Monitoimipenkki (Black Edition)
Tuotetiedot add

GorillaSportsin huippusuosittua monitoimipenkkiä saatavana nyt myös mustana!

Monitoimipenkissä on paljon toimintoja edulliseen hintaan nähden, tottakai GorillaSportsin taatulla laadulla ja kahden vuoden takuulla! Monitoimipenkillä treenaat lähes koko kehon lihaksia yhdellä laitteella sekä se sopii kovimmallekkin treenaajalle. Voit treenata rintaa, käsivarsia, vatsaa, jalkoja, selkää taikka olkapäitä, joten monipuolinen treeni on taattu! Huomaathan, että penkki ei sisällä painoja taikka tankoja. Penkkiin käy kaikki 30mm levypainot.

Monitoimipenkin ominaisuudet

Monitoimipenkissämme on yhtenäisistä osista koottava vakaa ja tukeva runko, joka ei petä rankimmassakaan treenissä. Runko kestää painoa jopa 280kg asti, joten tällä hoitaa raskaimmatkin treenit! Runko painaa 40kg sekä on mitoiltaan 180cm (pituus) * 106 (leveys) * 90-110 (korkeus). Penkissä on paljon mahdollisuuksia säätää penkki juuri oikeaksi sinun harjoitteluasi varten. Selkänojan voi säätää kuuteen eri asentoon, kääntölaitteen kolmeen eri asentoon ja levytangon pidikkeen viiteen eri lukkoasetukseen. Levytankotelineessä on myös integroidut dippikahvat! Näiden avulla voit treenata monia eri lihasryhmiä helposti hieman asetuksia muuttamalla. Monitoimipenkin lisäksi suosittelemme lämpimästi kylkeen levytankoa sekä levypainoja, joita meiltä saa 30kg asti!

Penkkipunnerrus

Monitoimipenkillä teet helposti penkkipunnerrukset. Säätämällä selkänojaa, voit valita itsellesi sopivan kulman harjoitukseesi. Esimerkiksi voit muuttaa sen tasapenkistä vinopenkiksi hetkessä. Tämä mahdollistaa monen eri lihasryhmän harjoittamisen, mikä onkin monitoimipenkin paras ominaisuus. Penkki kestää jopa 280kg painoa sekä levytankoteline 180kg, joten myös suuremmilla painoilla treenaaminen onnistuu.

Hauikset

Penkin istuinosan eteen voi asentaa hauistreeniin tarkoitetun Scott-hauispenkkin. Penkin korkeutta pystyy säätämään kolmeen eri korkeuteen, joten asento on ideaalinen juuri sinulle. Hauispenkin alapuolella oleville koukuille voit laskea tangon kun pidät taukoa.

Jalat

Istuinosan etupuolelle taikka selkänojan taakse asennettavalla jalanojennuslaitteella hoidat monitoimipenkissä myös monipuolisen jalkatreenin. Voit tehdä sillä jalanojennus sekä -koukistusliikkeet penkin kulmaa muuttamalla. Jalanojennuslaitteessa on mukavat pehmusteet jotka lisäävät käytön mukavuutta.

Vatsalihakset

Mukana tulevalla taljalla voit tehdä vatsalihakset lisäämällä painoa selkänojan takana olevaan jalanojennuslaitteen, lisäämällä vaijerin sekä painoja telineeseen ja muuttamalla hieman penkin kulmaa. Tällä tavalla saat liikkeeseen lisää vastusta, joka taas lisää liikkeen tehokkuutta. Mitä suurempi kulma penkissä on, sitä suurempi vastus.

Butterfly-vipuvarsilaite

Butterfly-vipuvarsilaitteella voit tehdä helposti rintaprässiä penkkipunnerruksen lisäksi mahdollisimman monipuolista rintatreeniä varten! Kummallakin puolella sijaitsevat telineet kestävät 40kg painoa. Laitteessa on myös mukavat pehmusteet, jotta käyttö olisi mahdollisimman käyttäjäystävällistä.

Painonkesto:

 • Suurin sallittu paino 280kg (sis. kehon painon)
 • Levytankotelineen painonkesto 180kg
 • Perhoslaitteessa painonkesto 40kg (kättä kohden)
 • Hauistelineen painonkesto 60kg
 • Jalanojennuslaitteen painonkesto 60kg
 • Taljan painonkesto 60kg

Tekniset tiedot:

 • Tuotteen paino: 40kg
 • Tuotteen mitat: 180 x 106 x 90-110 (PxLxK)
 • Selkänojan mitat: 68 x 28 x 4 cm
 • Käyttäjän suositeltu maksimipituus 190 cm
 • Kumiset jalansuojukset

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 16.09.2020

Hyvä tuote. Noin 1v ollu jo ja ei ole ollu ongelmia. Treeniohjeita kaipaisi aloittelijoille että tietäisi mitä kaikkea sillä voi tehdä

Kirjoittaja: 05.03.2020

muutaman kokeilukerran jälkeen voin todetaa että oli hyvä ostos. monipuolinen, napakka laite.

Kirjoittaja: 03.03.2020

Rakastan tätä. Tuote tulee kahdessa boxissa, helppo kasata. Olen yli 190cm pitkä ja mahdun kaikkea tekemään todella hyvin, siis kaikkea pystyy säätää ja painot mahtuu hyvin mukaan. SUOSITUS

Kirjoittaja: 21.05.2019

Hintaansa nähden tukevapenkki. Kuitenkin muutama miinus : Scott-hauispenkin tangon pidikkeet juuri tangon oteleveyden kohdalla, Butterfly-vipuvarsilaitteen varret liian lyhyet pitkäkätiselle->lyhyt liikerata ja tuntuma rintalihakseen vaikeaa, tankotelineen varmistus lukot aukeavat vaarallisen helposti. Muuten suosittelen !

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Monitoimipenkki (Black Edition)

100115-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
419,95 €
349,95 € Säästä 70,00 €

Alkaen 15.95 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: