Olympia tanko 218cm x 50mm

100583-00004-0067

-50.01€

129,94 €

Normaalisti:179,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Tuotetiedot

Olympia tanko on hyvin samanlainen kuin muutkin tangot. Olympia tangon mitat ovat aina samat ja niitä täytyy noudattaa. Syy on siinä, että näitä tankoja käytetään maailmanlaajuisesti (myös kilpailuissa) painonnostoon ja voimanostoon. Olympia tangossa on omat pallolaakerit, jotka mahdollistavat painojen kiertämisen omalla tangollaan.

Olympia tanko sopii kaikille! Tätä tankoa voidaan käyttää joko yksin tai erillisten laitteiden tai penkkien kanssa. Koska olympia tanko on melko pitkä, se sopii paremmin harjoitteisiin jotka tehdään yksin ilman penkkiä tai laitteita. Painolevyjä ei tule tämän tangon mukana, vaan ne pitää tilata erikseen. Tilaa sellaisia painolevyjä joiden reiän halkaisija on 51mm. Muista, että tanko itsessään painaa 16kg. Olympiatangon kanssa tulee kaksi lukkoa. Nämä lukot varmistavat, että painolevyt pysyvät paikallaan koko treenin ajan. Nämä lukot ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Treenaaminen olympia tangolla

Tätä tankoa voi käyttää niin aloittelijat kuin kokeneetkin treenaajat. Kaikki on vain kiinni siitä, että tankoa käytetään oikein. On turvallisempaa käyttää tällaista tankoa treenatessa verrattuna muihin. Tämä painonnostotanko sopii voimatreeneihin hyvin. Voit käyttää tangon lisänä esimerkiksi treenipenkkejä.

Tanko sopii yhtälailla kotisalille kuin kuntosalillekin. Se sopii erittäin hyvin koko kehon voimaharjoittelulle. Voit käyttää olympia tankoa esimerkiksi kyykkyihin ja maastavetoihin.

Onko tarkoituksesi nostaa suuria painoja ja olet kokenut treenaaja? Muista, että sinun tulee silti pitää silmällä tekniikkaasi. Kun nostat painoja – tarkasta tekniikkasi aina tasaisin väliajoin. Kaikki ketkä ovat treenanneet ulospäin näkyviä lihaksia, ovat treenanneet myös sisempiä lihaksia.

Olympia tanko tekniset tiedot

  • Enimmäispaino: 270 kg
  • Nettopaino: 19 kg
  • Levypainoille tilaa 39 cm per puoli
  • Sopii kaikkille tavallisille 51 mm halkaisijan levypainoille (esim. Gorillasports levypainot löydät täältä: https://gorillasports.fi/91-50mm-olympia-levypainot)
  • Tangon paksuus nostokohdasta: 28 mm
  • Maksimi oteleveys: 132 cm
  • Laakeroidut painopidikkeet
  • Sisältää 2 jousilukkoa

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.26.04.2019 (Olympia tanko 218cm x 50mm) :
(5/5

Kirjoittaja Pvm.26.04.2019 (Olympia tanko 218cm x 50mm) :
(5/5

Kotikäyttöön loistava levytanko. Pystyy säilyttämään helposti esim. lattialla.

Kirjoittaja Pvm.21.12.2017 (Olympia tanko 218cm x 50mm) :
(5/5

Hyvä hinta laatu suhde. Täysin toimiva kotisalireenaukseen, jossa oma käyttö tapahtuu. Hyvin toimiva laakerointi ja niin ed.