Sissy kyykky-selkä-vatsapenkki

100576-00019-0001

-50.01€

99,94 €

Normaalisti:149,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Sissy-penkki on väline tehokkaaseen reisiliikkeeseen, eli sissy-kyykkyyn! Penkki on väriltään musta ja se on viimeistelty tarkasti. Penkki on painaa yhteensä 15 kg ja se on rakenteeltaan tukeva. Penkkiä on voi käyttää alle 130kg painava henkilö. Mikäli tavalliset sissykyykyt tuntuvat helpoilta, voit myös ottaa liikkeeseen mukaan lisäpainoja. Tätä ei kuitenkaan suositella, mikäli olet aloitelija. Penkin mitat ovat 102 cm x 40 cm x 49,5-61 cm ja se viekin vain vähän tilaa. Voit säätää jalkatukea ja tukityynyä, jonka johdosta penkki sopii kaiken kokoisille käyttäjille.

Miten voit harjoitella sissy-kyykkyjä tällä penkillä?

Sissykyykky vaikuttaa ensisijaisesti reisiin, mutta se trenaa hyvin myös sisäisiä vatsalihaksia. Huomaat liikettä tehdessäsi, että ensin aktivoituvat reidet ja tämän jälkeen vatsalihakset. Liike vaatii voimaa, tasapainoa ja tekniikkaa!

Aseta jalat tukevasti laitteeseen ja aseta tukipehmuste polviesi taakse. Liike toteutetaan ensin jalat suorana, josta laskeudutaan alaspäin. Pidä selkä hieman takakenossa kun laskeudut alaspäin. Pysäytä liike noin 90 asteen kulmaan ja nouse ylöspäin rauhallisesti. Kannattaa hioa liikkeen tekniikka kuntoon, jotta saat liikkeestä kaiken irti.

On hyvä huomata, että tässä liikkeessä treenikaverista on paljon apua! Voit tehdä viimeistekin liikkeet alas saakka ja kaveri voi nostaa sinua tarvittaessa ylöspäin. Jos treenaat yksin älä laske viimeisissä toistoissa niin alas kuin alussa ja näin voit tehdä liikkeen loppuun asti.

Tekniset tiedot

  • Säädettävä pituus ja korkeus
  • Paino 15kg
  • Käyttäjän maksipaino 130kg
  • Pehmustetut jalkatuet
  • Laitteen jaloissa kumitassut
  • Väri: Musta

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.09.12.2017 (Sissy kyykky-selkä-vatsapenkki) :
(4/5

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Sissy kyykky-selkä-vatsapenkki) :
(2/5

Osat olivat ruosteessa ja tyyny homeessa. Penkki on aloittelijalle sopiva, liike itsessään on todella kevyt.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Sissy kyykky-selkä-vatsapenkki) :
(4/5

Mukavan pehmeät pehmusteet ja hyvät säätömahdollisuudet. Sopisi saleillekin.

Lataa