Täydellinen Kuminen painosetti 108kg

100098-00008-0049

-280€

269,95 €

Normaalisti:549,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Täydellinen kuminen painonnostosetti tekee kotona treenaamisesta helppoa. Tästä pakkauksesta löydät monia vaihtoehtoja molemmista, sekä painolevyistä että tankotyypeistä. Tangot ovat suora tanko, EZ-tanko sekä käsipainotangot. Nämä jo yksistään tarjoavat paljon mahdollisuuksia. Kun tähän vielä lisäät kaikki mukana tulevat painolevyt aina 1,25kg:sta 15kiloon, et tarvitse oikeastaan mitään muuta treenataksesi tehokkaasti kotona.

Tämän setin hyvä puoli – joka löytyy myös monesta muusta setistämme – on se, että painolevyt ovat kumipäällysteisiä. Ne estävät sinua naarmuttamasta lattiaasi. Tangot itsessään painavat jo jonkin verran, joka on hyödyllistä muun muassa aloittelijoille; voit treenata käyttäen pelkkää tankoa oikean tekniikan oppimiseksi. Voit myös käyttää painolevyjä ilman tankoa, tarpeen mukaan. Paketissa tulee mukana myös 8 kierrelukkoa, jotka tekevät treenamisesta helppoa ja turvallista. 

 

Treenaaminen kumisella 108kg painosetillä

Harrastit sitten voimatreenaamista tai olet aloittelija, tämä setti sopii kaikille. Koska mukana tulee niin monia erilaisia painolevyjä että erilaisia tankoja, treenimahdollisuudet ovat laajat. Aloittelijoille suosittelemme rauhallista alkua. Kun alat tuntemaan olosi turvallisemmaksi ja vahvemmaksi, voit lisätä painoja.

Eri tankoja voidaan käyttää myös eri lihasryhmien kehittämiseen. Voit myös treenata samoja lihaksia eri harjoitteilla. Esimerkiksi ojentajien treenaamiseen sinulla on useita eri vaihtoehtoja. EZ-tankoa voidaan käyttää molemmilla otteilla, sekä kämmenselkä ylös- että alaspäin. Voit myös käyttää käsipainotankoja hauiskääntöihin jne.

EZ-tangon hyötyjä ei voi liikaa korostaa. Tämä tanko tarjoaa paremman, ergonomisen otteen. Ranteesi ei siis joudu niin kovan paineen alle, kuin mitä suoralla tangolla. Tätä tankoa voidaan myös käyttää ojentajaharjoitteisiin tai nostaa painoja rasittamatta rannetta liikaa. Vastaavasti suoralla tangolla on hyvä tehdä kyykkyjä tai deadliftejä (huomio tangon oma paino)

Kahta käsipainotankoa voidaan käyttää painojen kanssa juuri niin kuin haluat. Kevyiden painojen kanssa on hyvä treenata kiinnittäjälihaksia. Käsipainot ovat loistavat mm. hartiapressiin (voit käyttää pelkästään myös pitkää tankoa, mutta käsipainot ovat haastavampia pienille lihaksille). Jos haluat laajentaa mahdollisuuksia vielä entisestään, voit ostaa esimerkiksi painonnostopenkin ja lisäpainoja verkkokaupastamme.

Paketti sisältää:

• 6 x Levypaino 1,25 kg
• 6 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Levypaino 5 kg
• 2 x Levypaino 10 kg
• 2 x Levypaino 15 kg
• 1 x EZ-tanko 120 cm 8 kg
• 1 x Suora tanko 170 cm 10 kg
• 2 x Tanko 35 cm 2,5 kg
• 8 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kumiset levypainot
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000098

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Täydellinen Kuminen painosetti 108kg) :
(4/5

Ostoperuste oli että että painojen pitää olla hiljaiset ja eivät hajoa, sain kolisteltua ikivanhan vinyylipainosetin rikki niin päätin kokeilla näitä. Haju on kova kuten kuvauksessa jo varoitettiin, mutta painoja säilytän muutenkin tuulikaapissa niin ei ole ongelma.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Täydellinen Kuminen painosetti 108kg) :
(4/5

Toimiva setti kotikäyttöön. Kumin haju voi jotakin häiritä. Aloittelijalle hyvät määrät painoja.