Monitoimipenkki (Black Edition)
Monitoimipenkki (Black Edition)
Monitoimipenkki (Black Edition)
Monitoimipenkki (Black Edition)
Monitoimipenkki (Black Edition)
Tuotetiedot add

GorillaSportsin huippusuosittu monitoimipenkki

Monitoimipenkissä on paljon toimintoja varsinkin edulliseen hintaan nähden. Monitoimipenkillä treenaat lähes koko kehon lihakset yhdellä laitteella. Voit treenata rintaa, käsivarsia, vatsaa, jalkoja, selkää ja olkapäitä, joten monipuolinen treeni on taattu!

Monitoimipenkissämme on vakaa ja tukeva runko, joka ei petä rankimmassakaan treenissä. Runko kestää painoa jopa 280kg asti, joten tällä hoitaa raskaimmatkin treenit! Penkissä on paljon mahdollisuuksia säätää penkki juuri sopivaksi harjoitteluasi varten. Selkänojan voi säätää kuuteen eri asentoon, kääntölaitteen kolmeen eri asentoon ja levytangon pidikkeen viiteen eri lukkoasetukseen.

Levytankotelineessä on myös integroidut dippikahvat! Näiden avulla voit treenata monia eri lihasryhmiä helposti hieman asetuksia muuttamalla. Monitoimipenkin lisäksi suosittelemme lämpimästi kylkeen levytankoa sekä levypainoja.

Hauikset

Penkin istuinosan eteen voi asentaa hauistreeniin tarkoitetun Scott-hauispenkkin. Penkin korkeutta pystyy säätämään kolmeen eri korkeuteen, joten asento on ideaalinen juuri sinulle. Hauispenkin alapuolella oleville koukuille voit laskea tangon kun pidät taukoa.

Jalat

Istuinosan etupuolelle tai selkänojan taakse asennettavalla jalanojennuslaitteella hoidat monitoimipenkissä myös monipuolisen jalkatreenin. Voit tehdä sillä jalanojennus sekä -koukistusliikkeet penkin kulmaa muuttamalla. Jalanojennuslaitteessa on mukavat pehmusteet.

Vatsalihakset

Mukana tulevalla taljalla voit tehdä vatsalihakset lisäämällä painoa selkänojan takana olevaan jalanojennuslaitteen, lisäämällä vaijerin sekä painoja telineeseen ja muuttamalla hieman penkin kulmaa. Tällä tavalla saat liikkeeseen lisää vastusta, joka taas lisää liikkeen tehokkuutta. Mitä suurempi kulma penkissä on, sitä suurempi vastus.

Butterfly-vipuvarsilaite

Butterfly-vipuvarsilaitteella voit tehdä helposti rintaprässiä penkkipunnerruksen lisäksi mahdollisimman monipuolista rintatreeniä varten! Kummallakin puolella sijaitsevat telineet kestävät 40 kg painoa. Laitteessa on myös mukavat pehmusteet, jotta käyttö olisi mahdollisimman käyttäjäystävällistä.

Monitoimipenkin parhaat ominaisuudet

  1. Monipuolinen treeni yhdellä laitteella
  2. Iso maksimikuormitus
  3. Sisältää tankotelineen, butterflylaitteen, hauispenkin, jalanojennuslaitteen ja taljan
  4. Penkissä korkeuden ja kulman säätö

Ominaisuudet

Mitat
180 x 125 x 90-110 cm (PxLxK)

Mitat selkänoja
68 x 28 x 4 cm


Paino
40 kg

Väri
Musta


Max. kuormitus
280 kg (sis. kehon painon)

Max. kuormitus teline
180 kg


Max. kuormitus jalanojennus
60 kg

Max. kuormitus perhoslaite
40 kg / puoli


Max. kuormitus hauispenkki
60 kg

Max. kuormitus talja
60 kg


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 16.09.2020

Hyvä tuote. Noin 1v ollu jo ja ei ole ollu ongelmia. Treeniohjeita kaipaisi aloittelijoille että tietäisi mitä kaikkea sillä voi tehdä

Kirjoittaja: 05.03.2020

muutaman kokeilukerran jälkeen voin todetaa että oli hyvä ostos. monipuolinen, napakka laite.

Kirjoittaja: 03.03.2020

Rakastan tätä. Tuote tulee kahdessa boxissa, helppo kasata. Olen yli 190cm pitkä ja mahdun kaikkea tekemään todella hyvin, siis kaikkea pystyy säätää ja painot mahtuu hyvin mukaan. SUOSITUS

Kirjoittaja: 21.05.2019

Hintaansa nähden tukevapenkki. Kuitenkin muutama miinus : Scott-hauispenkin tangon pidikkeet juuri tangon oteleveyden kohdalla, Butterfly-vipuvarsilaitteen varret liian lyhyet pitkäkätiselle->lyhyt liikerata ja tuntuma rintalihakseen vaikeaa, tankotelineen varmistus lukot aukeavat vaarallisen helposti. Muuten suosittelen !

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Monitoimipenkki (Black Edition)

100115-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
494,06 €
424,06 € Säästä 70,00 €

Alkaen 18.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: