Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Voimapenkki Valkoinen
Tuotevideo add
Tuotetiedot add

Asiakkaiden pyynnöstä huippusuosittua painonnostopenkkiä on vihdoinkin saatavilla valkoisena!

Painonnostopenkki säädettävällä telineellä valkoinen on täysin identtinen kuin Punnerruspenkki - erona on ainoastaan väri! Mikäli sinulla löytyy painot jo valmiina kotoa tai haluat valita sinulle sopivan setin niin tämä painonnostopenkki on juuri sinun valinta. Vihdoinkin voit valita penkin, jonka väri sopii sisustukseesi täydellisesti. Voit valita tälle penkille kaveriksi sinulle mieluisan levytankosarjan täältä.

Painonnostopenkin tekniset tiedot:

• Säädettävä tankoteline n. 78cm - 99cm, 5 eri korkeutta
• Penkkiin on integroitu dippikahvat
• Jalkaremmi vatsalihasharjoitteluun
• Taitettava penkki - tilan säästämiseksi
• Maksimikuorma 200kg levypainotelineelle
• Kokonaismitta 125 x 57 x 99 cm
• Pehmusteen mitat: 111 x 25 x 4 cm
• Mitat kokoontaitettuina: L: 54cm, K:133cm, S: 54cm
• Väri: valkoinen

Tämä kokoontaitettava penkki on erinomainen lisä kotiharjoitteluun. Treenamisen jälkeen voit taitaa penkin ja varastoida pieneen tilaan. Säädettävien telineiden avulla saat tangon ja painot oikealle korkeudelle ja pystyt harjoittelemaan halutun harjoituksen oikeaoppisesti sekä turvallisesti. Kaiken lisäksi penkki sisältää dippikahvat ja jalkaremmin vatsalihasharjoittelua varten eli penkillä myös monipuolistat harjoitteluasi!

Käytännöllinen ja monitoiminen: voimapenkki

Voimapenkki on vakiovaruste jokaisella kuntosalilla ja melkein jokaisella kotisalilla. Kalteva penkki on nyt vakiona jokaisella kuntosalilla ja melkein jokaisessa kodin kunto-alueella. Se tekee harjoittelustasi mukavampaa ja monipuolisempaa, lisäksi saat oivan taukopaikan sarjojen välissä. Klassisella voimapenkillä on merkittävä rooli niin käsipaino- kuin levytankoharjoittelussa. Voimapenkkiä voidaan pitää monitoimilaiteena, sillä harjoittelumahdollisuudet ovat niin monipuoliset.

Henkilökohtaiset asetukset - näin mukautat voimapenkin harjoituksiisi

Voimapenkki voidaan säätää yksilöllisesti sekä selkänojan että istuimen suhteen. Tämä tarkoittaa, että voit treenata istualtaan ja makuultan sekä erilaisissa kulmissa näiden välillä. Näin voit kohdistaa harjoitukset eri lihasryhmille tehokkaammin.

Milaisia harjoituksia voimapenkillä voidaan tehdä?

Voimapenkillä tehtävät harjoitukset ovat todella monipuolisia. Voimapenkki sopii mm. seuraaviin harjoituksiin:

  • Penkkipunnerrus
  • Hauikset
  • Ojentajat

Harjoittelumahdollisuudet lisääntyvät, kun voimapenkki integroidaan monitoimilaitteeseen. Voimapekit ovat suosittuja vipunostoissa, rintapunnerruksissa ja hauiskäännöissä. Voimapenkillä yksilökliset tarpeet voidaan huomioida erittäin hyvin, koska harjoituslaite mukautuu harjoittelun mukaan. Treenistäsi tulee siis entistä tehokkaampaa!

Yleskatsaus voimapenkin etuihin

Jotkut voivat ihmitella, miksi tavallinen penkki tai sohva ei käy treenivälineeksi kotikuntosalilla. Tavallinen penkki on todella kömpelö voimapekkiin verrattuna. Voimapenkki on helposti liikuteltavissa pyöien avulla ja se tarjoaa perustan monille yksilöllisille harjoitusliikkeille. Kallistamalla voimapenkin selkänojaa hieman ylöspäin voit harjoitella rinnan eri alueita tehokkaasti. Paremi vaihtoehto liukkaaseen sohvaan verrattuna. Vipunostoja varten taivutat selkänojan vain 90 ° kulmaan ja saat turvallisen harjoitusasennon. Voimapenkki voi näyttää yksinkertaiselta, mutta se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia treeneihisi.

Klassiset lisävarusteet voimapenkkiin

Voit maustaa voimapenkillä harjoittelua erilaisilla lisävarusteilla tai harjoitella kehonpainolla. Erityisen suosittuja lisävarusteita ovat käsipainot ja levypainot. Lattian suojaamikseksi kannattaa valita suojamatto, sillä tippuessaa käsipainot aiheuttavat melko suuren voiman pienelle alueelle. Voimapenkki ei välttämättä ole tilaa säästävin elementti kotisalilla, mutta se tarjoaa ihanteellisen lähtökohdan monipuoliseen harjoitteluun.

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 25.02.2020

Oli kapeampi kuin odotettu joten pitää olla varovainen kun laittaa painot tankoon että ei tippuu jalalle. Penkin säätöreijät oli vähän vinosti porattu pari paikassa. Muuten hyvä penkki.

Kirjoittaja: 23.04.2019

Kasaaminen melko hekppoa ja nopeaa. Vakaa penkki kotikäyttöön. Olen erittäin tyytyväinen.

Kirjoittaja: 23.04.2019

Erittäin hyvä painopenkki, rakennettu muutamassa minuutissa. Voit lastata paljon painoa, koska penkki on erittäin vakaa. 5.5 tähteä, hyvä tuote!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimapenkki Valkoinen

100118-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
184,73 €
146,00 € Säästä 38,74 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: