Täydellinen vinyyli Tri Grip painosetti 100kg

100257-00007-0048

-35.2€

174,75 €

Normaalisti:209,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 19.89€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Paras hinta-laatusuhde! Kilohinta vain: 1,49 €/kg!

Täydellinen vinyyli Tri Grip painosetti sisältää kaiken tarpeellisen koko kehon treenaamiseen kotona. Painosetti sisältää pitkän levytangon, hauistangon, käsipainotangot sekä useita eri kokoisia levypainoja, joista löytyy kätevät otekahvat. Tämän painosetin avulla voit valita mieluisan tangon, päättää itse painot ja treenata! Vinyyli Tri Grip levypainoista löytyy kätevät otekahvat, jotka helpottavat levypainojen siirtämistä. Otekahvat mahdollista myös levypainojen käyttämisen itse treenivälineenä.

Vapaiden painojen avulla voit suorittaa tehokkaita moninivel-liikkeitä, joiden avulla treenaat useita lihaksia yhden liikkeen avulla.

Tällä paketilla voit suorittaa esim. seuraavat liikkeet:

Suora tanko 170cm: Penkkipunnerrus, jalkakyykky, maastaveto, kulmasoutu, pystypunnerrus, hauiskääntö ja lantionnosto
EZ-tanko 120cm: Hauiskääntö, ojentajapunnerrus, vipunosto ja pystypunnerrus
Käsipainotanko 35cm: Hauiskääntö, ojentajapunnerrus, pystypunnerrus, kulmasoutu ja vipunostot
Vinyyli Tri Grip levypaino: Vipunostot, hauiskääntö, ojentajapunnerrus, kulmasoutu ja pystypunnerrus

Tämän tuotepaketin kaveriksi sopivat hyvin punnerruspenkki, monitoimipenkki, kyykkytelineet, hauispenkki sekä suojamatto.

Pakkaus sisältää:

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 4 x Levypaino 5 kg
• 4 x Levypaino 10 kg
• 1 x EZ-tanko120 cm
• 1 x Suora tanko 170 cm
• 2 x Tanko 35 cm
• 8 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Erittäin tukeva ja hyvin rakennettu
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000257 

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Täydellinen vinyyli Tri Grip painosetti 100kg) :
(5/5

Oikein tyytyväinen setiin, tangot laadukkaita ja sopivan paksuisia. Levypainot sopivat myös vapaamuotoiseen crossfit-treenaukseen.

Toimitukseen sen sijaan kannattaa kiinnittää tilausvaiheessa huomiota! Etusivulla paljon mainostettu 'toimitus kotiovelle' vähän tökkii mutta se lienee toimitusfirman heiniä? Tilasin tämän setin yhdessä penkkipunnerruspenkin kanssa, toimitus tuli monessa paketissa ja monena päivänä. Ongelmana tuossa kotiovelle toimituksessa on se, että se tehdään vain klo 8-16 välillä. Jos et ole kotona, paketti päätyy postiin. Minulla osa paketeista tuli suoraan postiin, osaa yritettiin toimittaa jakeluauton toimesta kotiin. Kun en ollut kotona, paketit menivät siis takaisin postiin. Soitin asiakaspalveluun, jossa todettiin että näin se nyt vaan on. Ystävällisesti yritti kyllä ehdotella että soittaa postiin/kuriirille että yrittää toimittaa uudelleen. Kun totesin että en edelleenkään ole kotona klo 8-16 välillä, ei auttanut muu kuin hakea isot paketit itse postista. Lisäksi kuljetusfirma sekoili pakettien kanssa muutamaan otteeseen johtuen siitä että osa kokonaistoimituksesta tuli postiin, osaa yritettiin tuoda kotiin.

Eli ehdottaisin toimittajalle, että tekee kuljetusfirman kanssa sellaisen sopimuksen, että kuski soittaisi ostajalle, milloin hänelle sopii toimitus, tai edes että milloin yrittää toimittaa pakettia, mihin kellonaikaan. Voisi olettaa että kaikille osapuolille on helpompaa ja varsinkin edullisempaa saada tavara perille yhdellä yrityksellä. Gorillasportsilta todettiin että jos kuljettaja soittaa ostajalle, sen jälkeen toimitusmaksu on tuplat mitä tilauksen yhteydessä kerrotaan??? En ymmärrä miksi yksi puhelinsoitto tuplaa toimitusmaksun? Kuinka kalliiksi tulee ajella 2-3 kertaa ostajan ovelle tarjoamaan pakettia, kun kukaan ei ole vieläkään kotona?

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Täydellinen vinyyli Tri Grip painosetti 100kg) :
(3/5

Ta ko huvä ja painot on ok lukot sais olla jousitoiminnolla. vähän ärsyttävää pyöritellä koko ajan lukkija auki. Hinta kohdallaan muuten.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Täydellinen vinyyli Tri Grip painosetti 100kg) :
(5/5

Hyvä ja edullinen setti kotitreeneihin. Kiekot saisivat olla kapeammat ja lukot jousilla.