Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi
Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi
Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi
Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi
Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi
Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi
Tuotetiedot add

Suojamatto (18 palaa) ruohokuosi

Tukeva suojamatto on kuntosaliharjoittelun perusta. Suojamatto on loistava sinulle, joka harrastat lajeja lattiaa vasten. Hyvällä matolla mahdollisuutesi ovat rajattomat ja voit käyttää sitä missä haluat; kotona, toimistolla, kuntosalilla, jumppatunnilla.. Kova alusta ei ole koskaan hyvä selälle ja jaloille, varsinkaan, kun harrastat esimerkiksi pilatesta tai joogaa. On tärkeää, että sinulla on kaikki tarpeellinen tuki ympärilläsi ennen kuin alat treenaamaan. Maton käyttäminen helpottaa myös muiden harjoitusten tekemistä, esimerkiksi jos tykkäät hyppiä narulla. Tässä pakkauksessa on Gorilla Sportsin suojamaton palasia 6 kappaletta, joita voit käyttää joko erikseen, tai yhdessä. Voit asettaa ne juuri siihen muotoon mikä on sinulle sopiva.

Treenaa kotona hyvän pohjan päällä

Kotitreenaaminen on sekä hauskaa, että tehokasta. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa erikseen kuntosalikortista, kun sinulla on oikeat välineet jo kotona. Oikeat valinnat ovat todella tärkeitä kun alat treenaamaan, jotta treenisi olisi tarpeeksi tehokasta ja toimivaa. Tähän myös vaikuttaa sinun omat päämääräsi. Kunnon matto suojaa selkääsi, tukee sinua, auttaa tasapainossa ja tekee treenaamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Tämä asia pätee mihin tahansa harjoitteluun mitä teet, oli se sitten joogaamista, pilatesta tai voimaharjoittelua.

Hyvään harjoitusohjelmaan kuuluu myös hyvä venyttely sekä ennen, että jälkeen treenin. Tähänkin tarvitset kunnon alustan. Gorilla Sportsin suojamatot sopivat sekä venyttelyyn että itse treenaamiseen. Se on tasapintainen, pysyy hyvin lattiaa vasten joten et riskeeraa itseäsi seisoessasi sen päällä tai kun teet tasapainoa vaativia harjoituksia. Tällä tavoin teet treenaamisestasi turvallisempaa.

Joudutko tekemään pitkiä päiviä toimistolla? Kehosi vaatii vastapainoksi syvien lihasten treenaamista, venyttelyä ja liikkumista. Tästä voi tehdä helppoa hankkimalla suojamatot, jotka on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Jos olet aktiivisempaa tyyppiä ja tykkäät haastaa kehoasi, kannattaa hankkia nämä Gorilla Sportsin suojamatot. Mahdollisuudet ovat lukemattomat ja voit ostaa näitä niin monta settiä kuin haluat, niin isolle alueelle kuin toivot. Tee treenistäsi vaivatonta!

HUOM!

Tämä suojamatto ei ole yhteensopiva tuotteen Treenimatto 8 palaa kanssa. Tuotteet ovat hieman eri mitoituksella.

Ei suositella asennettavaksi lattialle, jossa on lattialämmitys mahdollisen värimuutoksen takia.

Tekniset tiedot:

  • Suojamatto koostuu 18 ( 6 neliötä + 12 reunapalaa ) palasta
  • Suojaa tehokkaasti lattiaa ja on helppo puhdistaa
  • Yhden palan pituus hammastuksella: 60 cm
  • Yhden palan pituus ilman hammastusta: 56 cm
  • Yhden palan pituus reunapalan kanssa: 62 cm
  • Paksuus: 1,2 cm
  • Kokonaispinta-ala n. 2,16m2
  • Materiaali: Korkealaatuinen ja ihoystävällinen EVA-vaahto
  • Vaimentaa tärinää 200kg asti

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Suojamatto (6+12 palaa) ruohokuosi

100615-00034-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
44,95 €
34,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16