Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline
Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline
Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline
Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline
Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline
Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline
Tuotetiedot add

Käsipainot:

Ammattitason kiinteät kumiset käsipainot koossa 2,5-15 kg koviin treeneihin. Ergonominen otekahva ja näyttävä, jämäkkä ulkonäkö sytyttää halun treenaamiseen. Käsipainoissa on valurautayin ja paksu kumikerros. Käsipaino on muodoltaan erittäin käyttäjäystävällinen ja kestävä. Telineen avulla pidät käsipainosi tarkassa ja siistissä järjestyksessä. Otekahvan pituus on 15 cm.

Treenaaminen käsipainoilla

Käsipainojen käyttäminen treenissä antaa sinulle paljon etuja ja mahdollistaa enemmän liikkeitä. Koko kehosi voi saada loistavan treenin, jos valitset oikeat harjoitteet.

Koko kehoa voidaan treenata käsipainojen kanssa. Niillä onnistuvat harjoitteet, jotka normaalisti tekisit painonnostotangon kanssa. Kaikkein viisainta olisi käyttää molempia vuorotellen, näin saat lihaksillesi vaihtelua ja haastetta. Käsipainot ovat silti järkevämpi valinta kuin painonnostotanko. Yksi näistä syistä on se, että molempia puolia kehosta pitäisi treenata yhtä paljon. Esimerkiksi jos teet hauiskääntöjä painonnostotangolla, vahvempi käsi auttaa heikompaa. Mutta jos käytät tässä harjoituksessa käsipainoja, ei heikomman apuna ole ketään. Tällä tavoin saat kehostasi tasapainoisesti vahvan eikä toispuoleisen.

Rintaprässi on liike, jota monet treenaajat tekevät. Siinä usein käytetään painonnostotankoa, mutta sen voi tehdä myös käsipainoilla. Tangolla sinä pystyt tekemään ainoastaan pientä liikettä, koska kätesi ovat kokoajan samassa asennossa nostaessasi tankoa. Käsipainoilla saat tehtyä luonnollisempaa liikettä; ranteesi, kyynärpääsi ja olkapääsi pystyvät liikkumaan niille paremmassa kulmassa. Se saattaa estää vahinkoja joita usein sattuu kun käytetään painonnostotankoa.

Jos treenaat kotona käsipainojen kanssa, voit valita todella monesta erilaisesta harjoituksesta. Esimerkiksi ojentajat, hauiskääntö, rintaprässi, soutuliikkeet, kyykyt… Ja vaikka mitä muita. Kaikki on vain kiinni siitä viitsitkö hankkia itsellesi tietoa liikkeistä ja harjoituksista ja rakentaa niiden ympärille sellaisen treenin, joka sopii sinulle.

Käsipainoteline:

• Kumiset paikat 5 parille käsipainoja
• Käsipainopaikat ovat standardikokoiset, joten teline sopii kaikkille tavallisille käsipainoille
• Sopii käsipainoille joiden kädensijakahvan pituus 130 mm tai enemmän
• Rakennettu suorakulmaisista teräsputkista, 80mm x 40mm
• Tukeva vapaasti seisova rakenne - ei varmasti kaadu
• Kaksi tasoa
• Runko: Hopea / Harmaa
• Käsipainopaikat: Musta

Mitat: 121 cm x 65 cm x 100 cm

Sisältää:

- Teline

- 2 x 2,5 kg

- 2 x 5 kg

- 2 x 10 kg

- 2 x 12,5 kg

- 2 x 15 kg

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Kiinteät Kumiset Käsipainot + Teline

101087-00008-0137
TARJOUS
TÄNÄÄN!
1 376,41 €
1 036,41 € Säästä 340,00 €

Alkaen 40.95 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 15.11.2022
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16