Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti
Tuotetiedot add

Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti

GorillaSports monipuolisella treeniasemalla voit harjoittaa kaikkia kehosta löytyviä lihaksia useilla erilaisilla liikkeillä. Tämä kompakti kotikuntokeskus ei vie paljoa tilaa sisältäen kaiken mitä kuntosalilaitteelta voidaan odottaa. Treeniasemaa voidaan käyttää mm. seuraavien suosittujen harjoitusliikkeiden suorittamiseen: perinteinen penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, dipit, hauiskäännöt, jalanojennukset, vatsalihasrutistukset ja vipuvarsinostot.

Treeniaseman mukana toimitetaan erittäin kattava 100kg vinyylinen painosetti. 100kg vinyylinen painosetti sisältää pitkän suoran tangon, hauistangon, käsipainotangot sekä useita eri painoisia levypainoja. Vapailla painoilla treenamisessa vain mielikuvitus on rajana ja tämä kattava painosetti yhdessä monipuolisen treeniaseman kanssa muodostavatkin todella monikäyttöisen kokonaisuuden.

Voit muokata monipuolista treeniasemaa erittäin monipuolisesti, jonka vuoksi se on täydellinen valinta kotona harjoittelemiseen. Kaikki lisäosat ovat irrotettavissa. Tankotelineiden korkeus on säädettävissä sinulle sopivaksi. Voit lisäksi käyttää hauispenkkiä ja jalkalaitetta joko penkin etu- tai takaosassa. Myös sivussa olevat "Butterfly"-vipuvarsituet ovat irroitettavissa, jolloin laitteesta saa entistä kapeamman, kun et käytä niitä.

Vinyylisten levypainojen etuna on levypainojen vinyylinen pinnoite, joka ei naarmuta lattiaa eikä myöskään kolise lattialla käytettäessä. Vinyylisiä levypainoja on saatavilla useina eri kokoina, joten pystyt asettamaan juuri sinulle sopivan kuormituksen tankoihin.

Voit myös monipuolistaa treeniasemaa entisestään lisäämällä taljan settiin. Taljalla treenaat näppärästi selkää ja taljaan käy setin painot!

HUOM! Tuotteet toimitetaan 6 paketissa ja mukana tulevat tangot saattavat saapua muutaman päivän muita tuotteita myöhemmin.

Treeniaseman parhaat ominaisuudet

  1. Tarjoaa todella monipuolisen treenauspaikan
  2. Selkänojassa 6 eri asetusta
  3. Koukistusasemassa 3 eri asetusta
  4. Reisikoukistajassa 3 eri asetusta
  5. Levytankotelineessä 5 eri korkeutta
  6. Kumiset jalat lisäävät vakautta ja suojaavat lattiaa

Ominaisuudet

Mitat penkki
180 x 106 x 90 - 110 cm

Paino
40 kg


Väri
Musta / valkoinen

Lukkotyyppi
Kierrelukko 8 kpl


Yhteensopivat levypainot
31 mm

EZ-tanko
120 cm, 8 kg


Levytanko
170 cm, 10 kg

Käsipainotanko
35 cm, 2,5 kg


Levypaino 1,25 kg
4 kpl

Levypaino 2,5 kg
4 kpl


Levypaino 5 kg
2 kpl

Levypaino 10 kg
2 kpl


Levypaino 15 kg
2 kpl

Max. kuormitus
280 kg (sis. kehonpaino)


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 44 tuotearvostelua

5 tähteä11 kpl

4 tähteä24 kpl

3 tähteä8 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 16.06.2021

Kaikki meni niin, kuin pitikin. Kiitos mukavalle ja ystävälliselle henkilölle asiakaspalvelussa.

Kirjoittaja: 16.06.2021

Pitkä odotus kannatti! Hyvä laite kotiin. Kiitos myös nopeasta ja ystävällisestä palvelusta koskien kysymyksiäni ja sähköpostejani.

Kirjoittaja: 01.02.2021

Muutaman kuukauden käytön jäljeen voin todeta, että hintaansa nähden ihan ok kokonaisuus.

Kirjoittaja: 10.10.2020

Muuten hyvä mutta turhia laitteiden irroittamisia joutuu tekemään jos olisi suunniteltu järkevästi niin nekin olisi ollut helppo jättää pois. Olen kyllä tykännyt, tarpeeksi liikkeitä vanhallae ukolle.

Kirjoittaja: 15.05.2020

Tuote vaikuttaa hyvältä ja laadukkaalta. Ainut mistä.valitettabasti tulee miinusta on toimitus.

Kirjoittaja: 02.12.2017

Todella hyvin asiansa ajava setti

Kirjoittaja: 12.10.2017

Erinomainen kapistus kotikuntoilijalle. Vie suhteellisen vähän tilaa ja painot riittää vallan mainiosti. Suosittelen lämpimästi

Kirjoittaja: 17.01.2017

huomattiin montakin huonoa asiaa ! kuva antaa ymmärtää todellakin muuta mitä on käytännössä! Ei mene niin että kun kokoat niin se onkin reenivalmis, vaan tässä täytyy irrottaa /vaihtaa joka kerta esim jos jalka reenin meinaat tehdä silloin sinun tulee irrottaa hauispenkki ja laittaa jalka osat paikalleen tai kun haluat nostella penkistä pitkällä tangolla sinun tulee irrottaa jälleen sivuilla olevat härpäkkeet ei tsiiisus! vaijeri joka tulee takaa heiluu miten sattuu. Kyllä täytyy sanoa että tällaisen penkin suunnittelu on jäänyt puolitiehen todella pahasti. Palautukseen menee...

Kirjoittaja: 14.01.2017

Erittäin hyvä ostos ja kyllä saa hyvät treenit kannattaa kokeilla:-)

Kirjoittaja: 26.04.2016

Loistava setti, jopa näin kokeneemmankin bodyukon tarpeisiin. Kun käyttää mielikuvitusta ja ostaa extrakilkkeitä niin tällä pystyy tekemään oikeasti todella hyvän treenin. Leuanvetotanko, kyykkypaikka ja lisää kiekkoja niin eipä siinä muuta tarvii että saa kotona jumpattua. Hieman on kapeahko mutta sen kanssakin oppii elämään.

Kirjoittaja: 28.09.2015

Kylläpä oli mielyttävä yllätys. Nyt alkaa läskin ja lihaksen suhde muuttumaan. Tangoissa mielyttävä karhennus, saa hyvän otteen. Laitos helppo koota, reiät osuu hyvin paikoilleen kunhan ei kiristä sitä mukaan kun kokoaa.

Kirjoittaja: 05.09.2015

Kokeneen bodyukonkin tarpeisiin ihan pätevä setti kunhan ostaa lisää levyjä samalla. Penkki nyt on hieman kapea mutta hyvin onnistuu rintatreeni ottamalla tangosta kiinni tangonpaikkojen ulkopuolelta. Mielikuvitusta käyttämällä saa tehtyä monipuolisenkin jumpan riittävän kovaa. Kyllä taas motivoi ihan erilailla treeni kun pystyy kotona tekemään vaikka ois kiireisempikin päivä. Tangotkin ovat ihan oikean tangon olosia eikä mitään ohkasia rimpuloita.

Kirjoittaja: 06.07.2015

Tankokiinnikkeiden kohdalta kapea penkki.Kasauksessa käytin osittain omia isompia rikkoja putkien painumista estämään, myös huopapalat liimasin jalkoihin, kun painautumat muuten tulisi herkästi muovimattoon.EZ-tangon kiinnikerautoihin laitoin muoviletkut niin pysyy tanko paremmin paikoillaan, EZ-tangon kiinnikkeet saisi olla leveämmällä mutta tanko pysyy paikoillaan kun varoen laittaa sen paikoilleen treenatessa. Omaan treeniasemaani tilasin Gorilla sportista lyhyemmän 150cm levytangon jousilukoilla joka toimii itselläni hyvin tilan säästön vuoksi. Penkki on muutoin tukeva ja hintaisekseen hyvä. Mukana tullut painosetti on toiminut hyvin kotikäytössä.

Kirjoittaja: 24.05.2015

Penkki on yllättävän pieni, kapea ja ahdas +180cm/+100kg miehelle. Ihmettelin myös aluksi, että missä puuttuvat painot ovat, mutta sitten ymmärsin, että 100kg sisältää myös tankojen painon. Tämä tulisi selkeämmin mainita tuotteen kuvauksessa, sillä en ainakaan minä tajunnut ynnäillä levypainojen painoja yhteen. Nyt pitää sitten vissiin erikseen tilata lisää kiekkoja, kun mieluummin olisi tilannut kaikki kerralla. Arvosanaa nostaa yhdellä tähdellä paketin halpa hinta, sillä eipä vastaavaa settiä muualta saa lähellekään samalla rahalla. Eli siihen nähden kotitreenaajalle ihan jees aloituspaketti, kunhan vain nuo puutteet mainittaisiin selkeämmin kuvauksessa.

Kirjoittaja: 21.05.2015

Kuvassa näyttää suuremmalta kuin todellisuudessa on. Perspehmusteen kohdalle istahtaessa olet lattiasta noin 43 cm korkeudella. EZ-tankoteline on liian kapea. Mikäli tuo haarukkasysteemi olisi 35 mm leveämpi puolelleen, se olisi varmasti parempi. Nyt tanko alkaa pyörimään itsestään painoilla ja luiskahtaa helposti pois rikkoen joko heppoiset päällysteet vinyylipainoista tai jotain muuta irtaimistoa. Penkkipunnerrukseen otteiden valinta on melko huono, mikäli sattuu omien hartioiden leveys olemaan suunnitellusta peruspentistä poikkeava. Telineen leveys ulkoreunoihin 71 cm, sisäreunoihin 60 cm. Lisäksi mukana tulevan tangon karhennus on juuri sillä alueella, missä nuo tangon lepuutustassut ovat. Tästä johtuen saa joko liian kapean tai hiukkasen liian leveän otteen tangosta, joka ei ole hyvä asia. Tangon lukitusraudat ovat noin 3 cm liian pitkät -> joutuu rautasahaa näyttämään ettei kädet repeydy toistoja aloittaessa ja lopettaessa. Mieluummin ottaa pois kokonaan. Käsipainot ovat hyvät. Butterfly-telineen käyttäminen outoa. Lisäksi ne ovat tiellä kun penkkipunnertaa. Telineet saa irti, mutta esimerkiksi oma penkki on melko sutaisten tehty, selällään vasemman käden butterfly-telineen kiinnitys itse penkin runkoon on sellainen, että siellä on jotain hitsausjämää sun muuta rojua joka kaihertaa itse liikettä tehdessä ja aiheuttaa ylimääräistä ääntä. Oikealla puolella hyvä. Osa hitsaussaumoista siellä sun täällä on kuin yläastepoikien tekemiä, melkoista räkämälliä (MIG?) jota ei ole viitsitty pahemmin korjata. Vinyylipainojen sisällä rahisee. Painot ovat pitäneet kutinsa aika hyvin. Pohjeteline ajaa asiansa myös. Mielestäni liian kallis laatuun ja suunnitteluvirheisiin nähden.

Kirjoittaja: 10.05.2015

Kohtuullinen hinta,hyvin monipuolinen tuote

Kirjoittaja: 05.05.2015

todella hyvä paketti

Kirjoittaja: 22.04.2015

Sopii kotikäyttöön! Edullinen hinta

Kirjoittaja: 22.04.2015

Sopii kotikäyttöön! Edullinen hinta

Kirjoittaja: 20.04.2015

hyvä harjoitus paketti aloittelijalle

Kirjoittaja: 17.04.2015

kohtuullinen treeni asema. monipuolinen harjoittelu mahdollinen, mutta rakenne vähän heppoinen. edullinen hinta.

Kirjoittaja: 17.04.2015

Monipuolinen ja kompakti treeniasema, sisältäen riittävän määrän painoja kotiharjoitteluun. Vakaa ja tukeva isommallakin painomäärällä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Oikein riittävä kotikäyttöön, hinta-laatu suhde hyvä ja oli helppo kasata.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Riittävä sarja normaalille koti treenaajalle. Hiukan kapea ja matala penkki, muuten ok

Kirjoittaja: 15.04.2015

Riittävä sarja normaalille koti treenaajalle. Hiukan kapea ja matala penkki, muuten ok

Kirjoittaja: 15.04.2015

Toimii kotikäytössä hyvin peruskäyttäjälle. Ja painoja hieman lisäämällä täyttää hieman vaativammankin treenaajan tarpeet.

Kirjoittaja: 15.04.2015

täydellinen setti tällä pärjää pitkälle et tarvitse muita laitteita.Kumiset jalat suojaavat lattiaa.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Monipuolinen ja erittäin kestävä

Kirjoittaja: 15.04.2015

Monipuolinen ja tasapuolisesti kaikkia lihaksia harjoittava asema! Levyt voisivat olla rautaa, mutta kaikkea ei saa mitä haluaa

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä ja monipuolinen treeniasema, kestävä, ei huoju ja notku

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvin toimiva laitos kotisalille.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan ok.hintalaatusuhde kohallaan.

Kirjoittaja: 15.04.2015

On mahtava hinta ja kokonaisuus. Järkevä sijoitus.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hinta ja laatu suhde erinomainen. Hyvä treenisetti kotia jos ei oo salille aikaa lähtee joka päivä. Pystyy aika monipuolisesti treenaamaan eri lihasryhmiä ku käyttää vähän mielikuvitusta.

Kirjoittaja: 29.10.2014

Hintalaatusuhde kohdallaan. Penkki oli helppo kasata. Pultit ja mutterit oli jopa eriteltyinä pahvilevyissä johon koot oli merkitty. Hyvät ja yksityiskohtaiset kasausohjeet mukana. Mulla ainakin reiätkin oli just eikä melkein. Käytössä yllättävän jämäkän oloinen noinkin kapeaksi penkiksi. Z-tangon pidike tosiaan ei istu tangolle,mutta eiköhän siitäkin pikku virittämisellä hyvä tule. Painot ja tangot kans ihan laadukkaan oloisia. Tuohon ku vielä sais lisälaitteena ylätaljan niin avot.

Kirjoittaja: 01.10.2014

Perustreeneihin ihan sopiva laite. Runko ja tangot on jämäkkää tavaraa, mutta vinyylipainot ei ole kestävyydeltään mitään ikuisia. Vaikka jouduin aikoinaan tekemään reklamaation, koska asema oli saanut aika paljon kolhuja, niin myyjä hoiti reklamaation hienosti.

Kirjoittaja: 15.08.2014

Hintaluokassaan oikein hyvä setti treenaamiseen. Tein perusteellisen tutkimuksen treeniseteistä ja painoista ja Internetin perusteella tämä oli oikea vaihtoehto(Suomesta arvosteluita löyty sangen vähän verrattuna ulkomaihin). Ja sitten omiin kokemuksiin: Tällä setillä pystyy tosiaan treenaamaan monipuolisesti lihaksia eikä oikein huonoa sanottavaa ole. Jo aikaisemmin tiesinkin niin, tuo Scott-tangon pidike ei ole kovin hyvä, mutta itsellä tuo toimii riittävän hyvin.

Kirjoittaja: 25.07.2014

Hyvin käypä setti aloittelevalle kuntoilijalle. Ez-teline tosin huono, ei meinaa millään pysyä kuin suora tanko. Hyvä penkki. Tosiaan painoja eri määrä mitä kuvittelin, mutta huomasin sitten tarkemmin ajateltuna, että itse olin laskenut väärin. Tuotteessahan ei luvattu 100kg levypainoja vaan vinyylinen levypainosetti, joka kokonaisuudessaan painaa 100kg. siis kaikki tangot mukaanlukien. Parit lisäpainot kun ostaa tohon mukaan niin ihan hyvä tulee vaativammallekin käyttäjälle. Suosittelen kaikille. Pientä varaumusta tosin. Kaikki kiinnitysreiät eivät ehkä ole ihan kohdillaan, mutta pienellä tuunamisella kaikki toimii.

Kirjoittaja: 15.07.2014

Hinta laatu suhteestaan hyvä tuote. Vaihdoin isommat rikat ruuveihin mikä esti putkien taipumisen, teippasin kaikki tassut kiinni jotta ne eivät putoaisi liikuteltaessa ja asensin sovitusholkit painotelineisiin jo esti painojen heilumisen. Pientä tuunausta mutta hyvä tuli. Voin suositella kyseistä tuotetta.

Kirjoittaja: 15.07.2014

Ihan ok peruslaite. Hauistanko ei tosiaan pysy telineessään millään konstilla, joten lattia on laitteen ympäriltä kolhuilla. Jotkin osat huonosti tehtyjä ja kierteet menneet muutamasta lukitustapista parin käyttökerran jälkeen. Ja 100kg vinyylipainoja tässä ei tule mukana, vaan kaikki tangot ja muut mukaan lukien ja kasaan laitettuna painoja voi olla juuri tuo 100kg.

Kirjoittaja: 24.03.2014

Edullinen tuote mutta ei oikein edes hintansa väärtti. Laite on huonosti suunniteltu. Scott hauistanko ei tahdo millään pysyä telineessään, meinaa tippua kokoajan. Puolihuolimattomasti hitsattuja osia, joutui pari kertaa tosissaan vääntämään mitä erilaisimmilla työkaluilla että sai pultinreiät edes likimain kohdilleen. Pystypalkkien metalli aivan liian ohutta, pultteja kiristettäessä (jo pienellä vääntömomentilla) pultit painoivat heittämällä ohuita palkkeja kasaan ja pultit upposivat sisäänpäin palkkien pinnan tasoon nähden. Säädettävistä liukupalkeista toinen ei meinannut millään mennä paikoilleen.

Kirjoittaja: 20.02.2014

Tangon pedit ~70cm päästä toisistaan, eli kapea penkki. Tämä olisi hyvä ollut tietää penkkiä tilatessa. Kuva antaa ymmärtää toisin. Toinen miinus tulee ez-tangon telineestä, kun siinä ei tahdo pysyä kuin suora tanko. Muuten käypä penkki! Tuli parissa pahvilaatikossa muttereiksi purettuna, jonka sai ilman ohjeitakin kasaan alle tunnissa.

Kirjoittaja: 04.12.2013

Toimii kotikäytössä hyvin pitkälle ja painoja hieman lisäämällä täyttää hieman vaativammankin treenaajan tarpeet. Suosittelen!

Kirjoittaja: 03.12.2013

Todella tyytyväinen tuotteeseen vaikka paketissa ei ihan kaikkia luvattuja paino kokoja ollutkaan suosittelen lämpimästi

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Monipuolinen treeniasema ja 100kg vinyylinen painosetti

100411-00006-0048
TARJOUS
TÄNÄÄN!
874,95 €
609,95 € Säästä 265,00 €

Alkaen 25.95 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: