Suojamatto ( 18-palaa ) musta

100615-00019-0001

-6.67€

33,28 €

Normaalisti:39,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tukeva suojamatto on kuntosaliharjoittelun perusta. Suojamatto on loistava sinulle, joka harrastat lajeja lattiaa vasten. Hyvällä matolla mahdollisuutesi ovat rajattomat ja voit käyttää sitä missä haluat; kotona, toimistolla, kuntosalilla, jumppatunnilla.. Kova alusta ei ole koskaan hyvä selälle ja jaloille, varsinkaan, kun harrastat esimerkiksi pilatesta tai joogaa. On tärkeää, että sinulla on kaikki tarpeellinen tuki ympärilläsi ennen kuin alat treenaamaan. Maton käyttäminen helpottaa myös muiden harjoitusten tekemistä, esimerkiksi jos tykkäät hyppiä narulla. Tässä pakkauksessa on Gorilla Sportsin suojamaton palasia 6 kappaletta, joita voit käyttää joko erikseen, tai yhdessä. Voit asettaa ne juuri siihen muotoon mikä on sinulle sopiva.

Treenaa kotona hyvän pohjan päällä

Kotitreenaaminen on sekä hauskaa, että tehokasta. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa erikseen kuntosalikortista, kun sinulla on oikeat välineet jo kotona. Oikeat valinnat ovat todella tärkeitä kun alat treenaamaan, jotta treenisi olisi tarpeeksi tehokasta ja toimivaa. Tähän myös vaikuttaa sinun omat päämääräsi. Kunnon matto suojaa selkääsi, tukee sinua, auttaa tasapainossa ja tekee treenaamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Tämä asia pätee mihin tahansa harjoitteluun mitä teet, oli se sitten joogaamista, pilatesta tai voimaharjoittelua.

Hyvään harjoitusohjelmaan kuuluu myös hyvä venyttely sekä ennen, että jälkeen treenin. Tähänkin tarvitset kunnon alustan. Gorilla Sportsin suojamatot sopivat sekä venyttelyyn että itse treenaamiseen. Se on tasapintainen, pysyy hyvin lattiaa vasten joten et riskeeraa itseäsi seisoessasi sen päällä tai kun teet tasapainoa vaativia harjoituksia. Tällä tavoin teet treenaamisestasi turvallisempaa.

Joudutko tekemään pitkiä päiviä toimistolla? Kehosi vaatii vastapainoksi syvien lihasten treenaamista, venyttelyä ja liikkumista. Tästä voi tehdä helppoa hankkimalla suojamatot, jotka on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Jos olet aktiivisempaa tyyppiä ja tykkäät haastaa kehoasi, kannattaa hankkia nämä Gorilla Sportsin suojamatot. Mahdollisuudet ovat lukemattomat ja voit ostaa näitä niin monta settiä kuin haluat, niin isolle alueelle kuin toivot. Tee treenistäsi vaivatonta!

HUOM! Tämä suojamatto ei ole yhteensopiva tuotteen Treenimatto 8 palaa kanssa. Tuotteet ovat hieman eri mitoituksella.

Tekniset tiedot:

  • Suojamatto koostuu 18 ( 6 neliötä + 12 reunapalaa ) palasta
  • Suojaa tehokkaasti lattiaa ja on helppo puhdistaa
  • 61cm x 61cm
  • Paksuus: 1,2cm
  • Kokonaispinta-ala n. 2,34m2
  • Materiaali: vaahtomuovi

  • Ei suositella asennettavaksi lattialle, jossa on lattialämmitys

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.24.04.2019 (Suojamatto ( 18-palaa ) musta) :
(5/5

Hyvä tuote, matot eivät ole liian pehmeitä ja niiden laittamisessa ei mene kauaa. Matot tekee tehtävänsä. Minun olisi tarkoitus tilata pian enemmän näitä.

Kirjoittaja Pvm.24.04.2019 (Suojamatto ( 18-palaa ) musta) :
(2/5

Halusin kuntosalilleni kohtuullisen pinnan, joten ostin matot. Matot ovat laitteiden alla hyviä, mutta ne eivät kuitenkaan pidä yhtä hyvin, kuin normaali laminaattilattia. Tämän takia annan vain 2 pistettä.

Kirjoittaja Pvm.20.03.2019 (Suojamatto ( 18-palaa ) musta) :
(5/5

Loisto hankinta! Riittävän paksu, helppo ja yllättävän nopea kasata tarvittava koko, pysyy hyvin paikoillaan. Käytän mattoa sekä spinningpyörän alla (maton ansiosta pyörää on helppo siirtää) että punttitreenialueella.