Treenimatto 8 palaa musta
Treenimatto 8 palaa musta
Treenimatto 8 palaa musta
Treenimatto 8 palaa musta
Tuotetiedot add

Treenimatto 8 palaa musta

Saadaksesi hyvän treenin aikaiseksi tarvitset tilat ja alustan, joissa on mukava olla. Et voi kieltää sitä, etteikö hyvä treenimatto olisi sellainen, joka helpottaa tasapainotusta ja vakautta kun treenaat. Gorilla Sportsin treenimatot ovat loistava pohja heille, jotka haluavat harrastaa joogaa, pilatesta, voimaharjoittelua tai muita aerobisia lajeja. Sen lisäksi, että tämä matto suojaa lattiaasi, se ei myöskään kulu eikä siihen tule rumia jälkiä. Yhdessä pakkauksessa saat useamman maton, joita voit joko käyttää yhdessä tai erikseen. Jokainen matto on kooltaan 60cm*60cm. Tämä antaa sinulle joustavat mahdollisuudet käyttää alustaa ja voit vaikka ostaa useamman setin, jos haluat vielä suuremman tilan treenaamiseen.

Treenimatto kotitreenausta varten

Alustan ei tulisi missään nimessä olla treenisi jarruttaja. Oikeanlaisen maton löytyminen parantaa treeniäsi. Gorilla Sportsin treenimatot ovat valmistettu yhtenäisestä materiaalista ja ne sopivat lattialle loistavasti. Matot on suunniteltu helpottamaan treenaamistasi ja joustamaan sen mukaisesti, sen mukaan mitä milloinkin tarvitset.

Mattoja voidaan käyttää mihin tahansa treenaamiseen, vain mielikuvituksesi on rajana. Nämä matot on helppo säilyttää kotona tai toimistolla tai ihan missä tahansa.

Jos teet töitä toimistossa istut työpäivän työpöytäsi äärellän Näin ollen kehosi tarvitsee liikuntaa ja venyttelyä, jotta saat sen pysymään vireänä. Kun alat treenaamaan, on tärkeää, että teet sen oikeanlaisella alustalla. Näin ollen et hajota paikkojasi ja saat pidettyä tasapainon. Mattoja voidaan käyttää kodin lisäksi vaikka toimistolla, jos sinun on siellä helpompi muistaa venytellä. Joogatessa on erittäin tärkeää, että voit keskittyä itse hiljaisuuteen ja venyttelyyn etkä siihen, että pysyykö kehosi tasapainossa.

Tykkäätkö haastaa itseäsi kohottamalla pulssin ja tekemällä aerobisia liikkeitä? Kun sinulla on Gorilla Sportsin treenimatto kotona, voit tehdä treenit sen enempiä miettimättä. Jos mattosi on huono, nivelet ja jänteet saavat turhaa rasitusta treenissä.

HUOM!

Tämä treenimatto ei ole yhteensopiva tuotteen Suojamatto ( 18-palaa ) kanssa. Tuotteet ovat hieman eri mitoituksella.

Tekniset tiedot

  • Treenimatto koostuu 8 palasta
  • Suojaa tehokkaasti lattiaa ja on helppo puhdistaa
  • Valmistettu korkealaatuisesta ja ihoystävällisestä EVA-vaahdosta
  • Estää tärinät 200kg asti
  • Pituus hampailla: 60 cm
  • Pituus ilman hampaita: 56 cm
  • Paksuus / paksuus: 1,2 cm
  • Ei suositella asennettavaksi lattialle, jossa on lattialämmitys

Tuotearvostelut

3.4 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä5 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 19.02.2022

Tuote sinänsä laadukas. Ei vaan ole liitoksen ja paksuuden osalta yhteensopiva vuotta aiemmin ostetun samoilla tuotenumeroilla olevien kanssa. Vaihdosta/palautuksesta on nyt keskusteltu 5 päivän välein tulevilla sähköposteilla.

Kirjoittaja: 23.06.2021

Rahoille vastinetta.

Kirjoittaja: 23.06.2021

Valitettavasti matot käsitellään jollain aineella valmistusvaiheessa joka haisee jonkin verran ja tekee paloista liukkaat. Tämä toivottavasti menee ohi ajan kanssa. Muuten hyvä tuote!

Kirjoittaja: 08.05.2019

Tilasin 2,5 viikkoa sitten, ei ole vieläkään perillä, joten ei voi olla tyytyväinen.

Kirjoittaja: 05.10.2016

Matto on samanlaista materiaalia kuin on käytetty useiden lasten sisähuvipuistojen lattian pehmusteena. Palat ovat sopivan paksuja ja pito on hyvä salikengät jalassa. Painamia jää herkästi, mutta itseä ei haittaa tämä lainkaan. Näillä saa todella edullisesti isonkin alueen peittoon ja on varmasti parempaa kuin Bilteman ja muiden vastaavien autotallimatot tms.

Kirjoittaja: 21.03.2016

Hyvä suoja lattialle, tällä saa peitettyä jo ihan reilun alueen lattiasta. Tästä irtoaa jotain, mikä teki parkettilattian todella liukkaaksi.

Kirjoittaja: 23.04.2015

ihan ok, edullinen suoja! painautumia tahtoo jäädä!!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Erittäin edullinen vaihtoehto kotiin lattiansuojaksi, ei tarvi pelätä jos hieman kolauttaa painoja lattiaan. Hitusen liian helposti painaumia jää suojaan, muuten hyvät. Helppo koota ja muokata.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä suoja lattialle. Muutamalla palalla vaikka mave paikaksi

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Treenimatto 8 palaa musta

100616-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
70,53 €
39,95 € Säästä 30,58 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16