Punnerruspenkki
Punnerruspenkki
Punnerruspenkki
Punnerruspenkki
Punnerruspenkki
Punnerruspenkki
Punnerruspenkki
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Punnerruspenkki

Nyt voit treenata sekä ylä- ja alaruumiin lihasryhmiä Gorilla Sportsin punnerruspenkillä. Polta kaloreita helposti, laihduta ja kiinteytä lihaksia tällä mainiolla ja monipuolisella punnerruspenkillä. Vahvasta teräksestä valmistettu penkki kestää painoa jopa 200 kiloon asti. Penkin pinnat on pulverimaalattu, joka parantaa niiden kestävyyttä useiden vuosien ajaksi. Penkin kokoaminen on helppoa ja vaivatonta. Pääset parantamaan kestävyyttäsi ja voimaasi todella nopeasti.

Tuote-esittelyssä punnerruspenkki

Punnerruspenkki sopii kaikille käyttäjätasoille aloittelijasta kokeneeseen treenaajaan. Tällä penkillä voit harjoittaa kaikkia lihasryhmiä. Penkkin runko on pulverimaalattu ja se suojaa ruosteelta ja kulumilta. Maalauksen laatu tekee penkistä kauniin ja kestävän. Istuin on tehty laadukkaasta pehmeästä materiaalista, pehmuste on vaahtomuovia. Istuimen muoto tukee kehoa ja lievittää lihasuupumusta.

Penkki on todella vakaa ja tukeva, mutta samaan aikaan se vie myös erittäin vähän tilaa!  Sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa säädettävä penkin kulma ja dippiteline painonnostopenkin takaosassa. Tällä punnerruspenkillä voit siis tehdä sotilaspenkkipunnerruksia, normaaleja punnerruksia ja dippejä. Tämän lisäksi voit tehdä istumaannousuja kääntämällä penkin jalkaosan alas ja kiinnittämällä jalat tarranauhalla penkin yläosaan kiinni.

Painonnostopenkki on kooltaan: 118P x 54,5L x 92-112K cm. Voit säätää tankopidikkeen korkeutta, jotta tanko olisi optimaallisella korkeudella penkkipunnerrukseen. Painonnostopenkkiä voit käyttää niin 30mm levypainosarjan kanssa kuin 50mm levypainosarjankin. Punnerruspenkin penkkiosa on verhoiltu mukavasti ja täytetty hyvin tiheällä vaahtomuovilla. Painonnostopenkin suormin kuorma on yhteensä 200 kg, joka sisältää myös käyttäjän painon.  Tämän lisäksi penkki on todella helppo kasata, eikä se vie kauan aikaa.

Punnerruspenkissä on myös erityinen tilaasäästävä ominaisuus. Voit kääntää penkkiosan ylös seinää vasten, jolloin se vie tilaa vain yläsuunnassa. Tämä on erityisen kätevä silloin, jos sinulla ei ole suurta tilaa kuntosalilaitteillesi ja näin voit tehdä muitakin liikkeitä samassa tilassa.

Asiakkaamme ovat kehuneet painonnostopenkin hinta- ja laatusuhdetta ja sen tilaa säästävää ominaisuutta. Tämän lisäksi dippitelineen on kehuttu olevan tukeva.

Tämä aloituspaketti on erinomainen kelle tahansa, joka haluaa parantaa koko kehon voimaa. Aloita treenaaminen jo tänään omassa kodissasi!

Punnerruspenkin ominaisuudet:

 • Punnerruspenkki on tarkoitettu voimaharjoitteluun
 • Taitettava etujalusta: painopenkkiä voidaan käyttää myös kaltevana penkkinä (15 ° kulma)
 • Valmistettu järeästä teräksestä ja rungossa naarmunkestävä suojapinta
 • Tiheästä vaahtomuovista valmistettu istuin, jossa vahvistetut ompeleet parhaimman laadun takaamiseksi
 • Penkissä viisi säätökorkeutta, jonka ansiosta se sopii kaikille kuntoilijoille
 • Tankoteline sopii 30mm ja 50mm levytangoille
 • Yhteensopiva kaikkien Gorilla Sportsin levytankojen kanssa
 • Valmistajan takuu: 2 vuotta
 • Helppo taittaa kokoon ja säilyttää
 • Voidaan kääntää myös istumaannousuja varten
 • Takaosassa dippiteline

Punnerruspenkin tekniset tiedot:

 • Punnerruspenkin mitat: 118 x 54,5 x 92-112 cm
 • Punnerruspenkin mitat taitettuna: 54,5 x 132 x 52 cm
 • Pehmusteen mitat: 110 x 25 x 5 cm
 • Etäisyys lattiasta makuupintaan 40 cm
 • Levytankotelineen korkeus: 83-92 cm
 • Dippitelineiden enimmäiskuorma yhtä kahvaa kohden 60kg, yhteensä 120kg
 • Suurin kuorma: 200kg
 • Paino: 20 kg

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 30 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä20 kpl

3 tähteä4 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: 10.06.2021

Tuote oli juuri sellainen kuin sen odotin olevankin hintaan verrattuna

Kirjoittaja: 16.04.2019

Helppo asentaa, Penkki on vakaa. Aloittelijalle, kuten minulle hyvä penkki hyvään hintaan.

Kirjoittaja: 16.04.2019

Penkki on suuri, mutta nopea rakentaa. Ruuveja saa kiristää todella tiukalle, jotta ne ovat hyvät., mutta muuten penkki on hyvä ja suosittelen sitä kotikäyttöön.

Kirjoittaja: 09.05.2018

Kyllä on ihan hintansa värtti vehje. Ollut nyt pidemmän aikaa käytössä ja hyvä on ollut. Aina välillä hyvä kiristää muttereita mutta muuten ei pahaa sanottavaa.

Kirjoittaja: 01.01.2018

Kompaktin kokonsa vuoksi erinomainen pieneen tilaan. Ainakin omaan käyttööni tarpeeksi tukeva kun painot ovat alle 80 kg. Hinta ja laatu kohtaavat.

Kirjoittaja: 09.10.2017

Hintaansa nähden ihan hyvä ja kätevä penkki, mutta täytyy kuitenkin huomauttaa että yksi ruuveista ei mennyt paikalleen ja tästä syystän penkin penkkiosa jäi huteraksi, sillä pystyy kuitenkin tekemään sarjoja, hirveästi yli 100kg en lähtisi tällä ehkä kokeilemaan. Muuten 4/5 mutta huteruudesta johtuen 3/5.

Kirjoittaja: 18.01.2017

Todella sopiva ratkaisu asuntoon jossa ei ole liikaa tilaa (ainakin höyhensarjalaiselle). Ei ehkä maailman tukevin penkki, mutta kun hetken on käyttänyt niin epävarmuus penkin kestosta katoaa. Suosittelen että otat kasaamiseen kunnon työkalut esille. Paketissa oli pari työkalua mukana, mutta niiden kanssa vääntäminen oli aika tuskaista. Yksi pultti katkesi kasatessa, mutta se saattoi johtua omasta innosta saada penkki nopeasti käyttövalmiiksi. Nopeasta toimituksesta plussaa.

Kirjoittaja: 16.08.2016

Ihan mainio penkki. Riittävän vakaa, vaikka pientä heiluntaakin on. Taittuu näppärästi Terassin nurkkaan piiloon kun ei ole käytössä.

Kirjoittaja: 11.03.2016

Tuli kertoiltua penkin hankita- ja kokoamisprosessista blogissani: http://vitnessiivatnessiijavilosofiaa.blogspot.fi/2016/03/aappenoitten-pesan-kotiluolakuntosalill.html Näpsäkkä erittäin halpa ja hyvä hinta-laatu-suhteinen, pieni, hyvin lapsille ja teineillekin harjoitteluun sopiva penkki, jolla toki aikuinenkin voi penkata ja dipatakin. Tyylikäs, mukavantuntuinen, yllätävän helposti koottavissa oleva penkki, joka vie rakastettavan vähän tilaa ja mahtuu mukavasti nurkkaan tai kaappiinkin. Todellakin hintansa väärti ja sopii kivasti nk. koko perheen muunneltavaksi penkiksi, joilla hoituu dipitkin.

Kirjoittaja: 01.03.2016

Yllättävän tukeva. Hepposemmallakin nosteltu yli 100kg. Dippi onnistuu. Istumaannousuihin huono, kun on tuon tapin päällä niin saattaa keikata koko penkki. Kannattaa jotain laittaa tueksi. Ehkä kyykkyäkin voi tehä jos on tarpeeksi kapeat hartiat. Omaan makuun penkki aavistuksen liian pehmeä. Hinta/laatusuhde erinomainen.

Kirjoittaja: 19.04.2015

Kotiharjoitteluun hyvä ja simppeli penkki.

Kirjoittaja: 17.04.2015

Hyvä penkki. Näyttää huteralta, mutta on riittävän tukeva ihan hyvään kotiharjoitteluun. Menee pieneen tilaan, helppo kääntää kasaan ja auki. Dippikahvat toimivat myös oikein hyvin (ei kippaa).

Kirjoittaja: 16.04.2015

Makee peli toimii loistavasti

Kirjoittaja: 16.04.2015

Muuten todella hyvä mutta kooltaan melko pieni ja vähän hutera.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kätevä ja pieneen tilaan mahtuva.Hetkittäin kuitenkin hieman huteran oloinen isompia painoja nostettaessa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kompakti, hyvä kotikäyttöön.

Kirjoittaja: 26.11.2014

Ei sovellu varmaankaan hirmu suurikokoiselle jässikälle, penkkiosa kapeahko. Itselle kuitenkin kokonaisuutena loitavasti käypä! Pieneen tilaan taitettavissa, niin ei pääse vaimokaan natisemaan. Dippikahvat plussaa. Suosittelen!

Kirjoittaja: 05.11.2014

Ihan käypä laite. Penkki on aika kapea. Rotevammalle ihmiselle varmaan liiankin kapea. Painot pitää myös laittaa tankoon ennen paikalleen nostoa, jotta tanko ei keikkaa. Jalan kiinnityslevyssä oli pientä vääntymää ja tankotelineen toinen suojamuovi oli murtunut, muttei mitään isompaa vikaa jota ei olisi saanut korjattua. Menee todella pieneen tilaan.

Kirjoittaja: 27.10.2014

tämä oli kenties huonoin ostokseni ikinä!!todella hutera laitos kaikinpuolin.painot keikkaa ja ukkokaan ei meinaa pysyä penkillä .no sain palautettua tuotteen ja hintaa palautukselle tuli 30€.tätä ei voi suositella kenellekkään.

Kirjoittaja: 16.07.2014

Mahtuu erittäin pieneen tilaan. Hieman kapea tangon kanssa käytettynä ja ensimmäisiä painoja laittaessa on tuettava tankoa, jotta paino ei putoa toiselta puolelta samalla. Muutoin ei ongelmaa.

Kirjoittaja: 15.07.2014

Helppo kasata ja tukeva penkki aloittavalle treenaajalle.

Kirjoittaja: 09.12.2013

Pieneen tilaan mahtuva, kokoon taitettava penkki, ei tosin isommille painoille eikä nostajille. Hinta kohdillaan.

Kirjoittaja: 04.12.2013

Kokonsa puolesta aivan loistava penkki pieneenkin kotiin, penkki ylös taitettuna säilömistilaa ei paljoa vie. Vatsapenkkinä ei paras mahdollinen, mut muuten ajaa asiansa.

Kirjoittaja: 02.12.2013

Kestävä, kompakti, monipuolinen, halpa ja asiallinen penkki kotikäyttöön. Tosin isommalle kaverille ehkä turhan kapea tankoväli.

Kirjoittaja: 27.11.2013

Ostamassani isossa erässä tämä tuote oli totaalinen floppi (muut erinomaisia). - Liian kapea tankoväli, ei edes mahdu nostamaan saatika oteleveys pitäisi ottaa telineiden ulkopuolelta. - Hutera kuin mikä, EN suosittele isoille painoille.Käännettävä alajalka ei ole heilumatta penkkiasennossa. - Järkyttävän kova penkki, ei minkäänlaista tai voisi sanoa erittäin niukka pehmustus, normi saleilla olevat penkit ovat pumpulia verratuna tähän kivialustaan. Ei liity tuotteeseen, mutta UPS ei vaan toimi. Itelialla täysin eri palvelu. Itse irrotin penkin ja tein toiseen päähän toimivan jalan nyt toimii irtotasapenkkinä esim ranskalaisen tekemiseen. Loppu osa toimii dippinä, mutta huteraan telineeseen pitää laittaa 20 kg:n käsipainot painoiksi jotta uskaltaa dipata jollei halua lentää etuperin.

Kirjoittaja: 28.10.2013

Hyvä hinta/laatu suhde. Vatsalihaksia tehdessä on kyllä pikkasen hutera.

Kirjoittaja: 18.10.2013

Loistava hinta/laatu suhde +Menee todella pieneen tilaan -Liian matala dippiin ja hutera

Kirjoittaja: 17.10.2013

erinmainen ja monipuolinen kotikäyttöön.

Kirjoittaja: 08.09.2013

Näppärä penki, tukeva runko, menee tarvittaessa pieneen tilaan. Vuoden käytön jälkeen ei mainittavaa kulumaa.

Kirjoittaja: 05.09.2013

Hyvä kompaktin kokoinen penkki.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Punnerruspenkki

100118-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
199,95 €
149,95 € Säästä 50,00 €

Alkaen 8.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: