tämän lisäksi penkki on todella helppo kasata, eikä se vie kauan aikaa.

Punnerruspenkissä on myös erityinen tilaasäästävä ominaisuus. Voit kääntää penkkiosan ylös seinää vasten, jolloin se vie tilaa vain yläsuunnassa. Tämä on erityisen kätevä silloin, jos sinulla ei ole suurta tilaa kuntosalilaitteillesi ja näin voit tehdä muitakin liikkeitä samassa tilassa.

Asiakkaamme ovat kehuneet painonnostopenkin hinta- ja laatusuhdetta ja sen tilaa säästävää ominaisuutta. Tämän lisäksi dippitelineen on kehuttu olevan tukeva.

Tämä aloituspaketti on erinomainen kelle tahansa, joka haluaa parantaa koko kehon voimaa. Aloita treenaaminen jo tänään omassa kodissasi!

Punnerruspenkin ominaisuudet:

 • Punnerruspenkki on tarkoitettu voimaharjoitteluun
 • Taitettava etujalusta: painopenkkiä voidaan käyttää myös kaltevana penkkinä (15 ° kulma)
 • Valmistettu järeästä teräksestä ja rungossa naarmunkestävä suojapinta
 • Tiheästä vaahtomuovista valmistettu istuin, jossa vahvistetut ompeleet parhaimman laadun takaamiseksi
 • Penkissä viisi säätökorkeutta, jonka ansiosta se sopii kaikille kuntoilijoille
 • Tankoteline sopii 30mm ja 50mm levytangoille
 • Yhteensopiva kaikkien Gorilla Sportsin levytankojen kanssa
 • Valmistajan takuu: 2 vuotta
 • Helppo taittaa kokoon ja säilyttää
 • Voidaan kääntää myös istumaannousuja varten
 • Takaosassa dippiteline

Punnerruspenkin tekniset tiedot:

 • Punnerruspenkin mitat: 118 x 54,5 x 92-112 cm
 • Punnerruspenkin mitat taitettuna: 54,5 x 132 x 52 cm
 • Pehmusteen mitat: 110 x 25 x 5 cm
 • Etäisyys lattiasta makuupintaan 40 cm
 • Levytankotelineen korkeus: 83-92 cm
 • Dippitelineiden enimmäiskuorma yhtä kahvaa kohden 60kg, yhteensä 120kg
 • Suurin kuorma: 200kg
 • Paino: 20 kg

Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 07.06.2020

Ostin tämän voimapenkin käytettynä. Olen ollut niin tyytyväinen, että päätin käydä jättämässä arvion tänne. Tämä on tilaihme, mutta silti erinomainen treenikumppani. Tangon telineiden lyhyt etäisyys on ainoita miinuksia, mutta sen ymmärtää penkin pienuuden ja säilytyksen kannalta, joten asia ei haittaa. Toinen kummallisuus on vatsarutistuksiin tarkoitettu vyö jaloille. Sillä ei tee mitään. Siinä jos olisi edes ollut pikaklipsut, niin sitä voisi harkita käyttävänsä, mutta nyt joutuu vyötä pujottelemaan soljesta moneen kertaan. Silti miinuskulma toimii hyvin vatsoille, kunhan keksii paremman ratkaisun pitää jalat paikallaan (itsellä ne menevät seinäpatterin alle). Mutta harmi kun tässä ei oikein pysty tekemään vinopenkkiä mitenkään järkevästi. Ensimmäinen omistaja oli kasannut muuten oikein, mutta ruuvit olivat aika löysällä ja jalkapuolen jalka oli väärästä kohdasta kiinni. Siinä kun on kolme reikää, niin ruuvi tulee keskelle. Ne kaksi reunimmaista ovat sokkaa varten. Uskon, että moni tekee tämän virheen, koska kasausohjeesta asiaa ei ilmaista selkeästi. Penkki on isommille kavereille liian kapea. Itsellä on jo siinä rajoilla, ettei ole liian kapea hartioille, mutta hyvin saa ainakin toistaiseksi lavat tuettua penkkiin. Dippi toimii ihan hyvin, mutta laitan varuiksi tangon penkin toiseen päähän, ettei vaan pääse kippaamaan. Suosittelut kotikäyttöön niin harrastelijalle kuin edistyneellekin. Ammattikäyttöön kannattaa sitten katsoa jo muita penkkejä.

Kirjoittaja: 25.02.2020

Oli kapeampi kuin odotettu joten pitää olla varovainen kun laittaa painot tankoon että ei tippuu jalalle. Penkin säätöreijät oli vähän vinosti porattu pari paikassa. Muuten hyvä penkki.

Kirjoittaja: 23.04.2019

Kasaaminen melko hekppoa ja nopeaa. Vakaa penkki kotikäyttöön. Olen erittäin tyytyväinen.

Kirjoittaja: 23.04.2019

Erittäin hyvä painopenkki, rakennettu muutamassa minuutissa. Voit lastata paljon painoa, koska penkki on erittäin vakaa. 5.5 tähteä, hyvä tuote!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Punnerruspenkki Valkoinen

100118-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
167,94 €
129,20 € Säästä 38,74 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: