Kuminen painosetti 100kg
Kuminen painosetti 100kg
Kuminen painosetti 100kg
Kuminen painosetti 100kg
Kuminen painosetti 100kg
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Kuminen ja lattiaystävällinen levypaino- ja tankosetti tarjoaa kaiken mitä treeniltä tarvitset. Nämä kumipäällystetyt painolevyt estävät naarmujen syntymisen lattioillesi kun lasket painot lattialle. Lisäksi setti sisältää kaiken, mitä tarvitset hyvää kotitreenaamista varten. Setin mukana tulee 170 cm pituinen tanko, joka sopii todella moniin erilaisiin treeneihin. Sen lisäksi mukaan tulee myös kaksi lyhyttä käsipainotankoa, ja paljon painolevyjä saadaksesi juuri itsellesi sopivan vastuksen. Painolevyt tulevat 1,25kg-15kg painoisina. Levyjä voidaan käyttää kaikissa tangoissa ja ne tarjoavat monia erilaisia treenivariaatioita. Painoja voidaan vaihdella oman kehittymisen mukaan. Huomioithan, että itsessään tangotkin painavat jo tietyn verran. Myös levypainoja voidaan käyttää ilman tankoja. Mukana tulee kuusi kierrelukitinta jotka mahdollistavat helpon ja turvallisen käytön.

Treenaminen kumipäällystetyillä levypainoilla

On olemassa lukemattomia eri mahdollisuuksia treenivariaatioihin, riippuen omasta päämäärästäsi ja tarpeistasi.  Alussa sinun kannattaa keskittyä lähinnä tekniikkaan ja sen kehittämiseen. Kun saat tekniikan oikeaksi, voit alkaa lisäämään painoja pikku hiljaa.

Voimaharjoitteluun on olemassa useita erilaisia treenejä eri vaikeustasoilla. Jotkin harjoitteet ovat yleispäteviä, kun taas toiset keskittyvät tiettyihin kehon osiin. Suosittelemme aloittamaan helpommista, yleisistä harjoitteita. Hyvä, yleinen ja helppo harjoite on kyykyt. Tämä harjoitus vaatii hiukan harjoittelua tekiikan osalta, mutta se tarjoaa todella hyvän treenin selälle ja jaloille. Suosittelemme, että aloittelijat tekevät kyykkyharjoitteen ainoastaan tangon avustuksella.

Tätä kumipinnoitettua settiä voidaan käyttää useisiin erilaisiin kyykkytyyppeihin, sekä useisiin moniin alavartalon harjoitteisiin. Minkä tahansa harjoittelun päädytkään valitsemaan, on olemassa tiettyjä perussääntöjä joita kuuluu noudattaa. Yksi näistä on se, että muista käyttää syviä vatsalihaksiasi pitääksesi selkäsi ryhdissä. Älä kuitenkaan käytä valtavaa voimaa jännittäessä lihaksia, jännitä kevyesti ja rauhallisesti, vähän samaan tapaan kuin yskiessäsi jännität lihaksiasi.

Etukyykyt ovat hyvä harjoitus aloittelijalle (voit pitää selkäsi takana penkkiä apuna käyttäen). Pidä painolevyä rintakehääsi vasten. Pidä jalkasi hiukan leveämmällä kuin lantiosi, varpaat hiukan ulospäin käännettynä. Tee samaa liikettä kuin olisit istumassa tuolille, muista suora selkä ja hyvä ryhti! Kun takamuksesi koskettaa penkin reunaa, nouse ylös. Tarkkaile polviasi; polvesi ja varpaasi pitäisi olla osoitettuna samaan suuntaan kokoajan. Jos polvesi ovat sisäänpäin, käännä ne takaisin ulospäin.

Paketti sisältää:

• 6 x Levypaino 1,25 kg
• 6 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Levypaino 5 kg
• 2 x Levypaino 10 kg
• 2 x Levypaino 15 kg
• 1 x Suora tanko 170 cm
• 2 x Tanko 35 cm 2,5 kg
• 8 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kumiset levypainot
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000097

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 15.04.2015

100kg setti kumisilla painoilla ja hintakaan ei paha. Kumipainot jättävät jälkiä lattiaan.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuminen painosetti 100kg

100097-00008-0048
TARJOUS
TÄNÄÄN!
659,88 €
419,73 € Säästä 240,15 €

Alkaen 18.95 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16