Treenimatto 8 palaa harmaa
Treenimatto 8 palaa harmaa
Treenimatto 8 palaa harmaa
Treenimatto 8 palaa harmaa
Treenimatto 8 palaa harmaa
Treenimatto 8 palaa harmaa
Tuotetiedot add

Saadaksesi hyvän treenin aikaiseksi tarvitset tilat ja alustan, joissa on mukava olla. Et voi kieltää sitä, etteikö hyvä treenimatto olisi sellainen, joka helpottaa tasapainotusta ja vakautta kun treenaat. Gorilla Sportsin treenimatot ovat loistava pohja heille, jotka haluavat harrastaa joogaa, pilatesta, voimaharjoittelua tai muita aerobisia lajeja. Sen lisäksi, että tämä matto suojaa lattiaasi, se ei myöskään kulu eikä siihen tule rumia jälkiä. Yhdessä pakkauksessa saat useamman maton, joita voit joko käyttää yhdessä tai erikseen. Jokainen matto on kooltaan 60cm*60cm. Tämä antaa sinulle joustavat mahdollisuudet käyttää alustaa ja voit vaikka ostaa useamman setin, jos haluat vielä suuremman tilan treenaamiseen.

Treenimatto kotitreenausta varten

Alustan ei tulisi missään nimessä olla treenisi jarruttaja. Oikeanlaisen maton löytyminen parantaa treeniäsi. Gorilla Sportsin treenimatot ovat valmistettu yhtenäisestä materiaalista ja ne sopivat lattialle loistavasti. Matot on suunniteltu helpottamaan treenaamistasi ja joustamaan sen mukaisesti, sen mukaan mitä milloinkin tarvitset.

Mattoja voidaan käyttää mihin tahansa treenaamiseen, vain mielikuvituksesi on rajana. Nämä matot on helppo säilyttää kotona tai toimistolla tai ihan missä tahansa.

Jos teet töitä toimistossa istut työpäivän työpöytäsi äärellän Näin ollen kehosi tarvitsee liikuntaa ja venyttelyä, jotta saat sen pysymään vireänä. Kun alat treenaamaan, on tärkeää, että teet sen oikeanlaisella alustalla. Näin ollen et hajota paikkojasi ja saat pidettyä tasapainon. Mattoja voidaan käyttää kodin lisäksi vaikka toimistolla, jos sinun on siellä helpompi muistaa venytellä. Joogatessa on erittäin tärkeää, että voit keskittyä itse hiljaisuuteen ja venyttelyyn etkä siihen, että pysyykö kehosi tasapainossa.

Tykkäätkö haastaa itseäsi kohottamalla pulssin ja tekemällä aerobisia liikkeitä? Kun sinulla on Gorilla Sportsin treenimatto kotona, voit tehdä treenit sen enempiä miettimättä. Jos mattosi on huono, nivelet ja jänteet saavat turhaa rasitusta treenissä.

HUOM!

Tämä treenimatto ei ole yhteensopiva tuotteen Suojamatto ( 18-palaa ) kanssa. Tuotteet ovat hieman eri mitoituksella.

Tekniset tiedot

 • Treenimatto koostuu 8 palasta
 • Suojaa tehokkaasti lattiaa ja on helppo puhdistaa
 • Materiaali: vaahtomuovi
 • Yksi pala: 60cm x 60cm
 • Mitat(katso kuva):
  A: 60cm
  B: 56,5cm
  C: 60cm
  D: 1cm
  E: 64,5cm
  Q: 2,25cm
  G: 4cm
  H: 1cm
 • Ei suositella asennettavaksi lattialle, jossa on lattialämmitys

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 25.04.2019

Toimii niin, kuin pitääkin. Käytössä on jo monta sarjaa tätä mattoa. Todella tyytyväinen!

Kirjoittaja: 25.04.2019

Käytän suojamattoja autotalliini tehdyssä kuntosalissa. Matot ovat tukevia, mutta riittävän pehmeitä liikkeisiin, joita teet makaamalla maassa. Sahalaidat reunoissa pitävät maton paikallaan, joka on tärkeää esimerkiksi laatikkohypyissä. Mattojen väri on sama, kuin kuvissa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Treenimatto 8 palaa harmaa

100616-00033-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
52,74 €
49,85 € Säästä 2,89 €

Alkaen 8 €/kk

Toimitusaika 10-15pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16